Kosmetologi i New Zealand - Kosmetologi-uddannelser i New Zealand Kosmetologi

Kosmetologi i New Zealand - Kosmetologi-uddannelser i New Zealand Kosmetologi

Kosmetologi

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

Kosmetologi i New Zealand - Tag din Bachelor i New Zealand. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Bachelor of Health Science (Æstetik)

Torrens University Australia
på universitet Fuldtid Deltid 3 år February 2019 New Zealand Auckland + 1 mere

Vores dynamiske studieklinik tilbyder en række klientbehandlinger designet til at hjælpe dig med at gøre dig klar til dit første rigtige arbejde i skønhedsterapiindustrien. Studerende vil nyde et samarbejde læringsmiljø for at maksimere læring og engagement. Kandidater fra dette kursus vil være i stand til at indarbejde nye teknologier og innovationer i deres faglige praksis, ud over at yde et meningsfuldt bidrag til branchen. [+]

Er du klar til at være en drivkraft for innovation og blive en førende inden for æstetik?

Praktisk erfaring

Vores dynamiske studieklinik tilbyder en række klientbehandlinger designet til at hjælpe dig med at gøre dig klar til dit første rigtige arbejde i skønhedsterapiindustrien. Studerende vil nyde et samarbejde læringsmiljø for at maksimere læring og engagement. Kandidater fra dette kursus vil være i stand til at indarbejde nye teknologier og innovationer i deres faglige praksis, ud over at yde et meningsfuldt bidrag til branchen.

Erhvervspersonale som dine lærere

Vores undervisere på Torrens University Australia er professionelle i skønhedssektoren. Torrens har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, så adgangen til vores velbesluttede medarbejdere kan hjælpe med at åbne døre til din fremtidige skønhedskarriere.... [-]