BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Lederskab Sydamerika - Lederskab -programmer Lederskab Sydamerika

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Studerende fra bachelor i ledelse vil blive tildelt den viden og færdigheder i forbindelse med forskellige emner, der er beskæftiget med ledelse i organisationer. Disse emner spænder fra psykologi og etik, til finansiering og organisatorisk adfærd.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De nationer i Sydamerika tilbyder en stærk oplevelse rig med fornem arkitektur, stil madlavning, keramik og dans. Med en fortid gennemsyret folklore, studerer i Sydamerika vil tillade dig at forkæle dig selv med en kultur, der har hersket for aldre.

Fjernundervisning Lederskab Sydamerika - Tag din Lederskab Sydamerika. Få alle Fjernundervisning Lederskab program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Lederskab, Sydamerika, Fjernundervisning Filter

Bachelor Organizational Leadership - Human Resource Administration

Anderson University South Carolina
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet
Online

Den Bachelor of Organizational Leadership med en koncentration i Human Resource Administration (Bols / HRA) grad er designet til at give viden og færdigheder i teori og tilhør ...

Læs mere

Bachelor of Organizational Leadership - ACCEL

Anderson University South Carolina
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet
Online

Formålet med Bachelor of Organizational Leadership program er at give lederegenskaber baseret på Christian

Læs mere