BACHELORSTUDIES

Interiørarkitektur Asien - Interiørarkitektur-programmer Interiørarkitektur Asien

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Undersøgelsen af ​​interiørarkitekturen er baseret på strukturelle ændringer i bygningens interiør. Interiørarkitekter opretter og tilpasser design for at opfylde behovene til en bestemt funktion, et praktisk formål eller en æstetisk præference.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Interiørarkitektur Asien - Tag din Interiørarkitektur Asien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Interiørarkitektur, Asien Filter

BA (Hons) i interiørarkitektur

Sunway University
BA
Jan 2021
<
Fuldtid
<
4 år
på universitet

BA (Hons) i Interiørarkitektur er et spændende nyt tilbud fra Institut for Kunst og Design. Dette program er designet til studerende, der søger at blive innovative indenrigsar ...

Læs mere

Bachelor i Arts (Honours) i Interiørdesign (Top-up)

Raffles Singapore
BA
Jul 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

BA (Hons) Interiør Design kursus udforsker den menneskelige skala og forhold i den kontinuerligt skiftende kontekst af rumlige miljøer. Eleverne lærer at udvikle og designe de ...

Læs mere