Filter
Bachelorgrader
Chile Studietype: Alle Hastighed: Alle

Ingeniørvidenskab i Chile - Ingeniørvidenskab-uddannelser i Chile Ingeniørvidenskab

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Engineering er processen med at designe, opfinde, bygge og vedligeholde maskiner, strukturer, værktøjer og andre ting, der er en del af hverdagen. Dette gøres ved at kombinere viden om empiriske beviser, matematik og global bevidsthed.

 

Chile har den ældste uddannelsessystem i Sydamerika. Regeringen har altid delvist finansieret denne uddannelse, som gør det en af ​​de billigste studerendes liv. De førende universiteter er Universidad de Chile og Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Ingeniørvidenskab i Chile - Tag din Bachelor i Chile. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Ingeniørvidenskab, Chile

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Duoc UC

Audio Ingeniører er kvalificeret til at arbejde i: - Optagelse Studios. Som en optagelse og blande ingeniør, designe og lede processen med optagelse og blande musik produ ... [+]

School of Communication

I disse dage, er vi meget kommunikeres og forbundet til hinanden gennem forskellige platforme: medier, sociale netværk og mobile enheder der forbinder os 24 timer i døgnet for at mennesker over hele kloden.

Den Duoc UC School of Communication formidler en bred vifte af undersøgelser, der vil forvandle studerende ind højt uddannede fagfolk, der kan forstå og implementere kommunikationen i deres forskellige sprog og udtryksformer.

Audio Engineering

Audio Ingeniører er kvalificeret til at arbejde i:

Optagelse Studios. Som en optagelse og blande ingeniør, designe og lede processen med optagelse og blande musik produktion. Audiovisuelle produktioner. Sound Ingeniører vil udføre, direkte og fange levende lyd og field-miljøer. Audio post-produktion. Som audio post-producent, vil de lede optagelse af tale og Foley, synkronisering af lyd og billede, og integrere og kreativt foreslår musik og lydmiljøer. Tv-kanaler. Som en lydtekniker, vil de udfører opgaver i forbindelse med elektro-akustisk design og registrering, blanding og audio post-produktion for programmer. Radio. Som en lyd kontrol og post-producer, vil de være ansvarlig for registrering og udsendelse af programmer, og skabe en auditiv identitet for stationen eller programmet. Lyd Forstærkning selskaber. Som lydteknikere de vil arbejde design og drift forstærkning systemer til faste eller midlertidige installationer. Produktion af begivenheder og shows. De vil være i stand til at arbejde som lydteknikere og tekniske koordinatorer, der integrerer og kontrollerer områderne lyd, lys, scene, kraft og backline udstyr. Akustiske Solution selskaber. Som lydteknikere, kan de designe akustikløsninger inden for condition og lydisolering. Professionel Titel: Audio Engineer. Teknisk Titel:... [-]
Chile Santiago
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Duoc UC

Feltet af Automotive og Autotronics Engineers svarer til produktion, administrative, kommercielle og ledelsesmæssige opgaver for de forskellige typer af virksomheder i de ... [+]

School of Engineering

For at imødekomme de store udfordringer i det XXI århundrede uddannelse af den menneskelige kapital med speciale i kritiske emner for udviklingen af ​​vores samfund, såsom energi, transport og minedrift, er påkrævet. De er uddannet i disse områder skal have viden, færdigheder og holdninger (arbejde færdigheder) for at gøre projekter bliver reelle og nå udviklingen af ​​landene, samtidig med inddragelse af teknologiske og sociale kompetencer.

The School of Engineering giver Duoc UC studerende med teknisk uddannelse og Engineering grader inden for vedligeholdelse, maskiner og minedrift, elektricitet og automatisering, og også mekaniske Automotive og Autotronics teknologier.... [-]

Chile Santiago
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk