27 Deltid Bachelor Programmer i Jura 2024

Deltid Bachelor Programmer i Jura 2024Filter
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Arden University's Business Management og jura uddannelse vil udstyre dig med alt, hvad du behøver for at få succes med en videregående uddannelse, selvom du ikke har den akademiske selvtillid eller kvalifikationer til at deltage i et standard bachelorkursus. Du vil derefter fortsætte med at indgyde grundlæggende forretningsfærdigheder sammen med lovens indvirkning på hverdagens forretningspraksis, hvilket hjælper dig med at opnå værdifulde færdigheder på arbejdspladsen på tværs af begge discipliner.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    At kombinere jura med spansk er både stimulerende og et smart karrieretræk. Du deler dit studie ligeligt mellem begge fag. Med denne grad vil du øge din juridiske bevidsthed og tilegne dig færdigheder i juridisk analyse og metoder. Studiet af spansk åbner døre til spansktalende kulturer og samfund og kan give en nøgle til den globale arbejdsplads.

    • Limerick, Irland

    Deltid

    12 uger

    På campus

    Engelsk

    • Camperdown, Australien

    Fuldtid, Deltid

    5 år

    På campus

    Engelsk

    Vores højt respekterede Bachelor of Arts og Bachelor of Laws kombinerede uddannelse vil udfordre den måde, du ser verden på. Uddannet med to grader, hvilket åbner døren til en bred vifte af karrieremuligheder - inden for jura eller et andet område, hvor juridiske færdigheder er efterspurgte.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Udvikl den avancerede viden og praktiske færdigheder, du har brug for for at drage fordel af en bred vifte af juridiske karrierer med UNE Bachelor of Laws (4 år). Med støtte fra UNE's School of Law og akademiske ledere, der leverer et velafrundet studieprogram, vil du være rustet til at tackle nutidens komplekse juridiske udfordringer og give din karriere en konkurrencefordel. I denne grad vil du udvide dine færdigheder på tværs af en række ikke-juridiske enheder, fra forretning til datalogi, afhængigt af dine interesser og karrieremål. Du vil også udvikle dine praktiske færdigheder gennem problembaserede læringsprojekter, forskningstræning og praktisk retssalsoplevelse.

    • Parma, Italien

    Fuldtid, Deltid

    5 år

    Blandet, På campus

    Italiensk

    Encykeluddannelsen i jura er først og fremmest rettet mod de såkaldte klassiske juridiske erhverv, dvs. advokat, dommer eller notar. Encykeleksamen i jura er et femårigt kursus. Flere klasser i det første år har en historisk og / eller filosofisk bøjning og har til hensigt at give eller styrke den "kulturelle platform", der er nødvendig i de følgende år. De sidste to år har adskillige emner, der skal vælges frit af de studerende, for at give de studerende et yderligere fokus på de emner og emner, som han eller hun finder særligt vigtige for hans eller hendes uddannelse og personlige interesser. Encyklusuddannelsen i lov er først og fremmest rettet mod de såkaldte klassiske juridiske erhverv, dvs. advokat, dommer eller notar.

    • Stirling, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    På campus

    Engelsk

    På University of Stirling giver vores innovative lovkurser dig mulighed for at studere en række emner, der afspejler lovens betydning i alle samfundsområder. Vi tilbyder to BA (Hons) kurser - i lov og forretningslovgivning - som kan starte en karriere i det moderne juridiske marked, som juridiske analytiker roller eller en lang række forretningsmæssige indstillinger.

    • Bath, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Canterbury, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    Du får en solid forankring i politik, både nationalt og internationalt, og er i stand til at vælge moduler, der afspejler dine interesser, fra det omfattende udbud. Vores moduler afspejler vores medarbejderes forskningsinteresser og dækker områder, herunder konfliktløsning, føderalisme, komparativ politik, europæisk integration, etnisk konflikt, terrorisme, teorien om internationale relationer, politisk teori og politikken i lande som Kina, Japan, Rusland og USA.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    BA (Hons) kriminologi og jura med grundår gør det muligt for studerende at studere to forbundne og veletablerede områder inden for samfundsvidenskab. Studerende nærmer sig fagene gennem både separate og tværfaglige studier og opnår en forståelse af grundlaget for samfundet og den sociale verden, som omfatter både sociale værdier og adfærd. Det overordnede mål med programmet er at indgyde en tankegang og overførbare færdigheder, der muliggør effektiv tværfaglig analyse, syntese og anvendelse af de to discipliner, uanset om de tages uafhængigt eller sammen.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    At studere kriminologi og lov sammen giver en fascinerende tilgang til to komplementære felter i samfundsvidenskaben. Ud over at få en detaljeret og dybtgående forståelse af det strafferetlige system vil du undersøge relaterede elementer i retssystemet og kritisk analysere deres forbindelse med kriminel adfærd i forhold til det individuelle og bredere samfund med fokus på den politiske, psykologiske og sociale aspekter af kriminologi.

    • Rio de Janeiro, Brasilien

    Deltid

    4580 timer

    På campus

    Portugisisk

    Eksamen i jura på Ibmec adresserer jura på en integreret måde, og opmuntrer den studerende til at arbejde på sammenkoblingen mellem dens forskellige grene og også dens forbindelse med andre områder som økonomi og internationale relationer. Den studerende absorberer den tekniske viden, der er nødvendig for en professionel inden for det juridiske område, samtidig med at han er parat til at diskutere i dybden al den virkelighed, der omgiver ham.

    • New York, USA
    • Newark, USA
    • + 3 more

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Det juridiske område byder på flere muligheder end nogensinde. For at imødekomme voksende behov søger nutidens virksomheder og organisationer kvalificerede kandidater med bred viden om jura og juridisk praksis. Hos Berkeley College giver Bachelor's and Associate's Legal Studies-uddannelserne de analytiske, tekniske og forskningsmæssige færdigheder til at gå ind i en karriere inden for mange forskellige områder af juridiske supporttjenester. Programmet tilbyder også et Pre-Law Advisory Center, som giver særlige ressourcer og støtte til studerende, der overvejer jurastudier og andre avancerede studier i jura.

    • Mexico City, Mexico

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Spanish

    Med en Online Law Degree opnår du et højt kompetenceniveau i juridiske spørgsmål. Evaluerer og anvender love og juridiske forskrifter på forskellige aspekter af loven, etisk og dristigt.

    • Lismore, Australien

    Fuldtid, Deltid

    5 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Dette femårige dobbeltuddannelsesprogram åbner en række karrieremuligheder til folk, der er lidenskabelige med social retfærdighed og ivrige efter ikke bare at se forskel, men også være forskellen.