Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Life Skills-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Fagfolk og studerende vil sandsynligvis finde det gavnligt at fokusere på områder, der bidrager til at skabe selvværd og selvtillid. Livskvalifikationer kan studere et bredt sæt talenter, der hjælper enkeltpersoner med at mastre færdigheder, der kan gavne deres hverdag, herunder kommunikation og tidshåndtering.

Bachelor-programmer: Søg her for Life Skills-programmer. Få alle skole og Bachelor information directely, spare tid og kontakte Bachelor indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Life Skills

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Brændstofindholdet. Undersøg madvidenskab. Med en matematik grad kan du forfølge en række karriereveje inden for branchen inden for områder som forarbejdning, fremstillin ... [+]

Oversigt

Din karriere som fødevareforsker

Med en matematik grad kan du forfølge en række karriereveje inden for branchen inden for områder som forarbejdning, fremstilling, emballering, marketing, forskning, kvalitetssikring, produktudvikling og uddannelse.

Graduate klar til en karriere i verdens største industri.

RMIT University er en af ​​Australiens førende fødevareuddannelses- og forskningsinstitutter. At studere Bachelor of Science (Fødevareteknologi og Ernæring) vil give dig:

Adgang til faciliteter i verdensklasse Food Innovation and Research Center er en state-of-the-art undervisnings- og forskningsanlæg, hvor du vil udvikle praktiske, praktiske færdigheder. Du får adgang til et moderne pilotanlæg, der simulerer industriproduktion samt et omfattende udvalg af de nyeste madlavnings- og forarbejdningsudstyr.In-demand viden og færdigheder Fra produktion til tallerken er fødevareindustrien den største i verden. Der er en konstant efterspørgsel efter kandidater, der kan anvende den relevante videnskab og teknologi viden og færdigheder. Denne grad dækker hele spektret af fødevareteknologi og ernæringsvidenskab, og forbereder dig på en række karriereveje i fødevareindustrien.Erhvervsrelevant erfaring Du vil have mulighed for at engagere sig med industrien i dine studier, herunder jobplaceringer og industribaserede projekter. Vores lærere er erfarne praktikere, og vi arbejder tæt sammen med industrien for at sikre, at kandidater har adgang til de nyeste teknologier og træning, der gør dem klar til at arbejde på eksamen.... [-]
Australien Melbourne
July 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk