BACHELORSTUDIES

Deltid Idræt Oceanien - Idræt -programmer Idræt Oceanien

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Kandidater fra en bachelorgrad i idræt vil være i stand til at arbejde i en række forskellige områder. Dette er på grund af karakteren af ​​den grad, som typisk giver eleverne at specialisere sig i et område som coaching, træning og receptpligtig eller fysisk træning.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Deltid Idræt Oceanien - Tag din Idræt Oceanien. Få alle Deltid Idræt program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Idræt, Oceanien Filter

Bachelor i sport, rekreation og event management

Edith Cowan University
Bachelor
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet
Online

Sport, rekreation og begivenheder giver ikke kun sundheds-, fitness- og underholdningsfordele for mennesker over hele verden, men de omfatter også en sektor på flere millioner ...

Læs mere

Bachelor of sport, sundhed og menneskelig ydeevne

The University of Waikato
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den hastigt voksende sport og fritid industri er nu værd over $ 12 milliarder dollars om året til New Zealand. Waikato s Bachelor of Sport, Sundhed & Human Performance vil ...

Læs mere

Bachelor motion og sport videnskab (Bess)

Charles Darwin University
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Den Motion og Idræt kursus er designet til at udstyre kandidater som allierede sundhedspersonale, der bruger motion som en intervention til at forbedre sundhed og fitness, øge ...

Læs mere

BA i Hospitality Management (Sport og fritid Management)

Kendall College
BA
<
Fuldtid
<
3 år
på universitet

Idræts-og fritidsområdet Management Koncentration forbereder eleverne til at håndtere store spillesteder, fra stadion til teatre til forlystelsesparker.

Læs mere