BACHELORSTUDIES

Deltid Jura Joondalup - Jura -uddannelser i Joondalup Jura , Joondalup

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

For at vejlede folk i den rigtige retning, er retssystemer og regler etableret. Den sammenhæng, hvori der anvendes sådanne retningslinjer omfatter alt fra uddannelsessystemerne til restaurationsbranchen til international politik.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Deltid Jura Joondalup - Tag din Jura i Joondalup. Få alle Jura program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Jura, Joondalup Filter

Bachelor i kriminologi og retfærdighed

Edith Cowan University
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Anbefales til studerende med interesse for kriminologi, social retfærdighed og retssystemet. Kurset giver en omfattende forståelse af arten af kriminologi og retfærdighed og d ...

Læs mere

Bachelor of Laws

Edith Cowan University
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
8 semestre
Engelsk
på universitet
Online

For studerende, der søger en karriere inden for jura, udretter dette kursus dem med færdigheder til retssalen og ud over det, hvilket giver større rækkevidde og muligheder for ...

Læs mere