BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Italien - Bachelor-uddannelser i Italien Bachelor

Italien trækker studerende fra hele verden. Det har en lang historie af uddannelse samt gode og moderne universiteter med cutting-edge faciliteter. Italien har gjort utallige bidrag til den vestlige civilisation, og i de senere år spillet en stor rolle i de europæiske videregående uddannelser samt forskning og udvikling. Uden for klasseværelset, er der noget for alle studerende og søger en bachelor i Italien, herunder spændende byer, smukke landskaber, og mange aktiviteter og historiske seværdigheder at se.

Ved at forfølge en bachelor i Italien, har de studerende mulighed for mange stærke programmer på flere top-notch universiteter. Nogle eksempler på populære Bachelor i Italien programmer er kunst historie, økonomi, kommunikation, internationale anliggender, politisk videnskab, religiøse studier, biologi, teknik og psykologi, for at nævne et par stykker. Studerende søger en bachelor i Italien vil også opleve et multikulturelt studerende, yderligere at berige læringsmiljøet.

Tag det næste skridt i dag! Rul gennem din Bachelor i Italien muligheder nedenfor!

resultater fundet Filter

World Bachelor in Business

University Bocconi
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Italien Milano

Det er et unikt 4-årigt program, der er udviklet med to prestigefyldte partneruniversiteter: USC University of Southern California's Marshall School of Business i Los Angeles og HKUST Hong Kong University of Science and Technology. Studerende i en lille klasse på omkring 50 studerende fra hele verden studerer på et andet sted og universitet hvert år og spænder over tre kontinenter: De bruger faktisk det første år i Los Angeles, det andet i Hong Kong, tredje i Milano og den fjerde efter deres valg af en af ​​disse skoler.

Bachelor i Dyrepleje

University of Padova
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Italien Padova

Kurset sigter på at levere viden, færdigheder og kompetencer til at udvikle kvalificerede menneskelige ressourcer, specialiseret inden for dyrepleje, husdyrhold og velfærd, der kan operere i internationale forskellige sammenhænge.

Bachelor i økonomi og business management

International Telematic University UNINETTUNO
Online Fuldtid 3 år Åben tilmelding Italien Rom

Programmet udstyrer eleverne med færdigheder og selvtillid til effektivt at styre og tilpasse sig en bred vifte af konkurrencedygtige og konstant skiftende forretningsmiljøer på den internationale arena.

BA i scenekunst

Link Campus University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Italien Rom

Bacheloruddannelsen i Performing Arts er den eneste i Italien for at opretholde en balance mellem den dybtgående undersøgelse af udførelsen af ​​sprog og oplevelsen af ​​praktiske laboratorier.

Bachelor i transportdesign

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Torino

IAAD afdeling for "Car Body Architecture" først i Italien åbnede i Torino i 1978. Siden 2008 har Department of "Transport design" ret til minde om Andrea Pininfarina. Siden 2016 er Giorgetto Giugiaro dets formand og Maestro.

Bachelor i økonomi og bankvirksomhed - Curriculum Economics and Banking

University of Siena
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Siena

Det treårige program inden for økonomi og bankvirksomhed tager højde for fundamentet for finansiel formidling inden for banksektoren, forsikringssektoren og de finansielle markeder ved at give en solid uddannelse i alle de centrale økonomiske discipliner og andre samfundsvidenskabelige fakulteter såsom historie og lov.

Bachelor i Business og Management

University of Turin
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Torino

Graden i Business og Management er en del af det internationale initiativ fra School of Management and Economics, som nu anerkendes i mange internationale videnskabelige aftaler og udvekslingsprogrammer for studerende og akademikere fra udenlandske universiteter.

European Bachelor's Degree i Fashion Styling

Accademia del Lusso
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Italien Milano

Den Europæiske Bacheloruddannelse i Fashion Styling

BA i Medie Design

IED – Istituto Europeo di Design Venice
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2020 Italien Venedig

Det treårige kursus i Media Design forbereder fagfolk, der er i stand til at udforske og skabe nye tilgange til digitale og traditionelle medier og at koordinere alle faser i design og produktion af medieinstrumenter. Takket være stærke tekniske færdigheder kan eleverne bruge forskellige kreative sprog, håndtere billeder, videoer, lyde og meddelelser. De beskæftiger sig med grafisk og video design, multimedia fortælling, underholdning design, webdesign og webudvikling, udvikling af mobil app, oprettelse af grafiske kunstværker for sociale netværk og realisering af interaktive oplevelser. Professionelle muligheder - Digital kommunikation fagfolk, eksperter i nye medier interaktion og ukonventionel markedsføring. Digital Artister 2D og 3D, Producenter af edutainment indhold, videoer, motion grafik og grænseflader til virtuel virkelighed, fordybende virkelighed og interaktive installationer.

Bachelor i bioinformatik

Sapienza University of Rome
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Italien Rom

Den Bachelor-programmet i bioinformatik giver bachelorer med avanceret viden om den molekylære og cellulære grundlag af biologiske systemer, struktur og funktion af biologiske makromolekyler og cellulære processer, de er involveret, analytiske og bioteknologiske redskaber og matematiske metoder, fysik og kemi for bioteknologiske applikationer;

Treårigt kursus i visuel design

RM Istituto Moda e Design Milano
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Italien Milano

Learning by doing er princippet bag de tre-års kurser Raffles Milano, en uddannelse facilitet, at sindet, giver en solid teknisk baggrund og giver lyst til at udvide deres horisont i livet. Design midler til at forandre verden, startende fra den enkleste til de mest komplekse. Designet er ikke kun en disciplin, der lærer os at opfinde og forbedre det materielle liv: det er en model, der lærer os, hvor meget af den lille og den store plan er bundet af usynlige tråde. Det er kunsten at forandring, ansvar og engagement.

Bachelor i Management

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Det Forenede Kongerige London Tyskland Berlin Italien Torino Spanien Madrid Frankrig Paris + 8 mere

En unik mulighed for at opleve interkulturel forvaltning førstehånd ved at leve og studere i tre forskellige lande over tre år.

Undergraduate Program in Interior Design

RM Milan - International Fashion and Design School
på universitet Fuldtid 3 år November 2019 Italien Milano

At lære at gøre er det princip, der ligger til grund for de treårige kurser på Raffles Milano, en træningserfaring, der strukturerer sindet, giver et solidt teknisk fundament og frigiver et ønske om at udvide dine livshorisonter.

Bachelor i International Økonomi og Finansmarkeder

University of Trieste
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Trieste

Denne pensum har til formål at udvikle den ekspertise, der er nødvendig for at evaluere, designe og bruge finansielle produkter og analysere nationale og internationale finansielle markeder.

Bachelor LCM in Music Teaching

Jul academy
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Rende