Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Journalistik og massekommunikation-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er optjent af studerende, der gennemfører en bacheloruddannelse. Graden viser, at en studerende ikke kun har lært de tekniske færdigheder, der er forbundet med feltet, men også de interpersonelle færdigheder, der kræves for at lykkes på banen.

Hvad er en bachelor i journalistik og massekommunikation? Studerende, der tjener denne grad, kan lære de færdigheder, der kræves for at operere i en nyhedslokal eller digital udsendelsesindstilling. Klasser i programmet dækker generelt emner, herunder grunden til at skrive nyhedsbrev, de forskellige stilarter for skrivning til forskellige typer medier og etiske standarder for rapportering. Yderligere valgfag inden for de store giver eleverne mulighed for at skræddersy deres studier til specifikke rapporteringselementer, der er særligt interessante.

Studerende til en bachelor i journalistik og massekommunikation kan lære en studerende, hvordan man forsker historier, skriver overbevisende kopi og opfylder en deadline. Opmærksomhed på detaljer og aktualitet er værdifuldt både i fagområdet og i elevets daglige liv.

Omkostningerne ved at tjene en bachelorgrad varierer efter institution. Du bør altid se på flere skoler for at finde den bedste kamp for dig.

De mest almindelige karrieremuligheder for studerende, der tjener en bachelor i journalistik og masse kommunikation, er i rapportering. De færdigheder, der læres under undersøgelsen, kan anvendes til alle former for medierapportering, fra aviser til online og endda udsendt journalistik, med stillinger fra newscasters til copyeditors. Talenterede journalister forbliver efterspurgte rundt om i verden, hvilket gør det til et karrierevalg, der giver stor fleksibilitet med hvor en studerende gør deres hjem efter eksamen. Journalister kan finde arbejde som fuldtidspersonale samt freelancere for dem der søger mere fleksible timer.

At tjene en Bachelor i Journalistik og Massekommunikation online er en ideel løsning for dem, der ønsker at afbalancere en travl tidsplan med deres videregående uddannelsesbehov. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

181 Resultater i Journalistik og massekommunikation

Cornerstone Institute

Dette program gør det muligt for kandidater at blive samfundsledere gennem en bred vifte af medieprojekter (fx NGO, kirker, produktionsselskaber, reklamebureauer). Vi til ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette program gør det muligt for kandidater at blive samfundsledere gennem en bred vifte af medieprojekter (fx NGO, kirker, produktionsselskaber, reklamebureauer). Vi tilstræber at producere mediearbejdere, der nærmer deres opgave fra dybe kristne overbevisninger og erhverver teologi, bibelsk studier og mediekendskab, værktøjer og færdigheder, som disse studier kan give.

AdgangskravEt nationalt seniorcertifikat (NSC) med en bachelorgrad eller tilsvarendeMatriculation Certificate (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende;Højere certifikat eller et avanceret certifikat eller eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravEt nationalt seniorcertifikat eller nationalt certifikat fagligt med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af National Benchmark Test (NBT)Ældre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);Betingelserne for anerkendelse af prior learning (RPL) for adgang og resultaterne af NBT er afgørende faktorer for optagelse. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre studerende (45 år eller senere) kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindste tre årMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Denne Bachelor of Engineering giver teknisk uddannelse i Tyskland, mens eleverne vil blive bevæbnet med de faglige, kreative og tværkulturelle færdigheder, der er nødvend ... [+]

Denne Bachelor of Engineering giver teknisk uddannelse i Tyskland, mens eleverne vil blive bevæbnet med de faglige, kreative og tværkulturelle færdigheder, der er nødvendige for at trives i ind-og udland.

I Tyskland er Print Media Technologies det første og eneste internationale bachelorprogram inden for ingeniørvirksomhed, der udelukkende er undervist på engelsk og designet til studerende fra hele verden. Det er et unikt emne, der kombinerer kreativitet, videnskab, teknologi, interkulturelle studier, corporate management og sprog.

Kandidater nyder godt af høj kvalitet. Placeringsfrekvensen er 100%. Programmet er at danne uddannede ledere og praktikere om medieproblemer; som omfatter ledende tekniske, ledelsesmæssige og marketingstillinger over hele verden. Kandidater arbejder i internationalt ekspanderende virksomheder. Programmet er fast designet til at fremme færdigheder inden for medieteknologi; Derudover vil eleverne udvikle kritisk tænkning og offentligt talende færdigheder.... [-]

Tyskland Stuttgart
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Karel De Grote University College

I de næste tre år vil du udvikle banebrydende kreativitet og tekniske færdigheder til at hjælpe dig med at skinne i den hurtige verden af multimedier. ... [+]

Altid på udkig efter gennembrud i teknologi? Fik et iværksætterinstinkt og ideerne til at starte innovation?

Kom og find ud af, hvordan vi laver teknologi til at arbejde for os, låse dets potentiale op og samfundet må takke dig.

Vores bachelor i multimedie og kommunikationsteknologi er en engelsksproglig grad, der forbereder globalt sindede studerende til en karriere i den digitale verden.

Ansøg, og du kan bruge de næste tre år i den livlige og historiske by Antwerpen i Belgien.

Graden i korte træk

Du vil udvikle de tekniske færdigheder, avanceret kreativitet og strategisk indsigt for at hjælpe dig med at skinne i den hurtige verden af multimedier.

Fra dag 1 forbereder vores projektbaserede tilgang og globale udsigter dig til arbejde som digital nomad.... [-]

Belgien Antwerp
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lawrence University

Filmstudier betragter video materiale i alle dets formater og platforme som vitale kunstformer og kulturelle artefakter, der kan analyseres grundigt. Udforsk historien, a ... [+]

Om

Filmstudier betragter video materiale i alle dets formater og platforme som vitale kunstformer og kulturelle artefakter, der kan analyseres grundigt. Udforsk historien, analysen og fortolkningen af video som en nøgleform for moderne kultur.

Udvikle en baggrund i teorien og kritikken af at flytte billeder for at skabe et dybere niveau af nydelse, mens man undersøger de tekniske, stilistiske og retoriske enheder, som film bruger til at skabe og formidle mening. Du får også mulighed for at oprette og fremvise din egen kunst i et top-of-the-line filmstudio.

Du kan godt lide Film Studies, hvis du er interesseret i:Repræsentationer og udforskninger af identitet i film og andre visuelle medierSkriv dine egne scripts eller optage dine egne YouTube-videoerFortælling og kreativ skrivningFællesskabskunstDet globale sprog for film fra tysk ekspressionisme til den femte generation kinesiske biograf til amerikanske blockbusters og mereAntropologi og visuel kulturReklame og markedsføringLawrentians samler nogle gange filmstudier med ...AntropologiKunsthistorieEngelsk og kreativ skrivningSprogMusik ydeevneStudio kunstTeaterLivet efter Lawrence... [-]
USA Appleton
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bellarmine University

Interesseret i det rige kommunikationsområde? På Bellarmine blander vores kurser klassearbejde med praktisk applikation og feltoplevelser for at undervise i nye kommunika ... [+]

Bliv ekspert inden for kommunikation og kommunikationsteknologi.

Interesseret i det rige kommunikationsområde? På Bellarmine blander vores kurser klassearbejde med praktisk applikation og feltoplevelser for at undervise i nye kommunikationsteknologier samt de mange aspekter af menneskelig kommunikation: interpersonelle, interkulturelle, medierede og gruppe.

Udover at tilbyde en rig og spændende læseplan inde i klasseværelset, er kommunikationsskolen hjem til Bellarmine Radio, The Concord avis, NEXU Student Agency, en medieproduktions suite og en livlig sports-tv-kanal, der dækker BU-atletik.

Hvorfor studere kommunikation på Bellarmine?

Bellarmine-kommunikationsstuderende drager fordel af Louisvilles forretnings-, journalistik- og kommunikationslandskab for netværk, gæstehøjttalere og praktikophold fra hele branchen. Vores studerende nyder mange muligheder for aktiv læring, uanset om de er i et Mac-lab, en produktionssuite eller på stedet på en af de mange førende praktikpladser. Hvis du vil studere i en industri, der aldrig sover, så find din passion i Bellarmines Kommunikationsskole!... [-]

USA Louisville
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lakeland University

Ingen menneskelig adfærd har udviklet sig mere dramatisk i det seneste årti, end kommunikation, og der er ingen stoppe disse forandringens vinde. Udskriv medier fortsætte ... [+]

Ingen menneskelig adfærd har udviklet sig mere dramatisk i det seneste årti, end kommunikation, og der er ingen stoppe disse forandringens vinde. Udskriv medier fortsætter med at klatre, forsøger at holde trit med den evigt skiftende online verden. Sociale medieplatforme som Facebook og Twitter bliver mere og mere udbredt hver dag. Og videokommunikation er stigende popularitet.

Når det kommer til kommunikation, dramatiske ændring er i gang, og de traditionelle måder at nå et publikum simpelthen ikke er holdbar - i hvert fald på egen hånd. Her på Lakeland College, vi er på forkant med kommunikationen revolution, og du vil være for.

Det er en ny medieverden, og den måde, vi vælger at tage fat, at faktum er ved at gøre 'nye medier' ​​centrum brik i puslespillet for vores kommunikation større. Vi har fået noget nyt foregår, og pensum på andre gymnasier og universiteter er bare ikke skære det. De har ikke fanget på, og vi har. Der er ikke et andet program som vores.... [-]

USA Plymouth
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hong Kong Baptist University School of Communication

International Journalism Concentration forbereder eleverne til den vigtige rolle at informere Hong Kong om verden og verden om Hong Kong. Udvikling af elevernes skrive- o ... [+]

Journalistik og massekommunikation-programmer. Om

Studerende i Journalistik Major forfølge studier på tre hovedområder: (1) professionel journalistik, hvor eleverne lærer principper og færdigheder til at indsamle, præsentere og producere nyheder og aktuelle anliggender; 2) teoretiske grundlag for erhvervet, hvor de studerende udvikler en begrebsmæssig forståelse af erhvervet og dets rolle i samfundet gennem juridiske, etiske, politiske, historiske, økonomiske og mediekommunikationsteori og (3) supplerende undersøgelser af forholdet mellem udsendelse eller trykning eller internet journalistik og samfund samt den måde, politik, regering, erhvervslivet og loven opererer i både lokale og internationale samfund.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stamford International University

Broadcast- og journalistikstuderende mester kunstens kunst og visuelle fortællinger og studerer hvordan man kunstfærdigt kombinerer en forståelse af et emne med kreativit ... [+]

Oversigt

Deltag i Stamford's Communication Arts program og start din karriere i det spændende og dynamiske felt af kommunikation og medier. Forbedre dine færdigheder med professionelle faciliteter som audiovisuelt udstyr i industrien og state-of-the-art redigerings-suiter.

Broadcast- og journalistikstuderende mester kunstens kunst og visuelle fortællinger og studerer hvordan man kunstfærdigt kombinerer en forståelse af et emne med kreativitet for at forme folks syn på verden. Vores spændende læseplan er undervist og designet af fagfolk med stor erhvervserfaring - både i Thailand og længere væk.

Skræddersy din akademiske erfaring med muligheden for at vælge mellem to mindreårige:... [-]

Thailand Bangkok
November 2019
Engelsk
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Felician University

Som en kommunikationsvirksomhed hos Felician vil du lære at fortælle dine historier til verden! Vores nærhed til New York City gør afdelingen til et ideelt sted at forber ... [+]

Som en kommunikationsvirksomhed hos Felician vil du lære at fortælle dine historier til verden! Vores nærhed til New York City gør afdelingen til et ideelt sted at forberede en karriere inden for kommunikation, journalistik eller videovideo. Du vil lære af fagfolk med erhvervserfaring i "verdenshovedstadens mediekapital", herunder journalister i radio, tv og trykte journalistik.

Vores egen studentløbende radiostation, WRFC, er en state-of-the-art facilitet, hvor du får mulighed for at designe dit eget show, vælge musik og diskussionsemner og køre stationens digitale radioudstyr. Radiostudiet er beliggende i Little Theatre-komplekset på Rutherford Campus. The Little Theatre er en 90-seter, sort box teater med digital video projektion og Dolby Digital 5.1 multikanal surround sound system - ofte brugt som et kommunikation klasseværelse til film screenings og elev projekter.... [-]

USA Rutherford
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Mary Washington

Kommunikation og teknologi er i konstant bevægelse. Vores bacheloruddannelse i kommunikation og digitale studier lærer voksne - og teknologisk kyndige teenagere - at dele ... [+]

Kommunikation og digitale studier

Kommunikation og teknologi er i konstant bevægelse. Vores bacheloruddannelse i kommunikation og digitale studier lærer voksne - og teknologisk kyndige teenagere - at dele ideer i en mediedrevet verden. En banebrydende læreplan fokuserer på nye teknologier og lærer dig at oprette kraftige messaging, designe multimediekampagner og opbygge en digital identitet.

Studieretninger

Par kerne kurser i kommunikation og digitale studier med et spændende udvalg af valgfag, herunder Introduktion til Film Studies; Spil og kultur; Tilnærmelser til videokunst Sociale medier; Den grafiske roman og informationsalderens historie.

Krav

Kommunikations- og digitalstudiet kræver 36 studiepoeng i to kernegrupper - 15 studiepoeng i kommunikation, 9 studiepoeng i digitale studier - plus 12 valgfag.... [-]

USA Fredericksburg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
L’IDEM Perpignan

Billede og lyd optager et fremtrædende sted i vores miljø gennem medierne (tv, radio, web), biograf, reklame og underholdning. Ud over betydningen af ​​historiefortælling ... [+]

Fange intensiteten af billede og lyd

Billede og lyd optager et fremtrædende sted i vores miljø gennem medierne (tv, radio, web), biograf, reklame og underholdning.

Ud over betydningen af ​​historiefortælling har du en god følelse af plads, lyd, visuel og en god forståelse af begivenheder, der altid er fans af stadigt skiftende teknologier. Disse handler vil sætte dig også opstrøms for informationsstrømmen som postproduktion.

Indholdet af pensum

Detaljerne og dine mange færdigheder giver dig mulighed for at lave billeder til et stadig voksende publikum.

Under din træning vil du opdage de væsentlige lektioner for at forstå hele produktionskæden og erhvervelsen af ​​den første professionelle automatisering. Uddybningen af ​​den valgte specialisering: film- og tv-produktion, billede, lyd, redigering, specialeffekter, specialeffekter, lyddesign og produktion mv.... [-]

Frankrig Perpignan
September 2019
Fransk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Voronezh State University

Journalistiske fakultet for Voronezh State University tilbyder bacheloruddannelse i journalistik for kreative og ambitiøse unge, der er klar til at holde trit med konstan ... [+]

Journalistiske fakultet for Voronezh State University tilbyder bacheloruddannelse i journalistik for kreative og ambitiøse unge, der er klar til at holde trit med konstant at udvikle informationsteknologimarkedet! Pariteten af teori og praktiklærere på fakultetet afspejler et af programets nøglefunktioner - strategien for uddannelse fremragende professionalisering ved at vedhæfte udtalt anvendt karakter.

Den væsentligste fordel ved at studere på fakultetet er, at eleverne erhverver grundlæggende viden og gode praktiske færdigheder til at arbejde med informationer i medieredaktionskontorer, pressetjenester, reklame- og PR-agenturer, virksomhedernes og organisationernes informationsafdelinger. Studerende får mulighed for at deltage i forelæsninger af berømte professorer, vellykkede medier og PR-arbejdere; at studere ved universiteter i USA og Europa, og få ret til de mest prestigefyldte nominelle stipendier.... [-]

Rusland Voronezh
September 2019
Russisk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The International University in Geneva

Fortsæt en kreativ karriere inden for reklame, medier og journalistik i kommunikationsbureauer, multinationale virksomheder, regeringer og internationale organisationer. ... [+]

Bachelor of Arts i Digital Media (med Dual Degree Option)

Fortsæt en kreativ karriere inden for reklame, medier og journalistik i kommunikationsbureauer, multinationale virksomheder, regeringer og internationale organisationer.

Eleverne har mulighed for at opnå to BACHELORGRÆNSER samtidigt i 3 år i Genève: uddelt af University of Plymouth, UK og The International University in Geneva .

NøglefordeleEksponering for mediernes og kommunikations rolle i for-profit og ikke-for-profit miljøer.Udforsk medier og kommunikationstendenser og problemer med de nyeste medieværktøjer og koncepter.At få kendskab til de vigtigste kommunikationsteorier kombineret med brug af kreativitet, k... [-]
Schweiz Geneva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cabrini University

Udvikle din evne til at tænke klart, opdage og fortolke information og kommunikere resultater-færdigheder gældende for karriere på mange områder - med en større eller min ... [+]

Udvikle din evne til at tænke klart, opdage og fortolke information og kommunikere resultater-færdigheder gældende for karriere på mange områder - med en større eller mindre i Kommunikation.

Indbygget i et fuldt digitalt, netværkskommunikationscenter afspejler kommunikationsprogrammet den professionelle verden af konvergerende medier, da du opretter indhold og udvikler evner på tværs af en række traditionelle og nye medier.

Kommunikationsprogram detaljer

Opret indhold og udvikle færdigheder på tværs af en række medier som en kommunikations-stor.

Udvikle som individ og uddybe dine samarbejds- og ledelsesmæssige færdigheder, når du dyrker partnerskaber blandt video studerende, lydstuderende, forfattere, marketingkommunikatorer og grafiske designere i det digitale kommunikationscenter og skaber medieprojekter, der har et publikum udenfor klasseværelset i den virkelige verden .... [-]

USA Radnor
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Saint Mary's University of Minnesota

Med en stor i digital medier og journalistik ved Saint Marys, vil eleverne undersøge, hvordan digitalt indhold skabes og bruges i strategisk kommunikationsindsats. Dette ... [+]

Digital Media og Journalism Major

Med en stor i digital medier og journalistik ved Saint Marys, vil eleverne undersøge, hvordan digitalt indhold skabes og bruges i strategisk kommunikationsindsats.

Dette program giver også eleverne et bredt overblik over digital kommunikation, herunder multimedieproduktion, grafisk design, sociale medier og online journalistik. Grad kandidater får praktikophold, der giver dem en ægte verdenserfaring og en direkte forbindelse til fagfolk på området.

Karrieremuligheder

Indhold marketingfolk; grafiske designere; sociale medier specialister; multimedieproducenter udgivere; journalister.

High School forberedelse

Forretning; Computer applikationer; Engelsk; Journalistik; Kunst.... [-]

USA Winona
August 2019
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk