BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Kenya - Bachelor-uddannelser i Kenya Bachelor

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Kenya betragtes som et af de lande i Afrika med deres top universitet er universitetet i Nairobi. Sidste år den kenyanske regering, opgraderede 15 institutter til fuldt universitetsniveau i et forsøg på at øge den studerendes adgang til disse universiteter.

Bachelor i Kenya - Tag din Bachelor i Kenya. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Bachelor of Business Administration

The Presbyterian University of East Africa
på universitet Online Fuldtid Deltid 30 måneder Januar 2020 Kenya Kikuyu + 2 mere

Vores Bachelor of Business Administration Program er udstyret med en unik samling af enheder, der leverer høj kvalitet og progressive undersøgelse ruter, så du kan få en forståelse af essentielle og avancerede koncepter for erhvervslivet, økonomi og regnskab, informationssystem, marketing og ledelse.

Bachelor of Theology

The Presbyterian University of East Africa
på universitet Online Fuldtid Deltid Januar 2020 Kenya Kikuyu + 1 mere

Bachelor of Theology program er designet til at producere kandidater, der er veluddannede, selvsikker og kompetent. Studerende modtager undervisning i de store teologiske spørgsmål samt nutidige undersøgelser, så de kan blive erfarne i de særlige færdigheder, der kræves af dem. De modtager grundig grundstødning sådanne discipliner som de gamle og nye testamente, komparative undersøgelser, ecumenicalmovements samt biblicallanguages, hvilket fører til et højt niveau af uddannelse, kvalifikationer.

Bachelor of Commerce

Pioneer International University PIU
på universitet Fuldtid Januar 2020 Kenya Nairobi

Bachelor i business informationsteknologi

Pan Africa Christian University
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Kenya Nairobi

Den brede spredning af informationssystemer kræver veluddannede kandidater, som kan designe, udvikle, implementere og vedligeholde informationsteknologibaserede systemer.

Civiløkonom (b.com)

Pan Africa Christian University
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Kenya Nairobi

Formålet med Pan African Christian University Bachelor of Commerce grad er at udvikle positive, målrettet praktikere: personer med evnen til at evaluere forretnings- og ledelsesproblemer ud fra etiske, faglige og akademiske perspektiver og anvende deres viden, færdigheder og værdier At påvirke markedet på dynamiske og salutære måder.

Bachelor i virksomhedsledelse (bbl)

Pan Africa Christian University
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Kenya Nairobi

Formålet med PAC University Bachelor of Business Leadership er at udvikle positive, målrettede ledere: personer, der forstår grundigt og hvem der anvender deres viden, færdigheder og værdier for at påvirke markedspladsen på dynamiske og velgørende måder.