BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Indonesien - Bachelor-uddannelser i Indonesien Bachelor

Uanset om det er musik, Electrical Engineering, regnskab, arkitektur, produktdesign, læreruddannelse, Interiør design, psykologi, civilingeniør, Kunst, informationssystemer eller en af ​​mange andre studieretninger, en Bachelor 's grad fra en skole i Indonesien er nøglen til at gøre karriere i livet. Generelt varede fire år, bachelorgrad i Indonesien fokusere sig på at levere den nødvendige viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for succes efter endt uddannelse. Studerende kan også vælge at fortsætte deres uddannelse ved at tilmelde dig i akademiske eller post-graduate programmer i Indonesien eller rundt om i verden.

Bachelor uddannelse i Indonesien er tilvejebragt ved en række forskellige typer af akademiske institutioner, herunder akademier, polytekniske læreanstalter, Specialized Colleges, institutter og universiteter. Undervisning og gebyrer for bacheloruddannelser på skoler i Indonesien varierer afhængigt af programmet, skole og sagsøgeren.Hovedparten af ​​de udenlandske studerende, der læser i Indonesien kommer fra Malaysia, og nogle af de mest populære områder omfatter medicin, litteratur, Humaniora, islamiske studier, Apotek og Engineering.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan anvende på en bacheloruddannelse i Indonesien i forbindelse med dit valg, skal du blot rulle ned og læs mere om den lange liste af muligheder til rådighed for dig. Du kan anmode om oplysninger om bachelor studiet direkte fra skolen i Indonesien, på bare et minut!

resultater fundet Filter

Bachelor of Entrepreneurship

School of Business and Management ITB
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2020 Indonesien Bandung Jakarta + 1 mere

Bachelor of Management

School of Business and Management ITB
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2020 Indonesien Bandung Jakarta + 1 mere

Bachelor of Business Administration

IPMI International Business School
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Indonesien Jakarta

IPMI programmer er bedst kendt for sin unikke pædagogiske standpunkt og holistiske erfaringer med aktivt engagement i det virkelige liv internationale projekter og integrere teori og praksis. Skolen roser i at have en state-of-the-art karriereudvikling team og lederkarriere udviklingsprogram i at sikre de deltagende studerendes succesfuld karriere acceleration.

Bachelor i fødevareteknologi

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
på universitet Fuldtid 3.5 - 4 år Juli 2020 Indonesien Jakarta Bandung + 1 mere

Fødevareteknologi er en gren af ​​fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæssige kvalitet, skal maden være både sikkert produceret og sikkert leveret til forbruger. Dette kræver behandling teknologier til at omdanne råvarer til fødevarer samt bevaring teknologier til at øge holdbarheden af ​​fødevarer ...

Bachelor i fødevarevidenskab

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
på universitet Fuldtid 3.5 - 4 år Juli 2020 Indonesien Jakarta Bandung + 1 mere

Maden politik den indonesiske regering er rettet mod at opnå fødevaresuverænitet og fokus på - blandt andre - at øge mad tilgængelighed, kvalitet mad distribution, bedre mad tilgængelighed, og forbedring af forbruget fødevarekvalitet og ernæring. Fødevarer skal være tilgængelige i tilstrækkelig mængde, sikker, nærende, i god kvalitet og overkommelige af fællesskabet for at opfylde de ernæringsmæssige behov for en sund og velstående liv. På ...

Bachelor i bioteknologi

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
på universitet Fuldtid 3.5 - 4 år Juli 2020 Indonesien Jakarta Bandung + 1 mere

Bioteknologi er en disciplin, der sidder ved skæringspunktet mellem biologi og teknologi. Det har vist sig som en stor bidragyder til fremme af biovidenskab, såsom øget produktivitet i landbruget, gennembrud i menneskets sundhedspleje, og nye løsninger på miljøproblemer. Bioteknologi i dag favner viden områder, såsom proces design, konstruktion, modellering og kontrol, rekombinant DNA-teknologi, cellebiologi, mikrobiologi og biokemi ...

Bachelor i bioinformatik

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
på universitet Fuldtid 3.5 - 4 år Juli 2020 Indonesien Jakarta Bandung + 1 mere

I en tidsalder, hvor big data-analyse er en integreret succesrige eksisterende virksomheder og nye iværksætterinitiativer, den indonesiske Internationale Institut lancerede den første bachelorgrad (S1) Bioinformatik program i ASEAN i 2014. Bioinformatik er et felt, der administrerer de store mængder data, der genereres i biomedicin, bioteknologi, fødevarer videnskab og fødevareteknologi og mange andre. Moderne Bioinformatik ikke blot se på ...

Bachelor i bioentrepreneurship

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
på universitet Fuldtid 3.5 - 4 år Juli 2020 Indonesien Jakarta Bandung + 1 mere

Den Bioentrepreneurship program på Indonesien International Institute for Life Sciences (I3L) er et unikt tværfagligt program, der kombinerer grundlæggende viden og forskning færdigheder i biovidenskab med praktiske iværksætter- lederskab og business management færdigheder. Målet med dette program er at uddanne den næste generation af bio-iværksættere, der kan integrere de videnskabelige og igangsættende lederevner til at lede ...

International Undergraduate Program (IUP) i psykologi

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

Det Internationale Undergraduate Program (IUP) af psykologi er en vigtig milepæl for vores 50-årige bidrag til samfundet. Som led i vores forpligtelse til at forberede kandidater til at opfylde det 21. århundredes globale udfordring inviterer vi spirituelle og lidenskabelige unge fra forskellige dele af Indonesien og fra hele verden til at være en del af denne spændende rejse og gøre en forskel i deres lokale og globale samfund. Programmet er regionalt akkrediteret og certificeret af ASEAN University Network; har mange internationale partnere, tilbyder en unik pædagogisk oplevelse, hvor eleverne kan udforske psykologi fra den kulturelle, indfødte og åndelige linse; såvel fra den moderne linsen for neurovidenskab.

International Undergraduate Program (IUP) i Kommunikation

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 8 semestre Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

International Undergraduate Program i Institut for Kommunikation Science har visionen om at skabe de pålidelige, kvalificerede og kulturelle kandidater i kommunikationsstudier, der kan prioritere de samfundsmæssige behov for at tage den globale udfordring på at udgøre gavn for offentligheden gennem 'Making Well-Informed Samfund'. Eleverne forventes at uddanne sig med den ekspertise, der balancerer mellem praktiske, forskningsmæssige og kritiske tænkningskompetencer.

International Undergraduate Program (IUP) i offentlig politik og ledelse

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 7 - 8 semestre Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

International Undergraduate Program i Offentlig Politik og Ledelse (IUP PPM) er det første offentlige politik og ledelsesprogram i Indonesien, der er akkrediteret af AUN (ASEAN University Network) på Programniveau under paraply af ASEAN-QA. Det bekræfter kvaliteten af den uddannelse, vi leverer, ikke kun i Indonesien, men også i ASEAN-standarder.

International Undergraduate Program (IUP) I Internationale Forbindelser

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 8 - 10 semestre Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

IUP-programmet tilbyder en banebrydende pensum med stor vægt på tre foci af studier: Global Politik og Sikkerhed, Fred og Konflikt Studies, og International Politisk Økonomi og Udvikling. Efter at have afsluttet deres studie ved IUP i International Relation forventes kandidater ikke kun at være medlemmer af det globale samfund, men også at inspirere og skabe ændringer i de eksisterende politiske, økonomiske og sociale forhold og føre deres transformationer til at opbygge en bedre verden.

International Undergraduate Program (IUP) i Computer Science

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

Computervidenskab er et intellektuelt rig og hurtigt voksende felt, der har haft en dyb indvirkning på vores samfund og hverdagen. At studere IUP i Computer Science giver eleverne mulighed for at få mange muligheder for at få praktisk erfaring i dette dynamiske felt gennem forskning og praktikprogrammer. Computer science majors er i høj efterspørgsel efter velbetalende job inden for teknologi, videnskab, erhvervsliv, sundhedspleje, industri, regering og andre sektorer. Computer science, computing og computer teknologi er en del af næsten alt, hvad der berører vores liv fra de biler, vi kører til de film vi ser, til de måder forretning og regering beskæftiger os med.

International Undergraduate Program (IUP) i kemi

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

IUP i kemi tilbyder internationale bachelorstuderende, der studerer i en lille klasse af klassen på ca. 30 studerende med en personlig vejleder til at føre tilsyn med akademiske fremskridt og personlig velfærd, et undervisningsprogram, der sikrer et meget støttende læringsmiljø, forelæsninger understøttet af små-gruppe-tutorials og workshops, valg af valgfrie kemikurser og forskningsfaciliteter såsom AAS, UV-Vis, DTA-TGA, elektroforese, potentiometer, bombe-kalorimeter, GC-MS, HPLC, H-NMR, IR, UV-VIS, TLC-scanner og transmission-elektronmikroskop ( TEM).

International Undergraduate Program (IUP) i lov

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 8 semestre Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

Den seneste udvikling i uddannelse har ikke kun skabt nye muligheder, men har også medført nye udfordringer. Det juridiske fakultet UNIVERSITAS GADJAH MADA har bevist sin evne til at indgå i det internationale konkurrenceniveau. For at møde de internationalt orienterede kandidater åbner Det Juridiske Fakultet sit International Undergraduate Program. Programmet vil blive drevet af og støtter stærkt UNIVERSITAS GADJAH MADA 's mission: "At være et verdensklasseforskningsuniversitet, der er fremragende, uafhængigt, værdigt, inspireret af Pancasila, fempunkts ideologien og dedikeret til behov og velfærd for nationen og verden. "