BACHELORSTUDIES

Deltid Jura i Brasilien - Jura -uddannelser i Brasilien Jura

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Som folk rundt omkring i verden bliver mere og mere forbundet med hinanden, virkningerne af ret og forskrifter nå længere end nogensinde. Derfor dem, der ønsker at gå ind i dette juridiske område ofte dyrker en baggrund i internationale undersøgelser.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Deltid Bachelor i Brasilien - Tag din Deltid Bachelor i Brasilien. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Jura, Brasilien Filter

Højre

Ibmec
Bachelor
<
Deltid
<
4580 timer
Portuguese (Brazil)
på universitet

Graduation i Ibmec lov omhandler loven i fuld opfordre eleverne til at arbejde sammenkobling mellem sine forskellige grene og også dens forbindelse til andre områder som økono ...

Læs mere

Bachelor i lov

Grupo Tiradentes
Bachelor
Mar 2021
<
Fuldtid
<
5 år
Portuguese (Brazil)
på universitet

At være en lov grad er at påtage sig rollen som forandring og social transformation agent, med arbejdsmateriale sprog og jura.

Læs mere