BACHELORSTUDIES

Deltid Jura i Brasilien - Jura -uddannelser i Brasilien Jura

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Feltet af loven fokuserer på studiet af den ordning, der er indført for at regulere adfærden i et samfund. Forskellige sæt af love findes for forskellige samfund, og jurastuderende fokusere normalt deres uddannelse på lokal eller international ret.

Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mellem 18 og 35 år. Dette videregående uddannelsessystem giver eleverne til at lære praktiske færdigheder, der sætter dem til at møde det 21. århundredes udfordringer.

Deltid Bachelor i Brasilien - Tag din Deltid Bachelor i Brasilien. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Jura, Brasilien Filter

Højre

Ibmec
Bachelor
<
Deltid
<
4580 timer
Portuguese (Brazil)
på universitet

Graduation i Ibmec lov omhandler loven i fuld opfordre eleverne til at arbejde sammenkobling mellem sine forskellige grene og også dens forbindelse til andre områder som økono ...

Læs mere

Bachelor i lov

Grupo Tiradentes
Bachelor
Mar 2021
<
Fuldtid
<
5 år
Portuguese (Brazil)
på universitet

At være en lov grad er at påtage sig rollen som forandring og social transformation agent, med arbejdsmateriale sprog og jura.

Læs mere