$close

Filtre

Se resultater

International logistik i Malaysia - International logistik-uddannelser i Malaysia International logistik

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.International Logistics er et nyt bachelor-program, der fokuserer på de discipliner og anvendelser af logistik med sin branche. Det har tilføjet fokus på… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

International Logistics er et nyt bachelor-program, der fokuserer på de discipliner og anvendelser af logistik med sin branche. Det har tilføjet fokus på transportbranchen og dens respektive logistik. Begge er centreret om logistiske funktioner og ansøgning på et internationalt perspektiv.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

International logistik i Malaysia - Tag din Bachelor i Malaysia. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Malaysia
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Saito University College
Petaling Jaya, Malaysia

Udstyrer de studerende med den krævede viden og færdigheder inden for logistik og e-business.

Udstyrer de studerende med den krævede viden og færdigheder inden for logistik og e-business. -
Bachelor
Engelsk
på universitet