BACHELORSTUDIES

Deltid Jura Sydamerika - Jura -programmer Jura Sydamerika

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Feltet af loven omfatter reglerne på plads af et samfund til at styre adfærden hos sine medlemmer og håndhævelse af samfundets institutioner i disse regler. Der er mange sub-discipliner retlige, herunder civilret og strafferet.

De nationer i Sydamerika tilbyder en stærk oplevelse rig med fornem arkitektur, stil madlavning, keramik og dans. Med en fortid gennemsyret folklore, studerer i Sydamerika vil tillade dig at forkæle dig selv med en kultur, der har hersket for aldre.

Deltid Jura Sydamerika - Tag din Jura Sydamerika. Få alle Deltid Jura program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Jura, Sydamerika Filter

Højre

Ibmec
Brasilien, Rio de Janeiro
Bachelor
Marts 2020
<
Deltid
<
4580 timer
Portuguese
på universitet

Graduation i Ibmec lov omhandler loven i fuld opfordre eleverne til at arbejde sammenkobling mellem sine forskellige grene og også dens forbindelse til andre områder som økono ...

Læs mere

Bachelor i lov

Grupo Tiradentes
Brasilien, Aracaju
Bachelor
Marts 2020
<
Fuldtid
<
5 år
Portuguese
på universitet

At være en lov grad er at påtage sig rollen som forandring og social transformation agent, med arbejdsmateriale sprog og jura.

Læs mere