$close

Filtre

Se resultater

Konditori Mellemamerika og Caribien - Konditori-programmer Konditori Mellemamerika og Caribien

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelseMed hensyn til de pædagogiske organisationer i Mellemamerika, er de bedre. Mange amerikanske colleges og universiteter løber udenlandske klasser i… Læs mere

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Med hensyn til de pædagogiske organisationer i Mellemamerika, er de bedre. Mange amerikanske colleges og universiteter løber udenlandske klasser i Mellemamerika og Caribien, og de er konsekvent blandt de mest populære. Og selv om fuld tid læring ved amerikanerne ikke har traditionelt været indlagt, er det bestemt vinder i denne henseende.

Konditori Mellemamerika og Caribien - Tag din Konditori Mellemamerika og Caribien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Escuela Hotelera De San Juan
San Juan, Puerto Rico

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle ba ... +

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle bagerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller i etableringen af deres egen aftale. Studerende får kendskab til hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning. Studieordningen indeholder teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltoplevelser under opsyn af en mesterkok eller konditor. Der lægges unik vægt på sikkerhedsstandarder og -procedurer og på anskaffelse og håndtering af handelsmaterialer, redskaber og udstyr, herunder tilpasning og tilberedning af opskrifter samt fremstilling af brød, europæiske bagværk, kager, chokolade og klassisk og moderne stilarter af dekoration med sukker. -
Bachelor
Spansk
på universitet