BACHELORSTUDIES

Deltid Jura i Rusland - Jura -uddannelser i Rusland Jura

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Lov og regler er de regelsæt og retningslinjer skabt af folk, der skal følges af andre mennesker. De underopdelinger af dette felt omfatter alt fra internationale statslige relationer til at sikre passende forretningsmetoder.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Deltid Bachelor i Rusland - Tag din Deltid Bachelor i Rusland. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Jura, Rusland Filter

Specialforensisk computerteknisk undersøgelse

BAUMAN Moscow State Technical University
Bachelor
<
Fuldtid
<
5 år
Russisk
på universitet

Afdelingen for retspraksis, intellektuel ejendomsret og retslig ekspertise giver uddannelse i retning af 40.05.03 juridisk computerteknisk ekspertise.

Læs mere

Retspraksis

Baltic Humanitarian Institute
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Russisk
på universitet

Hovedformålet med fakultetet - udarbejdelse af bachelorer i loven, i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder for de studerende, der ikke taler det ...

Læs mere

Speciale økonomisk sikkerhed: retslige økonomisk ekspertise

Saratov Socio-Economic Institute
Bachelor
<
Fuldtid
<
5 år
Russisk
på universitet

En af betingelserne for effektiviteten af ​​proceduren i de kriminelle, civile og voldgiftssager, samt den indledende undersøgelse er den viden om destinationen og brug af ret ...

Læs mere

Bachelor økonomi: skatter og afgifter

Saratov Socio-Economic Institute
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Russisk
på universitet

På området for forberedelse "økonomi" Profil "Skatter og afgifter", Institut for Skatter forbereder bachelorer og kandidater inden for beskatning af virksomheder og enkeltpers ...

Læs mere