BACHELORSTUDIES

Deltid Idræts- og træningspsykologi -programmer, Søg efter den bedste Idræts- og træningspsykologi programmer her! - Idræts- og træningspsykologi

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Sport og motion psykologi programmer kan hjælpe eleverne lære om forholdet mellem krop og sind, især da det vedrører fysisk aktivitet. Denne studieforløb kan dække alt fra anatomi til mental sundhed.

Deltid Idræts- og træningspsykologi Programmer: Søg her for Idræts- og træningspsykologi -programmer. Få alle skole og Deltid Idræts- og træningspsykologi oplysninger directely, spare tid og kontakte Idræts- og træningspsykologi indlæggelser her!

4 Resultater i Idræts- og træningspsykologi Filter

Bachelor i Motion

North Central College
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

En træningsvidenskabsgrad vil forberede dig til en karriere som træningsperson inden for den hurtigt voksende verden af sundhed, fitness og menneskelig præstation. Dets bredt ...

Læs mere

Grad i videnskab om fysisk aktivitet og sport

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Spansk
på universitet

Fakultetet for Idræt og idræt UDC banebrydende læseplaner indføre specifikke ruter i læseplanen for graden i idræt (INEFC siden af ​​Barcelonas, 1992).

Læs mere

Ba i kinesiologi og motion videnskaber

University of Hawaii, Hilo
BA
11 Jan 2021
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

KES-programmet giver eleverne en bred vifte af højkvalitets instruktion og muligheder inden for områderne sundhed, fysisk uddannelse, rekreation og øvelsesvidenskab.

Læs mere

Bachelor motion og sport videnskab (Bess)

Charles Darwin University
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Den Motion og Idræt kursus er designet til at udstyre kandidater som allierede sundhedspersonale, der bruger motion som en intervention til at forbedre sundhed og fitness, øge ...

Læs mere