BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Jordan - Bachelor-uddannelser i Jordan Bachelor

Uanset i Amman, Aqaba, Irbid, Madaba, Tafilah eller Zarqa, er der en række bemærkelsesværdige universiteter og teknologiske institutter i Jordan tilbyder en bred vifte af bachelorkurser. Studerende kan major i Business, Marketing, Computing, Human Resources, Sikkerhed, Risk Management, økonomi eller en række andre grader i ikke-business-relaterede områder. En række anerkendte udenlandske universiteter har oprettet internationale universiteter eller udvekslingsprogrammer i Jordan, at give de studerende mulighed for at studere med jævnaldrende fra udlandet, udveksle ideer og lære om globalisering gennem første hånd erfaring.

Adgang til universiteter og teknologiske institutter i Jordan tendens til at være meget konkurrencedygtige, især for de studerende, der ønsker at deltage i en af ​​landets 's 10 private universiteter.Tilmelding er baseret på sekundære skole kvaliteter, indlæggelser materialer, og i tilfælde af nogle internationale skoler, en score på 6 eller højere på IELTS eller andre lignende engelske eksamener. Bachelor programmer i Jordan tager typisk tre år at gennemføre. Studerende kan tilmelde sig på deltid eller fuldtid kurser, og nogle online-og fjernundervisning platforme er også tilgængelige.

Hvis du mener, at tjene en videregående uddannelse er det bedste skridt på vejen mod din succesfuld karriere, og derefter rulle ned og læs mere om fremhævede bacheloruddannelse i Jordan, i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i Fjernmeldeteknikker

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 5 år September 2020 Jordan Irbid

Dette program fokuserer på både de teoretiske og praktiske aspekter af telekommunikation engineering. Sammenlægning 167 kredit timer, tilbyder vi en ingeniør program, der giver færdigheder i de grundlæggende begreber i elektroteknik, matematik, naturvidenskab, ud over analog og digital kommunikation.

Bachelor i journalistik

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Jordan Irbid

Programmet sigter mod at lære eleverne kunsten at skrive artikler og rapporter og hvordan man producerer professionelle tidsskriftsartikler og rapporter. Komponenterne i pensum fokuserer på behovene i det lokale og regionale marked. Studieordningen indeholder en praktisk uddannelse komponent, som gennemføres via avisen af ​​fakultetet for Journalistik ”Sahfat Al Yarmouk, som er udstedt ugentligt og fungerer som et laboratorium for studerende at få deres skriftligt og erhvervserfaring. تتمثل رؤية برنامج البكالوريوس في الصحافة بالحفاظ على المكانة العلمية المتميزة في مجال إعداد و تأهيل و تطوير كوادر يتم رفدها لسوق العمل محليا وعربيا وعالميا, والإسهام الفعال في تنمية المجتمعات.

Bachelor i antropologi

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Jordan Irbid

Dette program sigter mod at give de studerende den teoretiske og praktiske viden i de arkæologiske, biologiske og sociale aspekter af studiet af mennesker. Ud sigter den til at introducere de studerende til forskellige kulturer og samfund. صممت المساقات التي تدرس في البرنامج لتزود الطلاب بالخبرات النظرية و العملية في الجوانب الأثرية و البيولوجية و الاجتماعية لهذا التخصص الذي يعنى بدراسة الإنسان و ثقافته. يتبع قسم الأنثروبولوجيا مختبرات متخصصة في دراسة المخلفات العظمية و معالجتها. قام القسم بإنجاز العديد من الدراسات المتعلقة بالمجتمع الأردني و ثقافته, كما أنجز العديد من المشاريع البحثية بالتعاون مع مؤسسات محلية وعربية ودولية

Bachelor i arkæologi

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Jordan Irbid

Dette program fokuserer på grundlaget for arkæologi og dens betydning i studiet af regionens historie og gamle civilisationer. De udbudte kurser på afdelingen handlen med afklaring af udvikling og principperne for arkæologi og dens betydning i studiet af regionens historie og gamle civilisationer gennem materielle levn.

Bachelor i bevaring og forvaltning af kulturelle ressourcer

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Jordan Irbid

Dette program sigter mod at udvikle viden og færdigheder i kulturarv og dens bevarelse. Studerende, der studerer dette program forventes at have viden inden for kulturarv og de forskellige tilgange til vedligeholdelse og forvaltning af kulturelle ressourcer. يهدف هذا البرنامج إلى تطوير المعرفة والمهارات حول المصادر التراثية وكيفية الحفاظ عليها. يتوقع من الطلبة بعد إتمامهم متطلبات هذا البرنامج بنجاح ان يكونوا قادرين على العمل في المتاحف أو أي غيرها من الشركات المتخصصة في مجالات صيانة وإدارة المصادر التراثية.

Bachelor i arabisk sprog

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Jordan Irbid

Programmet sigter mod at hjælpe eleverne med at udvikle sproglige og litterære færdigheder i arabisk sprog, at give de studerende mulighed for at sætte pris på det arabiske sprog og den arabiske islamiske arv, og at gøre det muligt for kandidater til at opfylde behovene hos nationale marked, om i undervisningen erhverv eller andre områder.

Bachelor i engelsk sprog og litteratur

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Jordan Irbid

Dette program giver kurser i sprog, lingvistik, litteratur, litteraturvidenskab, oversættelse, og skrivning. Den sigter mod at opnå skelnen i undervisning, forskning og tjenester for studerende ved at tilbyde højt niveau eksamen dygtige generationer af studerende, der besidder videnskab, viden og evnen til at håndtere moderne udvikling og til at konkurrere på de lokale og regionale niveau.

Bachelor i Turisme

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Jordan Irbid

Dette program giver en høj standard uddannelse for folk at arbejde professionelt i rejse- og turistbranchen. Det forsyner rejser og turisme turist marked med kvalificerede menneskelige ressourcer på forskellige niveauer, og opfordrer eleverne til at kommunikere effektivt i multikulturelle miljøer.

Bachelor i datalogi

Yarmouk University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Jordan Irbid

Programmet giver de studerende med uddannelse af høj kvalitet og de nødvendige tekniske færdigheder i datalogi at være i stand til at give samfundet med de nødvendige tjenester, for studerende i henhold til behovene i Jordan, nabolandene og andre dele af verden, herunder de udviklede lande, til bygge bånd til lokalsamfundet for at være i stand til at tilfredsstille deres behov, og endelig at levere konsulentydelser til industrisektoren og lokale virksomheder.

Bachelor i kontrol og finansiel revision

Amman Arab University
på universitet Fuldtid September 2020 Jordan Amman

Det er en bacheloruddannelse, der er baseret på både en teoretisk og en praktisk hands-on tilgang til læring. Det er specialiseret i Audit gennem hjælp af en grundig og kritisk pædagogisk videnoverførsel.

Bachelor i mobile computing

Amman Arab University
på universitet Fuldtid September 2020 Jordan Amman

Mobile computing har spredt sig meget hurtigt i form af mobile produkter og løsninger såsom smartphones, tabletter, trådløse infrastrukturer og trådløse data planer. Interesserede fagfolk kan tage online eller in-class kurser for at udnytte deres Mobile Computing viden og færdigheder.

Bachelor i computer informationssystemer (CIS)

Jerash University
på universitet Fuldtid September 2020 Jordan Amman Jerash

Computer Information Systems (CIS) afdeling blev etableret i det akademiske år 2011/2012, for at producere kvalificerede folk i stand til at spille en vigtig rolle i informatik miljøet og for at give de studerende væsentlige nødvendige i systemer planlægning og udvikling, systemanalyse og design.

Bachelor i computernetværk (cn)

Jerash University
på universitet Fuldtid September 2020 Jordan Amman Jerash

Den Computer Networks (KN) afdeling blev etableret i det akademiske år 2011/2012, der tilbyder bachelor grad af computernetværk; som er en af ​​de mest voksende it-discipliner, især efter den hurtige udvikling af internettet og mobile teknologier.

Bachelor i datalogi (cs)

Jerash University
på universitet Fuldtid September 2020 Jordan Amman Jerash

Den Datalogi (CS) afdeling blev etableret i det akademiske år 2000/2001, hvilket giver en bachelorgrad i datalogi (CS). Formålet var at forberede kandidater til at engagere sig i samfundet og deltager aktivt i udvikling og forbedring af it-sektoren.

Bachelor of Electrical Engineering

Al-Ahliyya Amman University
på universitet Fuldtid September 2020 Jordan Amman

Det er en specialitet elektroteknik fra de mest prestigefyldte og ældste ingeniørdiscipliner i verden. I betragtning af de behov, som det lokale arbejdsmarked og regional specialisering blev introduceret elektroteknik ved Ingeniørhøjskolen i 2012. På elektroteknik af stor betydning i at fremme den tekniske udvikling, hvor virkningerne af elektroingeniør afspejles i alle udviklingsplaner og diverse tekniske projekter. Arbejdet med elektroingeniør er design, konstruktion og vedligeholdelse af forskellige elektroteknik installationer Kalmahtat, transmissionslinjer og distributionsnet ud over sin effektiv rolle i udformningen og forvaltningen af ​​forskellige kommunikationssystemer, samt ingeniør projektledelse og omkostningsanalyse. Er tilgængelig for elektriker for mange jobmuligheder i forskellige områder af udvikling, både i den offentlige og private sektor i det lokale arbejdsmarked, regionalt og globalt.