BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Idræt i Australien - Idræt -uddannelser i Australien Idræt

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

En bacheloruddannelse i idræt, vil give en uddannelse på forskellige disciplin områder. Studerende vil oftest specialisere sig i enten fysisk uddannelse, sport uddannelse eller coaching. På denne måde vil kandidater for graden kunne tage en en række karrierer.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Fjernundervisning Bachelor i Australien - Tag din Fjernundervisning Bachelor i Australien. Alle Fjernundervisning Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Idræt, Australien, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Business (Sports Management)

Torrens University Australia
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Bachelor of Business (Sports Management) er designet til at udstyre dig med en bred teoretisk og teknisk viden, der kræves for at operere og styre effektivt inden for idrætsom ...

Læs mere

Bachelor motion og sport videnskab (Bess)

Charles Darwin University
Bachelor
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den Motion og Idræt kursus er designet til at udstyre kandidater som allierede sundhedspersonale, der bruger motion som en intervention til at forbedre sundhed og fitness, øge ...

Læs mere

BA i Hospitality Management (Sport og fritid Management)

Kendall College
BA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
på universitet

Idræts-og fritidsområdet Management Koncentration forbereder eleverne til at håndtere store spillesteder, fra stadion til teatre til forlystelsesparker.

Læs mere

Bachelor i sport og motion

University of Canberra
Bachelor
Jan 2020
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Vores Bachelor i sport og motion videnskab udforsker kompleksiteten af ​​menneskelig bevægelse og strategier til at hjælpe atleter med at nå deres fulde potentiale.

Læs mere