BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Kina - Bachelor-uddannelser i Kina Bachelor

Kina er en top destination for mange internationale studerende af flere grunde. Der er noget for alle studerende i Kina for at nyde, herunder smukke landskaber, rig kultur og historie, fremragende køkken, fascinerende kunst og teater, dynamiske byer, og mange seværdigheder at se. Bortset fra disse, Kina har fremragende programmer for studier i mange forskellige discipliner. En bachelor Kina grad er hurtigt ved at blive populært for undersøgelsen på grund af Kinas position som en økonomisk og verdensmagt.

Studerende søger en bachelor Kina program har flere muligheder i forskellige fagområder. Nogle af de mere populære Bachelor Kina grader er i business området, såsom regnskab, marketing og økonomi, eller emner som økonomi, informationsteknologi, datalogi, antropologi, biologi og arkitektur. I en bachelor Kina program, vil de studerende drage fordel af fremragende videnskabsfolk, top-notch fakultet, og høj kvalitet infrastruktur.

Tag et kig under på dine muligheder for bachelor Kina programmer. Du kan finde den uddannelse, der vil hjælpe dig med at opfylde dine personlige og professionelle mål!

resultater fundet Filter

Bachelor i Logistik Management (Global Supply Chain Management)

Zhejiang Wanli University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Kina Ningbo

Zhejiang Wanli University (ZWU), der ligger i Ningbo, dækker et samlet areal på 95 hektar og består af Qianhu Campus og Huilong Campus.

Double Degrees Program med University of Warsaw

Dongbei University of Finance & Economics
på universitet Fuldtid 2 - 4 år Kontakt skolen Kina Dalian

GIME, DUFE har et dybt samarbejdsforhold med Warszawas Universitet (Polen). De dobbelte uddannelser med støtte fra begge sider omfatter "2 2" bachelorprogram. Studenter, der deltager i dette program, vil studere i GIME de første to år og derefter flytte til Polen for at studere i Warszawa Universitet de sidste to år. To bachelor grader vil blive tildelt til studerende, der kan fuldføre dette program; Et andet samarbejdsprogram er "1 1" kandidatuddannelse, studerende, der deltager i dette program, vil studere i GIME for det første år og derefter færdiggøre andet års studie i Warszawa Universitet.

BIng Elektronisk Videnskab og Teknologi

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Kontakt skolen Kina Suzhou

Professor i Elektronisk Videnskab og Teknologi specialiserer sig i de grundlæggende arbejdspraksis for avancerede elektroniske komponenter og kredsløb, mikroelektroniske enheder og integrerede kredsløb samt optoelektroniske enheder og optisk kommunikation. Skolen fokuserer på design, fremstilling og anvendelse af integrerede kredsløb (chips).

BDes 3. år / International Class

L’École De Design Nantes Atlantique
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Frankrig Nantes Brasilien Sao Paulo Kina Shanghai Indien Pune + 6 mere

Den internationale klasse hilser franske studerende og internationale studerende af forskellige nationaliteter velkommen, der ønsker at deltage i et MDes-program gennem det tredje (hvilket er sidste) år på kandidatniveau. Dens formål er også at byde studerende fra vores partnerskoler velkommen til et akademisk udvekslingssemester.

Bachelor i Computer Science and Technology Program (kinesisk

Beijing Institute Of Technology
på universitet 4 år September 2020 Kina Beijing

Computer Science and Technology programmet af BIT omfatter to retninger: Computer Science and Technology (kinesisk og engelsk undervises) og The Internet of Things Engineering. Begge retninger er blevet optaget til Undervisningsministeriets Uddannelsesprogrammer. Dette program har karakteristika af stærke teoretiske og praktiske egenskaber, udvikling i høj hastighed og bred anvendelse.

Bachelor i økonomistyring

Xi'an International University
på universitet Fuldtid 4 - 6 år September 2020 Kina Xi'an

Økonomistyring i XAIU undersøger hovedsageligt fondsdriftsaktiviteter såsom fundraising, investering, inddrivelse og indkomstfordeling af driftsorganisationer og dyrker studerende til at forstå kendetegnene ved finansielle aktiviteter i en bestemt periode ved at styre fondens flow gennem prognoser, planlægning , beslutningstagning, kontrol, vurderinger, tilsyn og andre aktiviteter for at forbedre økonomiens effektivitet.

Bachelor i mode design

IFA Paris
på universitet Fuldtid 3 - 3 år Januar 2020 Frankrig Paris Tyrkiet Istanbul Kina Shanghai + 4 mere

Bachelor i Fashion Design

Bachelor i Petroleum Engineering

China University of Petroleum
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Kina Beijing

Global Bachelor International Business International Relations

Universidad Europea
på universitet Fuldtid 5 år September 2020 Spanien Madrid Kina Shanghai USA San Diego Irvine Valencia Alcobendas Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón Spanien Online Las Palmas de Gran Canaria + 11 mere

Double Degree i International Business og International Relations i Universidad Europea of Madrid er designet til at give dig en international vision for Business Management i globale miljøer, der vil hjælpe dig med at udvikle din fremtidige professionelle karriere på det internationale politiske-økonomiske område.

BA International Politik

Webster Leiden Campus- Webster University USA
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Holland Leiden Kina Shanghai Schweiz Geneve Beijing Det Forenede Kongerige London + 7 mere

Studerende af International Relations får mulighed for at udforske, kritik og forstå de sociale, politiske og økonomiske interaktioner af vores moderne globaliserede verden. Den Internationale

Bachelor i kinesisk sprog og litteratur for internationale studerende

Yunnan University
på universitet Fuldtid 4 find din doctor juris Kontakt skolen Kina Kunming

Denne bachelorgrad er beregnet til internationale studerende, hvis kinesiske færdighed er over elementær niveau, og som forventer at forbedre deres kinesiske sprog, litteratur og kultur. Kandidater fra denne store skal formodes at blive kinesiske fagfolk med høje omfattende kvaliteter.

Bachelor of forvaltning (store i business administration)

SHU-UTS SILC Business School
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Kina Shanghai

Dette program sigter mod at udvikle studerende, der har en god forståelse af de grundlæggende teorier om ledelse og økonomi, har grundlæggende operationel viden og kompetencer i business administration, økonomi, jura, markedsanalyse og virksomhedens ledelse, og er bekendt med de tilhørende retningslinjer, politikker og regler om virksomhedsledelse i Kina samt praksis og regler for international business management.

Xi'an Jiaotong Universitet, med hovedfag i kinesisk sprog Indledning

Xi'an Jiaotong University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Kina Xi'an

Kinesisk sprog og kultur kurser, kinesiske sprogfærdigheder kurser i basale færdigheder kinesisk sprog mandarin kinesisk Intensiv kinesisk Listening Spoken kinesisk kinesisk Business Kinesisk at læse kinesisk Writing Chinese Translation

Bachelor logistikstyring

Dalian Maritime University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Kina Dalian

Ansøgeren skal være en udenlandsk statsborger i et godt helbred, i alderen mellem 18 og 35, der besidder et gyldigt pas, og er uddannet fra en institution svarende til kinesisk Senior High School.

Bachelor of Computer Science and Technology

Xidian University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Kina Xi'an

Den faglige uddannelse sigter mod at uddanne både evne og integritet, et solidt fagligt fundament, god forskning og praksis, med en stærk følelse af professionalisme, ansvarlighed og den samarbejdsånd og fremme venskabelige udvekslinger og samarbejde mellem Kina og dets værtsland, med en stærk høj kvalitet personale til at opdatere deres viden, innovation og omfattende design kapaciteter.