32 Fjernundervisning Bachelor Programmer i Ledelse i USA for 2024

Fjernundervisning Bachelor Programmer i Ledelse i USA for 2024Filter
    • Lisle, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Benedictine University's fuldt online Bachelor of Arts in Management uddannelsesprogram giver dig en holistisk forståelse af virksomhedsledelse ved at udforske flere vigtige forretningsfunktioner for at hjælpe dig med at blive en effektiv og effektiv leder i dagens komplekse organisatoriske landskab.

    • Livingston, USA

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Indtast en karriere som lederskab gennem University of West Alabama's Bachelor of Business Administration grad i ledelse. Når du bevæger dig gennem programmet, vil du være parat til at navigere i en række forskellige brancher, når du klatrer op ad stigen til en ledende stilling.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I online BA i Management and Leadership grad ved Concordia University, St. Paul, kommer ledelsesfunktionerne til liv gennem erfaringsmæssige kurser, der får dig til at lede et team, styre et komplekst projekt og lede en organisation gennem innovative ændringer.

    • Davenport, USA

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Uanset om dit mål er at starte en lille virksomhed, styre en detailkæde eller føre hold inden for et multinationalt Fortune 500-firma, har St. Ambrose et program til at hjælpe dig med at nå dine mål.

    • Seattle, USA
    • USA Online, USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Bacheloruddannelsen i ledelse er specielt designet til alle, der søger en bred ledelsesbaggrund med fokus på de organisatoriske og menneskelige dimensioner af feltet. Dette program vil lære dig den grundlæggende viden og de færdigheder, du har brug for til at få succes som leder inden for dit felt.

    • Richmond, USA

    Fuldtid, Deltid

    120 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bliv en selvsikker, kyndig leder på et hyper-konkurrencedygtigt globalt marked. EKU's 100% online bachelor i forretningsadministration i ledelse giver de studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for effektivt at styre organisatoriske operationer og ressourcer. Gennem engagerende kurser af høj kvalitet er eleverne parate til at imødekomme udfordringerne og mulighederne i nutidens organisationer. Kandidater er parate til at indtage nøglepositioner som effektive teamledere og er klar til hurtigt at gå ind i den øverste ledelse.

    • Daytona Beach, USA

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Bachelor of Applied Science (BAS) i Supervision and Management-uddannelsen anvender en 2+2-model, der kræver gennemførelse af en associeret grad for at komme ind på uddannelsen. Det er designet til at give en fleksibel tidsplan for at imødekomme behovene hos ikke-traditionelle studerende i samfundet; det kan være 100 % online eller gennem en kombination af online og halvt online/halvt ansigt til ansigt og hybridkurser.

    • White Plains, USA

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    BBA in Business Administration - Management er et fuldt online program, der tilbyder de studerende et stærkt og bredt forretningsprogram ved at integrere kurser i ledelse, marketing, økonomi, teknologi og projektledelse. De studerende vil lære anvendte forretningsfærdigheder som problemløsning, beslutningstagning, teambuilding og strategisk planlægning.

    • Aberdeen, USA

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    NSUs ledelsesprogram, der tilbydes online og på campus, er designet til at sikre, at du er godt rustet til de nationale og internationale markedspladser. En ledelsesgrad fra Northern vil forberede dig til at lede, problemløse, planlægge, evaluere, rådgive og organisere inden for den dynamiske profession af virksomhedsledelse.

    • Campbellsville, USA

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Gennem en læseplan, der er baseret på kristne principper og etik, forbereder Campbellsville Universitys online Bachelor of Business Administration - Management grad den næste generation af ledere til at overvinde de forskellige forhindringer ved ledelsen. Studerende opgraderer med færdighederne til at lede andre gennem troen.

    • USA Online, USA

    Fuldtid

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Ledelsen mulighed giver en sofistikeret generel business uddannelse og forbereder kandidater til indrejse og mellemledere tilsyns- og lederstillinger.

    • Oakland City, USA

    120 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Oakland City University bestræber sig på at producere den næste generation af positive, drevet ledere i alle forretningsområder. Online Bachelor of Science i Business Administration giver eleverne mulighed for at forfølge en karriere i uanset felt kalder dem, det være sig bank, regnskab, business management, marketing, Correctional facility management, menneskelige ressourcer, atletisk administration, undervisning eller rådgivning.

    • Loretto, USA

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    • Saint Charles, USA

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Studerende, der forfølger en BA eller BS i erhvervsadministration, kan opnå en vægt på ledelse ved at gennemføre 12 af deres 21-24 kredittimer med valgfrie kurser i ledelse. Kurser omfatter arbejdsforhold, ledelsesetik og international ledelse. Business Administration (BA, BS) med hovedvægt på ledelse tilbydes i både traditionelle og online formater.

    • New York, USA
    • Newark, USA
    • + 3 more

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Innovation, kritisk tænkning og kreativitet i beslutningstagning er kernen i uddannelserne i ledelse på Berkeley College . Når du arbejder i et miljø, der simulerer globale virksomhedsmarkeder, udvikler du de nødvendige færdigheder til aktivt at deltage i forskellige roller inden for ledelsesstrukturen i forskellige typer moderne organisationer. Du vil også have muligheder for at arbejde på projekter, der er fokuseret på samfundsengagement, samt en undersøgelse under vejledning af eksperter om særlige emner såsom data mining, forhandlinger, forretning og samfund.