$close

Filtre

Se resultater

Logistik Bogotá - Logistik-uddannelser i Bogotá Logistik, Bogotá

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande. For personer, der er interesserede i at koordinere organisationen og… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

For personer, der er interesserede i at koordinere organisationen og bevægelse af forskellige leverancer, produkter og medarbejdere, kan en bachelor i logistik være en stor grad valg. Denne grad forbereder enkeltpersoner til at forfølge en karriere i logistik, samt ledelse og business relaterede stillinger.

Højere uddannelse i Colombia sker i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, spansk portugisisk og kinesisk. Dette har elimineret spørgsmålet om sprogbarrierer på disse højere læreanstalter blandt andre internationale studerende.

Bogota har forskelligartet system universiteter og colleges. De studerende, der kommer, eller vælge at studere her, har et bredt udvalg af muligheder, som institutioner til at deltage. Alle institutioner er af høj kvalitet selvom, det er bare at vælge, hvilken del af den by, du ønsker at studere.

Logistik Bogotá - Tag din Bachelor i Bogotá. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Colombia
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
School of Logistics (Escuela de Logistica (ESLOG))
Bogotá, Colombia

Træn logistikchefer, der handler på en fremragende, virksomhedsmæssig og socialt ansvarlig måde, så de bliver anerkendt for deres arbejde, præstationer og resultater. Tilbyde ... +

Træn logistikchefer, der handler på en fremragende, virksomhedsmæssig og socialt ansvarlig måde, så de bliver anerkendt for deres arbejde, præstationer og resultater. Tilbyde et program af høj akademisk kvalitet med indhold, der er relevant for landets nuværende behov, med vægt på den menneskelige og etiske dannelse af den studerende og deres engagement i service før samfundet. Tilskynd den studerende til at undersøge sagen inden for logistik, hvilket får eleven til permanent at foreslå logistiske forbedringer med processer, der skaber værdi i hele forsyningskæden. At udvikle den studerende viden om logistikmegatrends, miljølogistikcases, retallogistik, virtuel integration (intern kommunikation), samarbejdsrelationer, blandt andre forretningsmuligheder. -
Bachelor
Spanish (Colombia)
Jan 2022
på universitet