96 Bachelor Programmer i Indonesien for 2024

Bachelor Programmer i Indonesien for 2024Filter
    • Denpasar Selatan, Indonesien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Bekasi, Indonesien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Formålet med regnskabsstudieprogrammet er som følger: Frembring kandidater, der kan imødekomme erhvervslivets og offentlige agenturers behov; Producer alumner, der har lederskab og iværksætterånd; Producere forskning og værker, der er til gavn for samfundet, offentliggjort i nationale og internationale videnskabelige tidsskrifter; og

    • Bandung, Indonesien
    • Jakarta, Indonesien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    • Jakarta, Indonesien

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    IPMI programmer er bedst kendt for sin unikke pædagogiske standpunkt og holistiske erfaringer med aktivt engagement i det virkelige liv internationale projekter og integrere teori og praksis. Skolen roser i at have en state-of-the-art karriereudvikling team og lederkarriere udviklingsprogram i at sikre de deltagende studerendes succesfuld karriere acceleration.

    • Jakarta, Indonesien

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Fødevareteknologi er en gren af ​​fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæssige kvalitet, skal maden være både sikkert produceret og sikkert leveret til forbruger. Dette kræver behandling teknologier til at omdanne råvarer til fødevarer samt bevaring teknologier til at øge holdbarheden af ​​fødevarer ...

    • Banda Aceh, Indonesien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk, Indonesisk

    Computer Engineering-studiet Universitas Syiah Kuala blev oprettet den 20. januar 2016 ved Undervisningsministeriets dekret nr. 46/KPT/I/2016 med "B"-akkreditering. Etableringen af dette program er en del af opdateringen af videnskabelige områder for at håndtere den hurtige udvikling inden for informations- og kommunikationsteknologi og det høje niveau af global konkurrence i den industrielle revolution 4.0-æra. Computer Engineering-studieprogrammet dækker design og konstruktion af computersystemer og computerbaserede systemer. Computer Engineering har 3 (tre) specialiseringsområder (ekspertise), nemlig: Indlejrede systemer, computernetværk og HPC samt multimedieteknologi. Programmets videnskabelige studier omfatter softwareudvikling med fokus på softwaredesign og -teknik som en grænseflade for digitale enheder (hardware) med brugere og med andre enheder (brugere). Computer Engineering-pensummet lægger mere vægt på hardware end software, og/eller der er mulighed for en afbalanceret vægtning. Ikke desto mindre har den stadig en stærk følelse af teknik.

    • Jakarta, Indonesien

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Universitas Prasetiya Mulya har erkendt de umiddelbare behov midt i revolutionen af finansielle tjenesteydelser. Financial Technology Bachelor's Degree Program (S1) i Finans og Bank har som mål at producere bachelorer, der har lyst og evner til at skabe kreative innovationer i de finansielle sektorer.

    • Malang, Indonesien

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Den engelske sprogundervisningsafdeling (ELED) er designet til årtusinder, der er kreative, global-orienterede og tilpassede til fremskridt inden for videnskab og teknologi. ELED forbereder eLedears (ELED-studerende) til at være klar til at arbejde i akademiske og ikke-akademiske miljøer med national og global konkurrenceevne.

    • Jakarta, Indonesien

    Det psykologiske fakultet blev grundlagt i 2005 baseret på ånden i at opbygge image af Mercu Buana University som et center for ekspertise, fremskridt og gavn for udviklingen af professionelle menneskelige ressourcer af international kvalitet.

    • Bandung, Indonesien

    Uddann eleverne til at blive lærde, videnskabsmænd og eksperter inden for internationale forbindelser, der har kvaliteten af parathed til at nå de højeste grader inden for deres videnskabelige og professionelle områder og har kvaliteten af parathed og brugbarhed inden for enhver social og statlig teknologi, både på nationalt og internationalt plan.

    • Serpong Sub-District, Indonesien

    Program studi Retail Management di Pradita University mest praktiske, der kan bruges til at købe og sælge mere eller mindre, så du kan få flere forskellige online, offline mappun gabungan keduanya (omni channel retail).

    • Batam, Indonesien

    På campus

    Engelsk

    Batam International University Accounting-studieprogram er et studieprogram, der nærer professionelle kandidater i finansregnskab med ledelse og iværksætterånd. Programmet giver en forståelse af teorier og begreber inden for regnskab, især regnskabsfinansiering, regnskabsstyring, beskatning og regnskabskontrol.

    • Buleleng, Indonesien

    På campus

    Engelsk

    Studieprogram for uddannelse af informatikteknik er en af ingeniør- og erhvervsfaglige fakultetsafdelinger, Ganesha University of Education (UNDIKSHA). Det er designet til at udvikle videnskab og teknologi og producere kompetente, innovative, kultiverede og yderst konkurrencedygtige faglige og uddannelsesmæssige menneskelige ressourcer.

    • Yogyakarta, Indonesien

    Engelsk, Indonesisk

    Textile Engineering er et nyt studieprogram ved Universitas Islam Indonesia fakultet for industriel ingeniørarbejde. Det blev oprettet på baggrund af beslutningsbrevet fra ministeren for forskning, teknologi og videregående uddannelse (Ministeriet for uddannelse og kultur) nummer: 825 / KPT / I / 2019 og er et banebrydende studieprogram og den eneste, der tilbyder bachelorgrad ( S1) til tekstilteknik i Indonesien.

    • West Jakarta, Indonesien

    Engelsk, Indonesisk

    For at opbygge sin økonomi har Indonesien brug for en aktiv deltagelse af iværksættere. De skaber muligheder, der er i stand til at absorbere tilgængelig arbejdskraft. Dette kan starte på universitet, der spiller en vigtig rolle i at producere arbejdende fagfolk med fremragende kompetencer og høj konkurrenceevne.