BACHELORSTUDIES

Interiørarkitektur i Tyrkiet - Interiørarkitektur-uddannelser i Tyrkiet Interiørarkitektur

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Undersøgelser inden for interiørarkitektur er fokuseret på at skabe design til indretning af forskellige strukturer. Design kan være original til nye strukturer, der er bygget til at supplere eksisterende design eller kan bruge den nuværende teknologi til at erstatte et gammelt interiør med noget helt unikt.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Interiørarkitektur i Tyrkiet - Tag din Bachelor i Tyrkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Interiørarkitektur, Tyrkiet Filter

Bachelor i interiørarkitektur og miljødesign

Bilkent University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
17 Jul 2020
Engelsk
på universitet

Fakultetet for Indenrigsarkitektur og Miljødesign er forpligtet til at uddanne eleverne gennem forskel i undervisning og forskning samt opmuntring af innovative projekter.

Læs mere

BA Interiørarkitektur og miljødesign

Yasar University
BA
27 Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Vores studerende er uddannet som erfarne interiørarkitekter, der designer interiørrum ved at anvende kunstneriske dimensioner og med kreative, originale møbeldesign. De matche ...

Læs mere

Bachelor i Interiørarkitektur og Miljødesign

Ozyegin University
BSc
Sep 2020
<
4 år
Engelsk
på universitet

Det indre arkitektur- og miljødesignprogram, der tilbydes af Ozyegin Universitets Fakultet for Arkitektur og Design, tilstræber at forberede sine kandidater som indretningsark ...

Læs mere

Bachelor i interiørarkitektur og miljødesign

Bahcesehir University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
8 semestre
Engelsk
på universitet

Bahçeşehir Universitets afdeling for interiørarkitektur og miljødesign har til formål at uddanne fagfolk, som har selvtillid, internaliserer universelle viden og værdier og st ...

Læs mere