BACHELORSTUDIES

Human Resources Salina - Human Resources-uddannelser i Salina Human Resources, Salina

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Kandidater fra bacheloruddannelsen i Human Resources vil vide at motivere og uddanne personale, udvikle sunde og effektive arbejdsmiljøer og skabe nye politikker. Studerende vil lære om forskellige dele af menneskelige ressourcer såsom arbejdskraft love, kompensation og sikkerhed på arbejdspladsen.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Human Resources Salina - Tag din Bachelor i Salina. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Human Resources, Salina Filter

Menneskelig Udvikling og Familievidenskab

Kansas State University Polytechnic Campus
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Den menneskelige udvikling og familie videnskab bacheloruddannelsen på Kansas State University giver bachelorstuderende et stærkt fundament af kurser og erfaringer, der vil fø ...

Læs mere