close

Filtre

Se resultater

Logistikledelse Petaling Jaya - Logistikledelse-uddannelser i Petaling Jaya Logistikledelse, Petaling Jaya

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse. Logistik management programmer generelt at tillade forretning eller finans studerende til at indsnævre deres fokus og få konkret, praktisk viden i lo… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Logistik management programmer generelt at tillade forretning eller finans studerende til at indsnævre deres fokus og få konkret, praktisk viden i logistik, som vil forberede dem til arbejdet på det globale marked ved eksamen.

Hvis du har brug for det bedste studiemiljø i Asien, tilmelde til den videregående uddannelse i Malaysia.Det er et land med rig kultur og store aktiviteter til at forlade dig underholdt og afslappet, mens du studerer i landet

Satellite by i Malaysia, er Petaling Jaya kendt for sin forskning og udvikling. Universiteterne i denne by i øjeblikket arbejder på forskellige projekter. Så der er interesseret i at øge viden span skal gå til Petaling Jaya. Det har nogle gode universiteter som Malaysia University of Science and Technology.

Logistikledelse Petaling Jaya - Tag din Bachelor i Petaling Jaya. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Malaysia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Saito University College
Petaling Jaya, Malaysia

Udstyrer de studerende med den krævede viden og færdigheder inden for logistik og e-business.

Udstyrer de studerende med den krævede viden og færdigheder inden for logistik og e-business. -
Bachelor
Engelsk
Jan 2022
på universitet