close

Filtre

Se resultater

Deltid Internationale Business Sydney - Internationale Business -uddannelser i Sydney Internationale Business , Sydney

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding. International virksomhed er et akademisk program, der er designet til studerende med et hoved for erhvervslivet og et ønske om at lære om verden. Studieordn… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

International virksomhed er et akademisk program, der er designet til studerende med et hoved for erhvervslivet og et ønske om at lære om verden. Studieordningen omfatter ofte klasser på at kommunikere med forskellige kulturer samt business klasser.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Sydney er hjemsted for Australiens mest højtflyvende uddannelsesinstitutioner. Den ældste universitet i Australien, University of Sydney er blandt de institutioner i byen. Andre omfatter Australian Catholic University og University of New South Wales.

Deltid Internationale Business Sydney - Tag din Internationale Business i Sydney. Få alle Internationale Business program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
La Trobe University
Melbourne, Australien +1 Mere

Forbered dig på en karriere inden for international forretning gennem studier i internationale relationer, international human resource management og international marketing.

Forbered dig på en karriere inden for international forretning gennem studier i internationale relationer, international human resource management og international marketing. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
University of Wollongong Faculty of Business
North Wollongong, Australien +1 Mere

International forretning handler om at forstå forretninger i andre kulturer og regioner og lære at tænke globalt om erhvervslivet.

International forretning handler om at forstå forretninger i andre kulturer og regioner og lære at tænke globalt om erhvervslivet. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her