$close

Filtre

Se resultater

Industrielt design i Rumænien - Industrielt design-uddannelser i Rumænien Industrielt design

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding. Industrielt design fokuserer på udvikling og fremstilling af emner med et øje til form og funktion. Industrielle designere har en hånd i at skabe hverdagst… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Industrielt design fokuserer på udvikling og fremstilling af emner med et øje til form og funktion. Industrielle designere har en hånd i at skabe hverdagsting fra telefoner til at stå blandere og er afgørende medlemmer i færd med masseproduktion.

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Minimer
Læs mere om at studere i Rumænien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi
Iaşi, Rumænien

Programmet Industrial Design forbereder de studerende / fremtidige ingeniører til en karriere inden for mode- og tekstilindustrien.

Programmet Industrial Design forbereder de studerende / fremtidige ingeniører til en karriere inden for mode- og tekstilindustrien. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet