$close

Filtre

Se resultater

Deltid Ledelsesstudier Winnipeg - Ledelsesstudier -uddannelser i Winnipeg Ledelsesstudier , Winnipeg

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse. Management programmer hjælpe med at forberede de studerende til entry-level positioner ved at undervise forskellige ledende principper. Disse omfatter… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Management programmer hjælpe med at forberede de studerende til entry-level positioner ved at undervise forskellige ledende principper. Disse omfatter ofte problemløsning, organisatorisk adfærd, og beslutningstagning. Management kurser kan også fokusere på at lære de lederegenskaber, der er nødvendige for at blive en leder.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Mange arbejdsgivere på jagt efter den brede viden, erfaring og tilpasningsevne at de studerende får ved at studere i denne by. Fremragende højere læreanstalter findes i denne region, er blevet godt anerkendt og identificeret med disse træk af topkvalitet.

Deltid Ledelsesstudier Winnipeg - Tag din Ledelsesstudier i Winnipeg. Få alle Ledelsesstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Canada
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Université de Saint-Boniface
Winnipeg, Canada

Vores Bachelor of Business Administration er en dybdegående og struktureret uddannelse, der dækker centrale emner som ledelse, marketing, personaleledelse, kommunikation, regn ... +

Vores Bachelor of Business Administration er en dybdegående og struktureret uddannelse, der dækker centrale emner som ledelse, marketing, personaleledelse, kommunikation, regnskab, økonomi og driftsforskning. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
4 år
Fransk
Sep 2022
01 Jul 2022
på universitet