BACHELORSTUDIES

Deltid Idræts- og træningspsykologi Oceanien - Idræts- og træningspsykologi -programmer Idræts- og træningspsykologi Oceanien

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

De, der er interesseret i sport og motion psykologi kan drage fordel af et uddannelsesprogram på dette område. Dette emne område beskæftiger sig med de mentale forbindelser og psykologiske virkninger af atletik og fysisk aktivitet.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Deltid Idræts- og træningspsykologi Oceanien - Tag din Idræts- og træningspsykologi Oceanien. Få alle Deltid Idræts- og træningspsykologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Idræts- og træningspsykologi, Oceanien Filter

Bachelor motion og sport videnskab (Bess)

Charles Darwin University
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Den Motion og Idræt kursus er designet til at udstyre kandidater som allierede sundhedspersonale, der bruger motion som en intervention til at forbedre sundhed og fitness, øge ...

Læs mere