Journalistik og massekommunikation-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Journalistik og massekommunikation-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Journalistik og massekommunikation

En bachelorgrad er optjent af studerende, der gennemfører en bacheloruddannelse. Graden viser, at en studerende ikke kun har lært de tekniske færdigheder, der er forbundet med feltet, men også de interpersonelle færdigheder, der kræves for at lykkes på banen.

Hvad er en bachelor i journalistik og massekommunikation? Studerende, der tjener denne grad, kan lære de færdigheder, der kræves for at operere i en nyhedslokal eller digital udsendelsesindstilling. Klasser i programmet dækker generelt emner, herunder grunden til at skrive nyhedsbrev, de forskellige stilarter for skrivning til forskellige typer medier og etiske standarder for rapportering. Yderligere valgfag inden for de store giver eleverne mulighed for at skræddersy deres studier til specifikke rapporteringselementer, der er særligt interessante.

Studerende til en bachelor i journalistik og massekommunikation kan lære en studerende, hvordan man forsker historier, skriver overbevisende kopi og opfylder en deadline. Opmærksomhed på detaljer og aktualitet er værdifuldt både i fagområdet og i elevets daglige liv.

Omkostningerne ved at tjene en bachelorgrad varierer efter institution. Du bør altid se på flere skoler for at finde den bedste kamp for dig.

De mest almindelige karrieremuligheder for studerende, der tjener en bachelor i journalistik og masse kommunikation, er i rapportering. De færdigheder, der læres under undersøgelsen, kan anvendes til alle former for medierapportering, fra aviser til online og endda udsendt journalistik, med stillinger fra newscasters til copyeditors. Talenterede journalister forbliver efterspurgte rundt om i verden, hvilket gør det til et karrierevalg, der giver stor fleksibilitet med hvor en studerende gør deres hjem efter eksamen. Journalister kan finde arbejde som fuldtidspersonale samt freelancere for dem der søger mere fleksible timer.

At tjene en Bachelor i Journalistik og Massekommunikation online er en ideel løsning for dem, der ønsker at afbalancere en travl tidsplan med deres videregående uddannelsesbehov. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Bachelor i teologi i fællesskabsledelse: Medievidenskab

Cornerstone Institute
Online på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år July 2019 Sydafrika Cape Town + 2 mere

Dette program gør det muligt for kandidater at blive samfundsledere gennem en bred vifte af medieprojekter (fx NGO, kirker, produktionsselskaber, reklamebureauer). Vi tilstræber at producere mediearbejdere, der nærmer deres opgave fra dybe kristne overbevisninger og erhverver teologi, bibelsk studier og mediekendskab, værktøjer og færdigheder, som disse studier kan give. [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette program gør det muligt for kandidater at blive samfundsledere gennem en bred vifte af medieprojekter (fx NGO, kirker, produktionsselskaber, reklamebureauer). Vi tilstræber at producere mediearbejdere, der nærmer deres opgave fra dybe kristne overbevisninger og erhverver teologi, bibelsk studier og mediekendskab, værktøjer og færdigheder, som disse studier kan give.

AdgangskravEt nationalt seniorcertifikat (NSC) med en bachelorgrad eller tilsvarendeMatriculation Certificate (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende;Højere certifikat eller et avanceret certifikat eller eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravEt nationalt seniorcertifikat eller nationalt certifikat fagligt med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af National Benchmark Test (NBT)Ældre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);Betingelserne for anerkendelse af prior learning (RPL) for adgang og resultaterne af NBT er afgørende faktorer for optagelse. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre studerende (45 år eller senere) kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindste tre årMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]

Diplomingeniør i trykte medieteknologier

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre February 2019 Tyskland Stuttgart

Vores nye Bachelor i Engineering er fast fokuseret på PRINT medieteknologier og er designet til at producere kvalificerede ledere og praktikere på medier spørgsmål; at fremme færdigheder i et fremmedsprog; og at udstyre de studerende med avanceret medieteknologi, kritisk tænkning og offentlige-talende færdigheder. [+]

Start din internationale Trykte medier karriere

Vi tilbyder karriere-klar færdigheder i teknik for studerende, der er interesseret i at studere i en international kontekst.

Vores nye Bachelor i Engineering er fast fokuseret på PRINT medieteknologier og er designet til at producere kvalificerede ledere og praktikere på medier spørgsmål; at fremme færdigheder i et fremmedsprog; og at udstyre de studerende med avanceret medieteknologi, kritisk tænkning og offentlige-talende færdigheder.

Dette Bachelor program giver en teknisk uddannelse i Tyskland, mens de studerende vil være bevæbnet med de professionelle, kreative og tværkulturelle færdigheder, der kræves for at trives hjemme og i udlandet.... [-]


Bachelor i manuskriptskrivning

South Gate Society Arts Center
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Danmark Aalborg

Den fire-årige manuskriptforfatter grad fokuserer på at udvikle viden om genrer, praktisk anvendelse og udgivelse arbejde, samtidig med at opbygge platforme, netværk, og at lære de færdigheder hver kunstner-iværksætter har brug for at opbygge deres forretning og brand. [+]

Den fire-årige manuskriptforfatter grad fokuserer på at udvikle viden om genrer, praktisk anvendelse og udgivelse arbejde, samtidig med at opbygge platforme, netværk, og at lære de færdigheder hver kunstner-iværksætter har brug for at opbygge deres forretning og brand.

Du vil lære ikke kun håndværket at skrive, men også lære at master-værktøjer og teknikker til at opbygge en karriere som forfatter.

Start din første år med et fundament i alle former for kreativ skrivning. Det andet år introducerer dig til historien og analyse af af manuskriptforfatter med fokus på Hollywood og Global Cinema med klasser den 3.-loven Struktur, ophavsret, Skrivning for budget, udfører forskning, og kunsten at banen. Det tredje år udvider gennem studiet af moderne film og tilpasning med fokus på dokumentarfilm og eksperimenterende manuskriptforfatter. Du vil udvikle færdigheder i karakter udvikling og autentisk dialog, samtidig med at lære at skrive en film review, synopsis, manuskript analyse, og filmografi. I dit fjerde år, du skriver en feature-længde manuskript og query agenter, mens forske kunstner residency programmer samt at udvikle en marketingstrategi, give ansøgning, og raffineret banen.... [-]


Bacheloruddannelse i digital film

SAE Institute North America
på universitet Fuldtid 32 måneder May 2019 USA Emeryville

Digital Film Bachelor of Applied Science uddannelsen fokuserer på grundlaget for teknisk kompetence ved hjælp af industrien passende software og udstyr, og er designet til at få studerende i branchen i så få som 32 måneder. [+]

Bachelor of Applied Science i Digital Film er et intensivt praktisk og teoretisk studieforløb, der giver eleverne viden om og færdigheder til at forme visuel medie design og skabelse.

Dette er et praktisk samarbejdsprojektbaseret program, der kulminerer i et stort capstone-projekt, der trækker på den række viden og færdigheder, der læres gennem hele programmet.

Studerende i Digital Film Bachelor's Applied Science Program skal lære at:

Udvikle, planlægge, udføre og levere filmindhold, der opfylder projektmålene.Integrere historiske, kritiske og teoretiske principper i filmfremstillingspraksis.Demonstrere færdigheder med filmskabende udstyr, software og workflows.Anvend færdigheder i filmfremstilling til specifikke målgrupper, indholdsområder og distributionsplatforme.Samarbejd med andre for effektivt at planlægge og gennemføre en række kreative projekter.Analyser, evaluerer og kritiserer filmindhold.Demonstrere kreativ og teknisk problemløsning evne.Udstille professionelle etikette færdigheder.Demonstrere effektive mundtlige, skriftlige og interpersonelle kommunikationsfærdigheder.Demonstrere effektive analytiske problemløsende og kritiske tænkningsfærdigheder ved anvendelse af den videnskabelige metode, hvor det er relevant.Find, hent og vurder information ved hjælp af passende forskningsværktøjer.TEKNISKE OG PROFESSIONALE SKILLIGHEDERFilmproduktionMobile MediaMedia Post ProductionReklamer / ReklameGrip og BelysningRedigeringProjektplanlægning og ledelseTitel DesignHistorieberetningsteknikkerFinansiering og distributionProfessional Life SkillsDIN LEARNING ERFARINGVedligeholdelse af læseplaner, der afspejler bedste praksis i branchen til at forberede eleverne til jobskabelse inden for kreative medier og underholdningsindustrier.Ansætte kvalificeret, erfaren, faglig fakultet, der letter læring.Gennemfør læreplan gennem praksisbaserede aktiviteter, guidede diskussioner og virkelige vurderinger af verden, hvilket giver eleverne mulighed for at anvende det, de lærer på professionel forberedelse og udvikling.Foster livslang og selvstyret læring gennem studentrefleksion og peer-kritik.Støtte professionel vækst af kandidater gennem livstids karriere.Opret et student-centreret, samarbejdsvilligt klasseværelse miljø, hvor elever er aktive deltagere i læringsprocessen.... [-]

Bachelor i kommunikation og underholdning management

International University of Monaco
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Monaco Monaco-Ville

IUM bacheloruddannelse i kommunikation og underholdning Management (BECOM) giver de studerende dobbelte ekspertise fra både IUM Business School og Sup de Pub, en berømt reklame [+]

bachelor i kommunikation og underholdning management

3-årigt program Kombineret teoretisk og praktisk tilgang Mulighed for at studere på et af vores partner universiteter i Amerika, Asien eller Europa Alle kurser udbydes på engelsk Uovertruffen studerende mangfoldighed, 50 + nationaliteter Dobbelt grad: IUM s Bachelor i Kommunikation & Underholdning Ledelse og Sup de Pub s SPCOM Bachelor

Hvorfor en bachelorgrad i Kommunikation & Underholdning Management på IUM?

IUM bacheloruddannelse i kommunikation og underholdning Management (BECOM) giver de studerende dobbelte ekspertise fra både IUM Business School og Sup de Pub, en berømt reklame partnerskole. Dette bacheloruddannelse giver praktiske kurser i kommunikation og underholdning ledelse, og en dyb forståelse af, hvordan disse områder fungerer.... [-]


Bachelor i kommunikationsteknologi - Broadcast og journalistik

Stamford International University
på universitet Fuldtid 42 måneder March 2019 Thailand Bangkok

Broadcast- og journalistikstuderende mester kunstens kunst og visuelle fortællinger og studerer hvordan man kunstfærdigt kombinerer en forståelse af et emne med kreativitet for at forme folks syn på verden. Vores spændende læseplan er undervist og designet af fagfolk med stor erhvervserfaring - både i Thailand og længere væk. [+]

Oversigt

Deltag i Stamford's Communication Arts program og start din karriere i det spændende og dynamiske felt af kommunikation og medier. Forbedre dine færdigheder med professionelle faciliteter som audiovisuelt udstyr i industrien og state-of-the-art redigerings-suiter.

Broadcast- og journalistikstuderende mester kunstens kunst og visuelle fortællinger og studerer hvordan man kunstfærdigt kombinerer en forståelse af et emne med kreativitet for at forme folks syn på verden. Vores spændende læseplan er undervist og designet af fagfolk med stor erhvervserfaring - både i Thailand og længere væk.

Skræddersy din akademiske erfaring med muligheden for at vælge mellem to mindreårige:... [-]


Bachelor kommunikation og journalistik

Felician University
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Rutherford

Som kommunikations stort på Felician, vil du lære at fortælle dine historier til verden! Vores nærhed til New York gør afdelingen til et ideelt sted at forberede sig til en karriere i kommunikation, journalistik eller videomaking. [+]

som en

[-]

Bacheloruddannelse Kommunikation og medier

University of New York in Prague (UNYP)
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Tjekkiet Prague

University of New York i Prag tilbyder amerikanske og europæiske bachelorgrader i Komunikame og Mass Media med en enestående mulighed for at opnå to grader fra staten University of New York, Empire State College og UNYP (Bachelor, Bc.), Akkrediteret i Tjekkiet. Alle UNYP programmer undervises udelukkende på engelsk. [+]

Graden i Kommunikation og Massemedier åbner mange døre

University of New York i Prag tilbyder amerikanske og europæiske bachelorgrader i Komunikame og Mass Media med en enestående mulighed for at opnå to grader fra staten University of New York, Empire State College og UNYP (Bachelor, Bc.), Akkrediteret i Tjekkiet. Alle UNYP programmer undervises udelukkende på engelsk.

Amerikansk bachelor i kommunikation og massemedier

Formålet med dette fireårige program, der er godkendt af State University of New York, Empire State College, er at hjælpe eleverne med at blive højt kvalificerede, alsidige og selvstændige tænkere med ekspertise inden for forskning, med et højt niveau af informationskompetencer og udstyre dem med kommunikation og interpersonelle færdigheder, der kræves for en top karriere eller for yderligere akademiske studier i kandidatuddannelsen eller ph.d.-uddannelserne. Under dette program hjælper universitetet i New York i Prag med at skabe kreative tværfaglige links for at gøre det muligt for studerende at blive individer med omfattende viden, som vil kunne anvende deres viden, færdigheder og holdninger kreativt og fleksibelt og i bred kulturel og social sammenhæng. Dette kursus er udviklet til at imødekomme virksomhedens efterspørgsel efter kandidater, der forstår processer, effekter og kulturelle implikationer af kommunikation i informationssamfundet.... [-]


Bachelor of kommunikation

Lakeland University
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Plymouth

Ingen menneskelig adfærd har udviklet sig mere dramatisk i det seneste årti, end kommunikation, og der er ingen stoppe disse forandringens vinde. Udskriv medier fortsætter med at klatre, forsøger at holde trit med den evigt skiftende online verden. Sociale medieplatforme som Facebook og Twitter bliver mere og mere udbredt hver dag. Og videokommunikation vinder popularitet ... [+]

Ingen menneskelig adfærd har udviklet sig mere dramatisk i det seneste årti, end kommunikation, og der er ingen stoppe disse forandringens vinde. Udskriv medier fortsætter med at klatre, forsøger at holde trit med den evigt skiftende online verden. Sociale medieplatforme som Facebook og Twitter bliver mere og mere udbredt hver dag. Og videokommunikation er stigende popularitet.

Når det kommer til kommunikation, dramatiske ændring er i gang, og de traditionelle måder at nå et publikum simpelthen ikke er holdbar - i hvert fald på egen hånd. Her på Lakeland College, vi er på forkant med kommunikationen revolution, og du vil være for.

Det er en ny medieverden, og den måde, vi vælger at tage fat, at faktum er ved at gøre 'nye medier' ​​centrum brik i puslespillet for vores kommunikation større. Vi har fået noget nyt foregår, og pensum på andre gymnasier og universiteter er bare ikke skære det. De har ikke fanget på, og vi har. Der er ikke et andet program som vores.... [-]


Bachelor i Kommunikation og Digital Studies

University of Mary Washington
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Fredericksburg

Kommunikation og teknologi er i konstant bevægelse. Vores bacheloruddannelse i kommunikation og digitale studier lærer voksne - og teknologisk kyndige teenagere - at dele ideer i en mediedrevet verden. En banebrydende læreplan fokuserer på nye teknologier og lærer dig at oprette kraftige messaging, designe multimediekampagner og opbygge en digital identitet. [+]

Kommunikation og digitale studier

Kommunikation og teknologi er i konstant bevægelse. Vores bacheloruddannelse i kommunikation og digitale studier lærer voksne - og teknologisk kyndige teenagere - at dele ideer i en mediedrevet verden. En banebrydende læreplan fokuserer på nye teknologier og lærer dig at oprette kraftige messaging, designe multimediekampagner og opbygge en digital identitet.

Studieretninger

Par kerne kurser i kommunikation og digitale studier med et spændende udvalg af valgfag, herunder Introduktion til Film Studies; Spil og kultur; Tilnærmelser til videokunst Sociale medier; Den grafiske roman og informationsalderens historie.

Krav

Kommunikations- og digitalstudiet kræver 36 studiepoeng i to kernegrupper - 15 studiepoeng i kommunikation, 9 studiepoeng i digitale studier - plus 12 valgfag.... [-]


Bachelor er i kommunikation

Cabrini University
på universitet Fuldtid September 2019 USA Radnor

Udvikle din evne til at tænke klart, opdage og fortolke information og kommunikere resultater-færdigheder gældende for karriere på mange områder - med en større eller mindre i Kommunikation. [+]

Udvikle din evne til at tænke klart, opdage og fortolke information og kommunikere resultater-færdigheder gældende for karriere på mange områder - med en større eller mindre i Kommunikation.

Indbygget i et fuldt digitalt kommunikationscenter, kommunikationsprogrammet, afspejler kommunikationsprogrammet den professionelle verden af ​​konvergerende medier, da du opretter indhold og udvikler evner på tværs af en række traditionelle og nye medier.

Kommunikationsprogram detaljer

Opret indhold og udvikle færdigheder på tværs af en række medier som en kommunikations-stor.

Udvikle som individ og udnytte dine samarbejds- og ledelsesmæssige færdigheder, når du dyrker partnerskaber blandt videostudenter, lydstudenter, forfattere, marketingkommunikatorer og grafiske designere i det digitale kommunikationscenter og skaber medieprojekter, der har et publikum uden for klasseværelset i den virkelige verden .... [-]


Bachelor i Kommunikation i Journalistik

Hong Kong Baptist University School of Communication
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Hongkong Hong Kong

International Journalism Concentration forbereder eleverne til den vigtige rolle at informere Hong Kong om verden og verden om Hong Kong. Udvikling af elevernes skrive- og rapporteringsevner på engelsk er programmets hovedopgave. [+]

Om

Studerende i Journalistik Major forfølge studier på tre hovedområder: (1) professionel journalistik, hvor eleverne lærer principper og færdigheder til at indsamle, præsentere og producere nyheder og aktuelle anliggender; 2) teoretiske grundlag for erhvervet, hvor de studerende udvikler en begrebsmæssig forståelse af erhvervet og dets rolle i samfundet gennem juridiske, etiske, politiske, historiske, økonomiske og mediekommunikationsteori og (3) supplerende undersøgelser af forholdet mellem udsendelse eller trykning eller internet journalistik og samfund samt den måde, politik, regering, erhvervslivet og loven opererer i både lokale og internationale samfund.... [-]


Bachelor i Kommunikation

Hope College
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Holland

Kommunikation majors skaber og deler mening for det fælles gode. Deltag i vores afdeling for at opdage den centrale, komplekse rolle kommunikationen i samfundet. Vores elever lærer at kommunikere effektivt på tværs af flere sammenhænge - i borgerlige liv, på tværs af kulturer, på arbejdspladser og i relationer. [+]

Kommunikation majors skaber og deler mening for det fælles gode.

Deltag i vores afdeling for at opdage den centrale, komplekse rolle kommunikationen i samfundet. Vores elever lærer at kommunikere effektivt på tværs af flere sammenhænge - i borgerlige liv, på tværs af kulturer, på arbejdspladser og i relationer.

Med en grad i kommunikation fra Hope viser du dit engagement i etisk, kompetent kommunikation.

Uanset hvad du vælger at gøre med din kommunikationsgrad - og stol på os, er mulighederne ubegrænsede - du får en start på livet udenfor klasseværelset ved at deltage i en praktikplads, fuldføre strenge kurser, udforske verden gennem off-campus studere og finde din plads i studieklubber i hele campus.... [-]


BIng i processteknologi

German University of Technology in Oman
på universitet Fuldtid 7 semestre September 2019 Oman Muscat

Bachelor of Engineering i Process Engineering på GUtech er skræddersyet til kravene i Oman sultanatet og den bredere region, men det trækker på den nyeste ekspertise akkumuleret hos RWTH Aachen, Tyskland, den tilknyttede University of GUtech. [+]

Bachelor of Engineering i Process Engineering på GUtech er skræddersyet til kravene i Oman sultanatet og den bredere region, men det trækker på den nyeste ekspertise akkumuleret hos RWTH Aachen, Tyskland, den tilknyttede University of GUtech.

Programmet lægger stor vægt på employability af GUtechs kandidater. Mange elementer af programmet gennemføres derfor i samarbejde med lokale og internationale industripartnere.

Derudover er vigtige "bløde færdigheder" som kritisk og kreativ tænkning, livslang læring, interkulturel kommunikation og teamwork integreret i hele læseplanen for at give kandidater alle de færdigheder, de har brug for til at blive iværksættere, hvis de ønsker det, øge jobskabelsen i sultanatet og andre steder.... [-]


Bachelor i Kommunikationsstudier

Upper Iowa University
Online på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Fayette + 1 mere

Som kommunikationsstudier, der er vigtige for UIU, vil du lære om den centrale rolle kommunikationen har i vores liv. Du får mulighed for at lære at identificere, analysere og evaluere forskellige kommunikationsmål og tilpasse meddelelser til kravene i komplekse situationer. [+]

Hvorfor studere kommunikationsstudier?

Som kommunikationsstudier, der er vigtige for UIU, vil du lære om den centrale rolle kommunikationen har i vores liv. Du får mulighed for at lære at identificere, analysere og evaluere forskellige kommunikationsmål og tilpasse meddelelser til kravene i komplekse situationer. Som global borger lærer du at forstå, værdsætte og styre forskellige kommunikationsadfærd forbundet med mennesker fra andre grupper, organisationer og kulturer.

Som kommunikations fagfolk vil du få kompetence i de teoretiske og etiske fundament, der informerer om forskning, organisatorisk og professionel praksis. En vigtig i kommunikationsstudier vil forberede dig til en professionel karriere i regeringen, industrien, virksomhedskommunikation, kundeservice, uddannelse og udvikling, human resources administrator, offentlig information officer, public relations, community action director og high school eller college lærer.... [-]