BACHELORSTUDIES

Landmåling i Malaysia - Landmåling-uddannelser i Malaysia Landmåling

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Programmer i opmåling kan udvikle en studerendes teoretiske viden om industrielle metoder og også forbedre færdigheder i planlægning, planlægning og kontraktbehandling. Enkeltpersoner kan modtage grundlæggende instruktion i design, grænser og love og regler for mulige ledelsesstillinger som landmålerne.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Landmåling i Malaysia - Tag din Bachelor i Malaysia. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Landmåling, Malaysia Filter

Bachelor of Quantity Surveying

Universiti Teknologi Malaysia
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Projektudvikling er en investering, der indebærer betydelig sum penge og tid. Kunderne forventer, at deres projekt genererer værdier fra deres investering.

Læs mere

BSc (Hons) Mængdeundersøgelse

Imperia Institute of Technology
BSc
Jan 2021
<
3 år
Engelsk
på universitet

BSc (Hons) Mængdeundersøgelse

Læs mere