Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Kosmetologi-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er en entry level uddannelse på bachelorniveau. I mange tilfælde, de studerende vælger et emne at studere såsom videnskab eller engelsk. En bachelor kan også modtages i en hands-on felt, så en elev til straks begynde at arbejde.

Hvad er en bachelor i Kosmetologi? Eleverne lærer detaljer i kosmetologi såsom hud, negle og hår pleje og makeup ansøgning. De bliver eksperter i styling og vedligeholde hår og i at give behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, pedicure og manicure. Derudover lærer eleverne, hvordan du kører en salon og køre det godt ved at anvende forretningsprincipper. Efter endt uddannelse, er studerende i stand til at blive autoriserede kosmetologer.

En bachelor i Kosmetolog giver mulighed for at arbejde tæt sammen med mennesker, mens bemyndigelse dem gennem nye, udtryksfulde frisurer. Kandidater også finde mange muligheder for at bevæge sig op, da de en dag kan eje deres egne saloner.Eleverne lærer også gode forretningsmæssige og ledelsesmæssige færdigheder gennem deres kurser.

Omkostninger til kosmetologi programmer varierer afhængigt af den valgte skole. En dedikeret studerende kan afslutte et program i to år med aften og online klasser, og dermed spare penge. Inden du vælger, skal eleverne udføre grundig forskning for at sikre et program vil opfylde alle deres uddannelsesmæssige mål.

Efter eksamen, kan de studerende finde arbejde i mange steder. De kan vælge at arbejde i saloner som frisører, stylister og colorists. De kan også arbejde i saloner give ansigtsbehandlinger og manicure. Mulighederne er også til rådighed for studerende uden for saloner. Studerende kan arbejde med skønhed og hudplejeprodukter eller arbejde for bedemandsforretninger styling den nyligt afdøde. Derudover kan søm teknikere arbejde i en hudlæge eller ortopæd kontor og tilbyde hygiejniske pedicure.

Mange online muligheder er tilgængelige for kosmetologi programmer.For at starte en ny karriere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Kosmetologi

Torrens University Australia

Vores dynamiske studieklinik tilbyder en række klientbehandlinger designet til at hjælpe dig med at gøre dig klar til dit første rigtige arbejde i skønhedsterapiindustrie ... [+]

Er du klar til at være en drivkraft for innovation og blive en førende inden for æstetik?

Praktisk erfaring

Vores dynamiske studieklinik tilbyder en række klientbehandlinger designet til at hjælpe dig med at gøre dig klar til dit første rigtige arbejde i skønhedsterapiindustrien. Studerende vil nyde et samarbejde læringsmiljø for at maksimere læring og engagement. Kandidater fra dette kursus vil være i stand til at indarbejde nye teknologier og innovationer i deres faglige praksis, ud over at yde et meningsfuldt bidrag til branchen.

Erhvervspersonale som dine lærere

Vores undervisere på Torrens University Australia er professionelle i skønhedssektoren. Torrens har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, så adgangen til vores velbesluttede medarbejdere kan hjælpe med at åbne døre til din fremtidige skønhedskarriere.... [-]

Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland  + 5 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Grupo Tiradentes

Beauty skal komme indefra, men det afspejles ud. Forløbet for Æstetik og kosmetik, Facipe, gør det muligt for fagfolk, der vil arbejde i skønhed industrien, gennem pleje ... [+]

Beauty skal komme indefra, men det afspejles ud. Forløbet for Æstetik og kosmetik, Facipe, gør det muligt for fagfolk, der vil arbejde i skønhed industrien, gennem pleje af kroppen, ansigt og hår, der giver vedligeholdelse af sundhed, velfærd og forebyggelse af ældning.

Brasilien er verdens tredje største marked for produkter til personlig pleje, parfume og kosmetik, kun overgået af USA og Japan og foran giganter som Kina.

arbejdsmarkedet

De Teknologer i Æstetik og kosmetik er hurtigt absorberes af arbejdsmarkedet, da det er som et nyt erhverv med stor accept i dag.

Større arbejdsgivere i Brasilien og verden, er æstetiske klinikker, skønhedssaloner, spa, æstetiske centre, akademier, gymnasier, universitet, universiteter, udstyr og kosmetik repræsentationer virksomheder, blandt andre.... [-]

Brasilien Aracaju
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
International School of Law and Business

Kosmetologi er et nyt fælles studieprogram, foregår på engelsk, sammen med Academy of Cosmetics og Health Care i Warszawa (på polsk Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pie ... [+]

Kosmetolog er et nyt fælles studieprogram, foregår på engelsk, sammen med Academy of Kosmetik og Health Care i Warszawa (På polsk Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, herefter - WSZKiPZ). Denne polske Academy har oparbejdet en masse erfaring i uddannelse af højt kvalificerede specialister i skønhed terapi; det har en særlig højt kvalificerede videnskabelige medarbejdere og kører produktive videnskabelige aktiviteter.

En kosmetolog aktiviteter ikke dækker bare en skønhed "management." En kosmetolog er også en kunstner i hans / hendes profession, der tilbyder en række kreative løsninger på en klient. Det tager mere end et talent for en skønhed ekspert til at tiltrække en succes. Kosmetologer skal have viden på forskellige forretningsområder, herunder kommunikation, menneskelige relationer, og marketing støtte. Alt dette opnås kun, når den skønhed industrien er ledet af kvalificerede og kompetente fagfolk. Sådanne fagfolk er udarbejdet i det fælles Study Programme Kosmetologi. De fremtidige skønhedsterapeuter vil udvikle værktøjer og teknikker til at opretholde en sund ansigtet og kroppen hud, til at fjerne hud og krop fejl, at fremhæve attraktive funktioner i ansigtet, at forme det ønskede billede, ved at anvende de nyeste teknologier i kosmetiske procedurer.... [-]

Litauen Vilnius
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk