BACHELORSTUDIES

Deltid Jura Sydamerika - Jura -programmer Jura Sydamerika

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Lov og regler er de regelsæt og retningslinjer skabt af folk, der skal følges af andre mennesker. De underopdelinger af dette felt omfatter alt fra internationale statslige relationer til at sikre passende forretningsmetoder.

De nationer i Sydamerika tilbyder en stærk oplevelse rig med fornem arkitektur, stil madlavning, keramik og dans. Med en fortid gennemsyret folklore, studerer i Sydamerika vil tillade dig at forkæle dig selv med en kultur, der har hersket for aldre.

Deltid Jura Sydamerika - Tag din Jura Sydamerika. Få alle Deltid Jura program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Jura, Sydamerika Filter

Højre

Ibmec
Brasilien, Rio de Janeiro
Bachelor
Marts 2020
<
Deltid
<
4580 timer
Portuguese
på universitet

Graduation i Ibmec lov omhandler loven i fuld opfordre eleverne til at arbejde sammenkobling mellem sine forskellige grene og også dens forbindelse til andre områder som økono ...

Læs mere

Bachelor of Criminal Justice - ACCEL

Anderson University South Carolina
USA, Anderson + 3 Mere
Bachelor
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet
Online

Den Bachelor of Criminal Justice (BCJ) Degree (grad færdiggørelse) er designet til midten af ​​deres karriereforløb erhvervsaktive voksne, der søger en karriere i det straffer ...

Læs mere

Bachelor i lov

Grupo Tiradentes
Brasilien, Aracaju
Bachelor
Marts 2020
<
Fuldtid
<
5 år
Portuguese
på universitet

At være en lov grad er at påtage sig rollen som forandring og social transformation agent, med arbejdsmateriale sprog og jura.

Læs mere