BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Letland - Bachelor-uddannelser i Letland Bachelor

Letland er et valg for mange internationale studerende, der ønsker en bachelorgrad. Uddannelsen i Letland er af høj kvalitet af internationale standarder, og der er masser af Bachelor i Letland programmer at vælge imellem. Nogle af de mere populære områder i studie for studerende, der ønsker en bachelor i Letland er inden for business, marketing, design, arkitektur, statskundskab, og områdestudier. En anden fordel ved at tjene en bachelor i Letland er de lavere leveomkostninger i forhold til andre europæiske lande.

Der er masser at opretholde en aktiv studerendes liv for dem, der forfølger en bachelor i Letland. Eleverne kan udforske de dynamiske byer, imponerende art-nouveau arkitektur, charmerende byer, historiske landsbyer, udendørs aktiviteter og fordybe sig i et levende befolkning. Mange studerende oplever, at en bachelor i Letland er en virkelig underholdende og intellektuelt stimulerende oplevelse.

Rul gennem bachelor i Letland programmer nedenfor for at lære mere.Tag det næste skridt i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i europæiske sprog- og kulturstudier

Liepaja University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år September 2020 Letland Liepāja + 1 mere

Formålet med programmet er at give de studerende mulighed for at erhverve grundlæggende akademisk uddannelse og bacheloruddannelsen i engelsk og tysk sprog- og kulturstudier eller i engelsk og russisk sprog- og kulturstudier eller på engelsk og fransk sprog og kulturstudier, spansk sprog og kulturstudier.

Bachelor i Informationsteknologi

Liepaja University
på universitet Fuldtid Deltid 4 år September 2020 Letland Liepāja + 1 mere

Hovedformålet med programmet er at forberede højt kvalificerede specialister inden for informationsteknologi, der giver mulighed for at erhverve faglig videregående uddannelse og kompetencer, som fremmer udviklingen af ​​kreativ personlighed og professionel karriere.

Bachelor i Management af transportvirksomheder virksomhed

Riga Aeronautical Institute
på universitet Fuldtid 48 - 54 måneder Kontakt skolen Letland Riga

Specialist modtager viden om principperne for at skabe organisationsstruktur og fremstilling af transportvirksomheden; virksomhedens finansielle system logistik af virksomheden; transportprocessens teknologi.

Bachelor i Aircraft Teknisk Vedligeholdelse

Riga Aeronautical Institute
på universitet Fuldtid 48 - 54 måneder Kontakt skolen Letland Riga

Den studerende modtager viden og erhverver praktiske færdigheder inden for følgende områder: Aircraft design og struktur, afsløring og sletning af generiske fejl, drift og vedligeholdelse af luftfart udstyr, brug af tekniske og operationelle dokumenter, en ingeniør rolle i strukturen af ​​flyselskab.

Bachelor i Air Transport Systems Management

Riga Aeronautical Institute
på universitet Fuldtid 48 - 54 måneder Kontakt skolen Letland Riga

Den studerende modtager viden og erhverver praktiske færdigheder i styringen af ​​lufttransportsystemer, forebyggelse af nødsituationer og opnår PPL, CPL, ATPL (frosne) licenser, som giver ham mulighed for at arbejde som flyselskabs pilot.

Bachelor i europæisk studie

Baltic International Academy
på universitet Fuldtid 3 år Åben tilmelding Letland Riga

Program: europæisk undersøgelse Type: Komplet uddannelse

Bachelor i oversættelse og tolkning

Baltic International Academy
på universitet Fuldtid 4 år Åben tilmelding Letland Riga

Program: Oversættelse og Tolkning Type: Komplet uddannelse

Bachelor europæiske erhvervslivs

RISEBA
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Letland Riga

Programmets europæiske Business Studies på RISEBA, pioner i Baltikum, er designet som svar på omfattende globaliseringstendenser og Letland integration i Europa. Øget porten til international karriere for unge ledere RISEBA tager en særlig stolthed i EBS kandidater 'uovertrufne netværk kontinuerligt fremme i deres ambitiøse karriere og nå virksomhedernes topstillinger i en ...

Bachelor of engineering inden for arkitektur

RISEBA
på universitet Fuldtid 7 semestre September 2020 Letland Riga

Allerede for 18 år Riga International School of Economics og Business Administration tilbyder sine elever moderne og høj uddannelse kvalitet. RISEBA er stedet, hvor "BUSINESS møder kunst". Fra År 2011 RISEBA tilbyder en unik, international arkitektur uddannelsen på engelsk. De bedste uddannelsesmæssige standarder for arkitektur i USA og Europa er integreret i den nye ...

Bachelor i informationsteknologi

Liepaja University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Letland Liepāja

Det vigtigste mål med programmet er at forberede højt kvalificerede specialister i informationsteknologi, der giver muligheder for at tilegne sig faglig videregående uddannelser og kompetencer, der fremmer udviklingen af ​​kreative personlighed og professionelle karriere.

Bachelor i datalogi

Liepaja University
på universitet Fuldtid 3 år Åben tilmelding Letland Liepāja

Det centrale formål med programmet er at give akademisk uddannelse inden for informations- og kommunikationsteknologier.

Bachelor i psykologi

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)
på universitet Fuldtid Deltid 6 - 7 semestre Kontakt skolen Letland Riga + 1 mere

Erhvervet uddannelse giver ret til at arbejde med forskning, i løbet af undersøgelsen processen selfimprovement finder sted, de færdigheder til at arbejde med mennesker forbedres, bevidsthed om at tænke, aldersgruppe egenskaber og kommunikation mellem forskellige typer af mennesker er hævet.

Bachelor lufttransport

Transport and Telecommunication Institute
på universitet Fuldtid 4 år Åben tilmelding Letland Riga

Aktiviteter af tekniske eksperter om lufttransport er en kompleks organisation af passager- og fragtfly. primært

Bachelor i datalogi

Transport and Telecommunication Institute
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 - 5 år September 2020 Letland Riga + 2 mere

Bacheloruddannelsen "Bachelor of Science in Computer Science" udføres på Det Naturvidenskabelige Fakultet i overensstemmelse med Republikken Letlands Ministerium for Uddannelse og Videnskab.

bachelor - telekommunikation og computernetværk

Transport and Telecommunication Institute
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 5 år Åben tilmelding Letland Riga + 1 mere

Programmet for akademisk bachelor i telekommunikationssystemer og computernet sker skabt i skæringspunktet mellem felter, der omfatter sig grundlæggende områder af fysik, elektronik, matematik, software og en bred vifte af praktiske anvendelser