BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Indien - Bachelor-uddannelser i Indien Bachelor

Universiteter og institutioner i Indien er globalt anerkendt for deres akademisk ekspertise, især inden for områderne videnskab, teknologi, medicin og forretning. Tre af Times top 200 universiteter er placeret i Indien, og en række indiske Institutes of Technology blev nævnt blandt top 20 videnskab og teknologi skoler i Asien. Indien 's videregående uddannelsessystem er den næststørste i verden og omfatter i alt over 550 universiteter og institutioner, med op til 16000 ekstra gymnasier tilbyder bachelorgrad i alle større akademisk disciplin.

Bachelorgrad i Indien sidste overalt fra tre til fem år, afhængigt af område af undersøgelsen.For eksempel, typisk Bachelor of Arts, Bachelor of Business, bachelor i kommunikation og Bachelor of Science grader tage tre år at gennemføre, mens Bachelor of Engineering, Bachelor of Pharmaceuticals og Bachelor of Technology programmer seneste fire år, og Bachelor of Architecture, Bachelor of Medicine eller en Bachelor of Surgery sidste fem år. Studieafgifter vil variere afhængigt af programmet, institution og sagsøgeren. Nogle finansiel bistand i form af legater kan være tilgængelige baseret på finansielle behov eller akademiske resultater.

Hvis du tror, ​​en bacheloruddannelse i Indien kan være det næste skridt mod at gøre dine karrieremål en realitet, rul ned, og lære mere om de fremragende Bachelor muligheder på universiteter og institutioner i Indien.

resultater fundet Filter

Bachelor i Business Management og Entrepreneurship

Indian School of Management & Entrepreneurship
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2020 Indien parel

Karriereorienteret Business Management and Entrepreneurship (BME) Programmet er designet til at forme enkeltpersoner til unge forretningsfolk. Programmet har en Business

Bachelor i handel

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE
på universitet 3 år Juli 2020 Indien Bengaluru

Bachelor of Commerce grad er designet til at give eleverne en bred vifte af ledelsesmæssige færdigheder, mens bygningskompetencen i et bestemt forretningsområde. Det giver kandidater med viden om regnskabsprincipper, eksport- og importlove, økonomiske politikker og andre aspekter, der påvirker handel og erhvervsliv.

Bachelor i Computer Application

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE
på universitet 3 år Juli 2020 Indien Bengaluru

BCA (Bachelor i Computer Application) kursus er designet, som omfatter undersøgelsen af ​​computere og dens applikationer. Programmet forbereder eleverne til at imødegå udfordringerne og mulighederne i IT-branchen i Indien ved at bygge stærke fundament. BCA kursusplan er beregnet til at undervise teori og applikationer. Kurset hjælper med at udstyre elever med faglige og kommunikationsmæssige færdigheder.

Btech bioteknologi

Hindustan University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 mere

Bioteknologi er et meget tværfagligt fag, der omfatter biovidenskab, processteknologi og teknologi. Omfanget og anvendelsen af ​​emnet er mangfoldigt, spænder fra syntetisering af genetisk modificerede fødevarer, tørke resistente afgrøder i landbrugs videnskaber; Vævsteknik, lægemiddeldesign på medicinsk område og også inden for områder som bioinformatik og vandlevende systemer.

Bachelor af teknologi (b.tech)

Dayananda Sagar University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Bengaluru

Datalogisk Institut og Engineering tilbyder en dynamisk økosystem til studier, forskning og faglig udvikling for fakultetet og de studerende. Det bestræber sig på at soignere sine elever at være kompetente it-arbejde, forskere og iværksættere.

Bachelor of Computer Applications (BCA)

Dayananda Sagar University
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2020 Indien Bengaluru

BCA program sigter på at give de studerende central viden på området datalogi og overvejende ansøgningerne fra den teoretiske viden er dækket i løbet af programmet.

Civiløkonom (b.com)

Dayananda Sagar University
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2020 Indien Bengaluru

Bachelor of programmet Commerce (B.Com) i Dayananda Sagar University er designet til at bygge bro mellem konceptuelle læring og praktisk anvendelse at indpode professionel virksomhedernes ekspertise.

Bachelorer 'i sport management (BSM)

International Institute of Sports Management (IISM)
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2020 Indien Mumbai

Bachelorer 'i Sports Management (BSM)

Bachelor i commmerce (udmærkelse)

K L University
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Guntur

Vores pensum lærer banebrydende koncepter med den virkelige verden. Hovedvægten i programmet er at give næring til studerende som reelle handel fagfolk og videregive specialiserede færdigheder inden for områderne finansiering, regnskab og beskatning.

Bachelor of Hotel Management (BHM)

K L University
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Juli 2020 Indien Guntur

Fire år Degree i Hotel Management & catering teknologi (BHMCT) - 40 pladser

Bachelor af teknologi i computer netværk systemer

K L University
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Guntur

At give avanceret viden om netværk og sikre kablet, trådløse og mobile, ad hoc trådløse og sensor netværk.

Bachelor af teknologi i datalogi og teknik

K L University
på universitet Fuldtid 8 semestre Juli 2020 Indien Guntur

Angiv, design, udvikle prototype og test-system, desktop og web-applikation software til forskellige typer af netværk ved hjælp af for tiden tilgængelige teknologier.

B.com

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Bengaluru

Instituttet er blevet etableret med det formål at gøre de studerende konkurrencedygtige inden for handel. Afdelingen giver forskning og uddannelse vedrørende en bred vifte af spørgsmål vedrørende handel og andre allierede fag.

Bachelor of statistik (b.stat.)

Sharda University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Større Noida

Tre år Bachelor uddannelser. Kurset indebærer grundlæggende studier af de emner, der ligger et stærkt fundament, som vil støtte beskæftigelsesegnethed samt baggrund for videregående studier ...

Bachelor of design (industrielt & produktdesign)

Sharda University
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Større Noida

Industri og produkt designere skabe nye produkter, der giver folk til at leve et bedre liv, stimulere erhvervslivet og bidrage til vedligeholdelse af velfærd samfund. Gennem fordybelse i materialer, fremstillingsprocesser, æstetiske overvejelser, og proaktiv socialt engagement, Industrial & Product Design program dyrker de væsentlige intellektuelle knowhow og tekniske færdigheder eleverne har brug for at udforske ...