BACHELORSTUDIES

Human Resources i Tjekkiet - Human Resources-uddannelser i Tjekkiet Human Resources

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

En uddannelse i menneskelige ressourcer forbereder eleverne til at komme ind i arbejdsstyrken på forskellige former for organisationer og virksomheder. Mens du tjener en grad af denne art, kan de studerende blive introduceret til en række relevante emner såsom arbejdsret, betaler lighed, organisatorisk adfærd, ledelse og lederskab.

Tjekkiet har et veletableret og forskningsbaseret undervisning. Dette har gjort at lære ini Prag en af ​​de respekterede pensum 's i Europa siden den dyrker ånd af kreativitet og innovation blandt de studerende.

Human Resources i Tjekkiet - Tag din Bachelor i Tjekkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Human Resources, Tjekkiet Filter

BA i Business Administration: People Management og Leadership

Anglo-American University
BA
Feb 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

BA i Business Administration: People Management og Leadership er et godkendt program. Du får både amerikansk og europæisk BA-grad til en enkelt pris. Ledelse og lederskabskonc ...

Læs mere

Europæiske bachelor i forretningsadministration (koncentration i menneskelige ressourcer)

University of New York in Prague (UNYP)
Bachelor
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet
Online

Dette treårige studieprogram fører til tildelingen af en europæisk bachelorgrad (bakalář, Bc.) Tildelt af UNYP og akkrediteret af det amerikanske internationale akkrediterings ...

Læs mere