BACHELORSTUDIES

Landskabsarkitektur i Malaysia - Landskabsarkitektur-uddannelser i Malaysia Landskabsarkitektur

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Personer, der studerer landskabsarkitektur lære at designe, planlægge og vedligeholde de offentlige og private arealer og grønne områder. Landskabsarkitekter hjælpe med at koordinere udviklingen af ​​områder som parker, kirkegårde, offentlige haver, og akademiske campusser, og de også hjælpe med at opretholde vådområder, skovområder, vandløb, og floder.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Landskabsarkitektur i Malaysia - Tag din Bachelor i Malaysia. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Landskabsarkitektur, Malaysia Filter

Bachelor i Landskabsarkitektur

Universiti Teknologi Malaysia
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Programmet er designet og implementeret siden 1993, som var inspireret af den grundlæggende forståelse af Man som Jordens steward og baseret på design og bygget filosofi. Det ...

Læs mere

Bachelor landskabsarkitektur

عن جامعة البنية التحتية في كوالا لابور
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den Bachelor of Landscape Architecture program giver eleverne mulighed for at lære kreativt og teknisk via foredrag, workshop, projekt besøg, lab værker, ekskursioner og semin ...

Læs mere