BACHELORSTUDIES.DK

Fjernundervisning Logistik Rauma - Logistik -uddannelser i Rauma Logistik , Rauma

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Kandidater fra Bachelor i Logistics vil være meget vidende på områder som transport af varer, indkøb og logistikstyring. formålet med den grad er at udvikle elevernes evne til at styre forsyningskæder med emner der spænder fra økonomi til logistik.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Rauma Byen ligger i den vestlige kyst af Finland. Det er en kommune med en befolkning på mere end 30.000 indbyggere. Byen har en historie, der daterer sig tilbage til det 14. århundrede. Rauma har en campus gren af ​​University of Turku.

Fjernundervisning Logistik Rauma - Tag din Logistik i Rauma. Få alle Logistik program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Logistik, Rauma, Fjernundervisning Filter

Bacheloruddannelse i logistik

Satakunta University of Applied Sciences
på universitet Online Fuldtid 3 - 4 år August 2020 Finland Rauma Finland Online + 2 mere

Studier inden for logistikteknik omfatter ekstern og udgående logistik, herunder transportteknologi og distributionsledelse. Du vil få i løbet af studierne forståelse af logistikstyring.