Filter
Bachelorgrader
New Zealand Studietype: alle Hastighed: alle

Kosmetologi i New Zealand - Kosmetologi-uddannelser i New Zealand Kosmetologi

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Kosmetologi i New Zealand - Tag din Bachelor i New Zealand. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Results in Kosmetologi, New Zealand

Torrens University Australia

Vores dynamiske studieklinik tilbyder en række klientbehandlinger designet til at hjælpe dig med at gøre dig klar til dit første rigtige arbejde i skønhedsterapiindustrie ... [+]

Er du klar til at være en drivkraft for innovation og blive en førende inden for æstetik?

Praktisk erfaring

Vores dynamiske studieklinik tilbyder en række klientbehandlinger designet til at hjælpe dig med at gøre dig klar til dit første rigtige arbejde i skønhedsterapiindustrien. Studerende vil nyde et samarbejde læringsmiljø for at maksimere læring og engagement. Kandidater fra dette kursus vil være i stand til at indarbejde nye teknologier og innovationer i deres faglige praksis, ud over at yde et meningsfuldt bidrag til branchen.

Erhvervspersonale som dine lærere

Vores undervisere på Torrens University Australia er professionelle i skønhedssektoren. Torrens har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, så adgangen til vores velbesluttede medarbejdere kan hjælpe med at åbne døre til din fremtidige skønhedskarriere.... [-]

New Zealand Auckland
February 2019
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk