BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Kroatien - Bachelor-uddannelser i Kroatien Bachelor

Bachelor 's grader tildeles af universiteter og institutioner over hele Kroatien, i offentlige og private skoler dedikeret til en række discipliner, kunst og videnskab. Typisk tillagt efter fire års fuldtidsstudie, bachelorgrad give de studerende den grundlæggende viden og færdigheder til at arbejde i fremskudte positioner i en række faglige områder. Bacheloruddannelser på kroatiske universiteterne udbydes i økonomi, teknik, ledelse, medicin, jura, Arts, sociologi, biologi, kemi og mange flere discipliner. Ofte vil bacheloruddannelser i Kroatien tilbyde de studerende mulighed for at specialisere sig i et område eller en sektor af den generelle fagområde på et tidspunkt i løbet af den fireårige uddannelse.

Efter gennemførelsen af ​​Bologna-processen, bacheloruddannelser i Kroatien nu er standardiseret og lettere anerkendt eller overføres til internationale institutioner efter afslutningen af ​​den grad.Bacheloruddannelser er det første skridt mod at fremme en studerende 's videregående uddannelser gennem master-eller ph.d. studie i Kroatien og resten af ​​verden. Afhængigt af skolen, område af undersøgelsen, hjem region eller et land af ansøgeren eller finansielle situation som sagsøgeren, kan undervisning og gebyrer varierer meget for bacheloruddannelser i Kroatien.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan søge om en bachelorgrad uddannelse ved et universitet eller en skole i Kroatien, skal du blot rulle ned og læse mere, i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i erhvervsmatematik og økonomi

Zagreb School of Economics and Management
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Kroatien Zagreb

Den bacheloruddannelse i Business Matematik og økonomi lægger vægt på businessøkonomi og kvantitativ matematik for at forberede finansielle eksperter til arbejde inden for bank- og finanssektoren samt i produktion, distribution, logistik, telekommunikation, software og andre virksomheder i Kroatien og over hele verden.

Bachelor i økonomi og ledelse

Zagreb School of Economics and Management
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Kroatien Zagreb

Dette fireårige program indeholder fag inden for økonomi, ledelse, regnskab, finansiering, markedsføring, turisme og stort antal valgfrie kurser, som eleverne kan tage op, afhængigt af deres personlige præferencer.

Bachelor i digital markedsføring

Algebra University College
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Kroatien Zagreb

Professionel bachelor uddannelse i digital marketing ved Algebra University College er et klart svar på arbejdsgivernes behov (i Kroatien og Den Europæiske Union) inden for området digital markedsføring og markedsføring generelt. Under udviklingen af ​​uddannelsen, det vigtigste udgangspunkt for hvert kursus bestod i umiddelbar praktisk anvendelighed af viden og færdigheder efter endt uddannelse for at gøre introduktionen til erhvervet og arbejdspladsen så kort som muligt.

Bachelor i multimedia computing

Algebra University College
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Kroatien Zagreb

I løbet af de sidste par år, har inden for multimedia computing været den mest dynamiske område inden for udvikling af computer engineering og har været at bryde posterne i antallet af brugere og vækstrater for beskæftigelse på daglig basis. På den bølge af udvikling af sociale netværk og mobile intelligente enheder, er efterspørgslen efter forskellige typer af multimedieindhold (video, animation, lyd) og systemer (webportaler, CMS-systemer, e-handel) kraftigt voksende.

Bachelor i systemkonstruktion

Algebra University College
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Kroatien Zagreb

I løbet af de seneste ti år, har eksperter med viden inden for systemkonstruktion været den mest eftertragtede gruppe blandt alle it-professionelle er ansat i Republikken Kroatien. Deres karriere er tæt knyttet til dynamisk udvikling teknologier og en nødvendig forudsætning i deres ansættelse opnås ved industri certificeringer, som, foruden faglig anerkendelse, giver bedre økonomisk arbejdsforhold og forenkle adgangen til europæiske og internationale arbejdsgivere.

Bachelor i software engineering

Algebra University College
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Kroatien Zagreb

I løbet af de seneste ti år, har eksperter med viden inden for software engineering været den mest eftertragtede gruppe blandt alle it-professionelle er ansat i Republikken Kroatien og tegner sig for omkring 50% af den samlede beskæftigelse i IT-sektoren. Deres karriere er tæt knyttet til dynamisk udvikling teknologier og fordel i deres ansættelse opnås ved industri certificeringer, som, foruden faglig anerkendelse, giver bedre økonomisk arbejdsforhold og forenkle adgangen til europæiske og internationale arbejdsgivere.

Bachelor i Sports Management

Aspira University College
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Marts 2020 Kroatien Dele + 1 mere

Sports Management studieprogrammet er en velafrundet læseplan, der giver kompetencer til at arbejde i sport eller økonomi. Videreuddannelse kan fortsættes på specialuddannet studieprogram for Sports Management.

Bachelor i Gastronomi

Aspira University College
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Kroatien Zagreb Dele + 2 mere

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på et stigende tilbud på en række restauranter med et højt udvalg af lokal gastronomi og ønologi.

Bachelor i International Management i Hotel og Turisme

Aspira University College
på universitet Fuldtid 3 år Marts 2020 Kroatien Dele

Det faglige studieprogram for International Hospitality and Tourism Management forbereder eleverne til ledelsesfunktioner inden for turisme, gæstfrihed og hotelbranchen.

Bachelor i erhvervsøkonomi: International Business

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Kroatien Rijeka

Siden akademisk år 2011/12 tilbyder det fakultet for økonomi på universitetet i Rijeka et 3-årig studieprogram inden for erhvervsøkonomi - "international business", der fra 2014/15 er udvidet til en yderligere 2-årig universitetsstuderende studieprogram.