136 Bachelor Programmer i Irland for 2024

Bachelor Programmer i Irland for 2024Filter
    • Dublin, Irland

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    En honours business-grad designet til at udvikle elevernes specialiserede viden og forståelse af nøgleområder inden for virksomhedsledelse i international sammenhæng.

    • Dublin, Irland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Dette innovative og spændende treårige program er designet til at udstyre dig med de færdigheder, du skal bruge for at forfølge en karriere i spiludviklingsindustrien. Du vil dække programmering, fortællende skrivning, 2D og 3D animation; UI design og meget mere. Brug industristandard hardware og software, og kom frem med en portefølje af arbejde, der skal fremvises for fremtidige arbejdsgivere.

    • Dublin, Irland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    GCAS College Dublin rekrutterer de bedste hjerner fra næste generation. Vi er glade for at danne den første klasse af vores BA-program i tværfaglige studier. Vi bestræber os på at pleje og støtte vores studerende med de pædagogiske ressourcer af højeste kvalitet, der er tilgængelige. Vi forventer at få dette program akkrediteret i de kommende måneder.

    • Limerick, Irland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Dublin, Irland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Hvis du er en musiker, der ønsker at opnå en kvalifikation på niveau, men også opfylde dit kreative og kommercielle potentiale, så er BA (Hons) Commercial Modern Music det rigtige valg til at hjælpe med at gøre din passion for musik til en karriere. Dette fire-årige program har til formål at udvikle dine præstationsevner samtidig med at fremskride dine karrieremål ved at bruge en deadline-drevet projektledelsestilgang.

    • 0551, Irland

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Den B.Appl.Sc i Mad & Business Management er designet til at opfylde dette behov ved at give industrien med multi-dygtige kandidater, der kan hjælpe dem med at konkurrere med succes i et stadig mere konkurrencepræget og globalt marked.

    • Dublin, Irland

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Vi ser alle arbejde computer ingeniør i vores smartphones, vores forretningsservice, internettet og alle aspekter af vores liv. Denne voksende indflydelse er også indlysende i markedet job. It-professionelle er i meget høj efterspørgsel med en mangel på kvalificeret arbejdskraft i området. Denne grad vil udstyre dig til at drage fordel af denne mulighed ...

    • Donegal, Irland
    • Brussels, Belgien
    • + 1 more

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Dette niveau 8 program er designet til at give den kandidat erfaring med en bred vifte af grundlæggende it-færdigheder fra edb-programmering, hvor du vil lære at give computerinstruktioner at fortælle det, hvad du vil have det til at gøre til computer arkitektur, hvor du vil lære, hvordan du installerer og vedligeholde computere.

    • Galway, Irland
    • Westport, Irland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Programmet giver de studerende med en specialiseret uddannelse i regnskab og økonomistyring. Det er en forberedelse til beskæftigelse og en karriere i regnskab ...

    • Cork, Irland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    BSc International Business with Languages -graden kombinerer omfattende erhvervsuddannelse med studiet af et sprog og kultur - herunder en placering i udlandet.

    • Dublin, Irland

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Warnborough College Bachelor of Science (BSc) i miljøledelse er specielt designet, så du får den nødvendige viden og evne til at anvende den i en reel verden. Kandidater skal være i stand til at ramme jobbet.

    • Galway, Irland

    På campus

    Engelsk

    Studerende kan fokusere deres studier på loven for at maksimere deres forståelse af den juridiske proces. Studerende kan skræddersy denne grad til bestemte lovområder, der interesserer dem. Studerende, der ønsker at kvalificere sig professionelt som advokat eller advokat, vil have gennemført de moduler, der kræves af Law Society og Honourable Society of King's Inns.

    • Dublin Docklands, Irland

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Financial Services (BFS) gradsprogrammet adresserer uddannelsesmæssige behov hos dem, der ønsker at udvikle ledelse og seniorledelseskarrierer inden for finansielle tjenester. BFS giver dem, der arbejder i bank, en ideel mulighed for at erhverve en universitetsgrad på niveau 8, der er anerkendt og understøttet af finanssektoren.

    • Dublin, Irland

    På campus

    Engelsk

    Kvaliteten af uddannelse og pleje, som børn får i de første år af deres liv, har stor indflydelse på deres efterfølgende uddannelse og lykke. For at forbedre den eksisterende udbud af kurser til forberedelse af tidlige barndomsudøvere er MIE glad for at kunne tilbyde dette nye niveau 8-grad akkrediteret af Trinity College Dublin, University of Dublin.

    • Dublin Southside, Irland

    På campus

    Engelsk

    Dette program giver kandidater fra Whitaker School's Diploma in Computer Studies eller tilsvarende kvalifikationer mulighed for at opnå en honours degree i IT-ledelse om to år. Studerende kombinerer studiet af økonomi og strategisk og økonomisk ledelse med emner, der er specifikke for IT-styring.