BACHELORSTUDIES

Landskabsarkitektur i Mongoliet - Landskabsarkitektur-uddannelser i Mongoliet Landskabsarkitektur

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Ekspertise på områder som botanik, økologi, site planlægning, landskab design og industriel design mødes i landskabet arkitektur industrien. Udendørs rum er planlagt og udformet til offentlige områder som parker, skoler og torve samt til private erhverv og boliger rum.

Mongoliet er et land i Mellemøsten og Centralasien. Det grænser Rusland i nord og Kina i syd, øst og vest. Ulan Bator, hovedstaden og den største by, er hjemsted for omkring 45% af befolkningen. Det tager normalt vesterlændinge omkring 9 til 18 måneder, før de får gode konversation evner mongolsk.

Landskabsarkitektur i Mongoliet - Tag din Bachelor i Mongoliet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Landskabsarkitektur, Mongoliet Filter

Bachelor landskabsarkitektur

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
Aug 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Med en Bachelor of Landscape Architecture, studerende kommer til at etablere landskabsarkitektur professionelle base, menneskeheden sund, forbedring af levevilkår og design af ...

Læs mere