$close

Filtre

Se resultater

Deltid Ledelsesstudier Parma - Ledelsesstudier -uddannelser i Parma Ledelsesstudier , Parma

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding. I et management program, kan eleverne lære vigtige business-færdigheder, såsom kommunikation, selvrefleksion, planlægning og teambuilding. Mange programme… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

I et management program, kan eleverne lære vigtige business-færdigheder, såsom kommunikation, selvrefleksion, planlægning og teambuilding. Mange programmer også fokusere på etik og kulturelle forskelle på arbejdspladsen. Disse emner ofte hjælpe eleverne forberede sig til en entry-level position i ledelse efter deres studier.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Osten by i Italien - Parma er kendt for sin arkitektur og rige kulturarv. Det har nogle af de ældste universiteter i Italien som University of Parma. Derfor skal den, der er interesseret i at få en god uddannelse i en traditionel sted bor i Parma.

Deltid Ledelsesstudier Parma - Tag din Ledelsesstudier i Parma. Få alle Ledelsesstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Parma
Parma, Italien

Gradkursus i økonomi og ledelse har til hensigt at give sine studerende viden og færdigheder, der er nyttige til forståelse af virksomhedsledelsen, efter flere profiler og anv ... +

Gradkursus i økonomi og ledelse har til hensigt at give sine studerende viden og færdigheder, der er nyttige til forståelse af virksomhedsledelsen, efter flere profiler og anvendelsesområder. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online