BACHELORSTUDIES.DK

Fjernundervisning Luftfart -programmer, Søg efter den bedste Luftfart programmer her! - Luftfart

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Mange af de emner der indgår i handlen luftfart med design og fremstilling fly, men der er også områder, der fokuserer på lufttrafikken og de miljømæssige konsekvenser af fly og andre luftfartøjer. Generel luftfart kan også adskilles i borgerlig og militær luftfart.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Fjernundervisning Luftfart Programmer: Søg her for Luftfart -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Luftfart oplysninger directely, spare tid og kontakte Luftfart indlæggelser her!

2 Resultater i Luftfart, Fjernundervisning Filter

Bachelor ledelse luftfart

Singapore Aviation Academy
Online Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Singapore Singapore Online + 1 mere

Den Bachelor of Aviation Management (BAvMan) giver dig den nødvendige viden i erhvervslivet og ressourcestyring med særlig henvisning til luftfart. Der lægges særlig vægt på diskussionen af ​​centrale begreber og problemstillinger inden for ledelse, menneskelige faktorer og teknologi og deres anvendelse til luftfarten.

Bachelor i luftfartsforvaltning

Massey Business School
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen New Zealand Palmerston North + 2 mere

Bachelor of Aviation Management er en dedikeret luftfartskvalifikation, som vil introducere dig forskellige aspekter af den spændende luftfartsindustri.