BACHELORSTUDIES

Deltid Human Resources i Portugal - Human Resources -uddannelser i Portugal Human Resources

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

At få en grad i menneskelige ressourcer er en måde at forberede at være medlem af arbejdsstyrken i en virksomhed eller organisation. Studerende i dette felt kan tage kurser om emner så forskellige som ligeløn, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Deltid Bachelor i Portugal - Tag din Deltid Bachelor i Portugal. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

5 Resultater i Human Resources, Portugal Filter

Bachelor i Human Resources Management

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 semestre
Portugisisk
på universitet

Som nævnt af Peter Drucker "er mennesker den eneste bæredygtige konkurrencefordel på lang sigt" og som sådan er Human Resource Management et strategisk område i organisationen ...

Læs mere

Bachelor i Human Resource Management og Strategic Organization

Universidade Europeia
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Portuguese
på universitet

Graden i human resources management er et benchmark for kvalitet og lederskab baseret på de internationale trends i menneskelige ressourcer funktion.

Læs mere

Bachelor i ledelse menneskelige ressourcer og organisatorisk adfærd

Instituto Politécnico de Tomar
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
Portuguese
på universitet

Dette program sigter mod at fremme erhvervelse af knowhow og færdigheder til at opfylde udfordringerne i det nye årtusinde i form af organisatorisk adfærd forvaltning; udvikle ...

Læs mere

Bachelor / kandidatgrad i human resource management

Universidade de Ciências Aplicadas de Castelo Branco
BSc
<
3 år
Portuguese
på universitet

En uddannelse i Human Resources Management har til formål at uddanne teknikere med speciale i Human Resources stand til at udvikle strategier, der involverer analysefunktioner ...

Læs mere

Grad i human resource management og strategisk organisation

Universidade Europeia
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 semestre
Portuguese
på universitet

En uddannelse i Human Resource Management og strategiske ramme er en reference for kvalitet og lederskab baseret på internationale tendenser i funktion Human Resources.

Læs mere