BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Idræt Oceanien - Idræt -programmer Idræt Oceanien

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Et program eller kursus i sporten generelt forbereder eleverne til at styre sportshold, bliver en senior træner for en sport studerende vælger at fokusere på, bliver en idrætslæreren eller indtaste nært beslægtede områder.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Fjernundervisning Idræt Oceanien - Tag din Idræt Oceanien. Få alle Fjernundervisning Idræt program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

5 Resultater i Idræt, Oceanien, Fjernundervisning Filter

Bachelor of sport, sundhed og menneskelig ydeevne

The University of Waikato
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den hastigt voksende sport og fritid industri er nu værd over $ 12 milliarder dollars om året til New Zealand. Waikato s Bachelor of Sport, Sundhed & Human Performance vil ...

Læs mere

Bachelor of Business (Sports Management)

Torrens University Australia
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Bachelor of Business (Sports Management) er designet til at udstyre dig med en bred teoretisk og teknisk viden, der kræves for at operere og styre effektivt inden for idrætsom ...

Læs mere

Bachelor motion og sport videnskab (Bess)

Charles Darwin University
Bachelor
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den Motion og Idræt kursus er designet til at udstyre kandidater som allierede sundhedspersonale, der bruger motion som en intervention til at forbedre sundhed og fitness, øge ...

Læs mere

BA i Hospitality Management (Sport og fritid Management)

Kendall College
BA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
på universitet

Idræts-og fritidsområdet Management Koncentration forbereder eleverne til at håndtere store spillesteder, fra stadion til teatre til forlystelsesparker.

Læs mere

Bachelor i sport og motion

University of Canberra
Bachelor
Jan 2020
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Vores Bachelor i sport og motion videnskab udforsker kompleksiteten af ​​menneskelig bevægelse og strategier til at hjælpe atleter med at nå deres fulde potentiale.

Læs mere