$close

Filtre

Se resultater

Mad- og drikkevareledelse-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Bacheloruddannelser er designet til enkeltpersoner til at få en grundlæggende forståelse for et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad tilstrækkelig til at lande et godt stykke arbejde, men nogle gange er kandidater fortsætter med at forfølge en postgraduate grad, såsom en mester eller en ph.d. Mange mennesker vil gerne vide, hvad er en bachelor i Food and Beverage Management? Det… Læs mere

Bacheloruddannelser er designet til enkeltpersoner til at få en grundlæggende forståelse for et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad tilstrækkelig til at lande et godt stykke arbejde, men nogle gange er kandidater fortsætter med at forfølge en postgraduate grad, såsom en mester eller en ph.d.

Mange mennesker vil gerne vide, hvad er en bachelor i Food and Beverage Management? Dette program er designet til at hjælpe deltagerne med at opbygge deres væsentlige viden om fødevarekvalitet, fødevareproduktion og de færdigheder, der er nødvendige for at blive en succesfuld fødevareværksvirksomhed. Studerende kan deltage i kurser som fødevareproduktion, fødevarekvalitetsstyring, fødevarehandel, hospitalslovgivning, mad og vinfilosofi og kvalitetsservice. I løbet af dette program kan eleverne bruge meget tid i praktiske workshops, omfattende prøvesmødelokaler og workshops, der fokuserer på kunst af fine fødevarer.

Personer, der uddannes med en grad i mad og drikkevareforvaltning, besidder ofte mange ønskelige færdigheder. Deltagerne i programmet har generelt stærkere sensoriske færdigheder end andre såvel som den forretningsmæssige, der er kyndig til at blive en succesfuld fødevare iværksætter. Mange er også kreative og innovative tænkere. Hvert af disse træk kan være nyttigt på en række felter.

Udgifterne til en bachelorgrad er helt afhængig af det program, en studerende vælger at deltage i og varigheden af ​​programmet. Studerende skal også beregne leveomkostningerne i de samlede udgifter til deres uddannelse.

Dette program har til formål at forberede eleverne på en række spændende karrieremuligheder. Udover at arbejde i køkken som kok, kan kandidater besidde færdigheder til at gå ind i produktudvikling, mad og design innovation, mad branding eller små virksomheder ledelse. De kan blive markedsføringsdirektør eller fødevarefotograf. Deltagere kan finde succes i hospitalsbranchen eller endda underholdning som en madkanal vært.

Flere institutioner begynder at tilbyde denne type program. Nogle kurser kan være færdige online. For at lære mere om mulighederne for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri.

BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Ferrieres forberedende kursus giver et to-årigt fælles kerneprogram inden for alle områder af gæstfrihed (semester 1, 2, 3, 4). Det giver eleverne mulighed for at udvikle sig ... +

Ferrieres forberedende kursus giver et to-årigt fælles kerneprogram inden for alle områder af gæstfrihed (semester 1, 2, 3, 4). Det giver eleverne mulighed for at udvikle sig til operationelt effektive individer, der er i stand til at omsætte de grundlag, teknikker og adfærd, der er forbundet med luksus-, mad- og drikkevareindustrien, i praksis. Objektiv 1. år af Ferrieres Preparatory Cycle Tilegn dig de operationelle grundprincipper, bløde færdigheder, og opbyg hurtigt kapaciteten til at implementere standardteknikker og adfærd, der er fælles for luksusvirksomheder. 2. år af Ferrieres Forberedelseskursus Opbyg elevernes autonomi og deres tilpasningsevne til enhver multikulturel kontekst. Varigheden af Ferrieres Bachelor er 3 år. Den er designet til studerende, der vælger at gøre sig klar til arbejdspladsen med det samme. Semester 5 og 6 udvider elevernes praktiske færdigheder og giver dem mulighed for at præstere bedre i operationelle stillinger og varetage flere opgaver inden for et team. 3. år af Ferrieres Bachelor Valget af hovedfag og indtræden i erhvervslivet. Pædagogisk metode Ferrieres engagerer sig med hver elev gennem en positiv læringstilgang og en filosofi, der lægger lige så meget vægt på stringens, som den gør på mindfulness. Ferrieres er ikke kun en skole: det er et unikt uddannelsesfællesskab, der involverer lærere, iværksættere, videnskabsmænd, fagfolk og trænere. Ferrieres fokuserer på følelser, engagement, relationer, målrettethed, ydeevne og vitalitet og tilbyder et unikt økosystem, der gør det muligt for studerende at udvikle deres bløde færdigheder gennem hele deres studieforløb. Ferrieres vejleder, uddanner, initierer, driver fremad og instruerer hver elev, så hver enkelt af dem kan bevæge deres succes i den rigtige retning, ved at bygge på deres egen vej, på de foredrag og workshops, der tilbydes, og på kursernes udvikling. Akkrediteret niveau 6 i det franske nationale register over professionel certificering – RNCP Program 1. år af Ferrieres Preparatory Cycle Mad & drikke modul Hospitality kursus leveret på engelsk Virksomheden og dens miljø Science of Humanity - Selvbevidsthed Kultur & Kommunikation – Sprog Program for accelereret professionalisering 2. år af Ferrieres forberedelsescyklus Mad- og drikkevarekultur Gæstfrihedskultur Luksus kultur Virksomhedskulturer i den digitale tidsalder Kultur & Kommunikation – Sprog Program for accelereret professionalisering Praktik År 3 Human Sciences - "Vi" Kultur & Kommunikation – Sprog PAP – Programmet for accelereret professionalisering Fagområder Kulinarisk kunst / køkken Kulinarisk kunst / wienerbrød Sommellerie Værelsesinddeling /Husholderske Mad og drikke /Maître d'Hôtel Front Office/Receptionist Kursusdetaljer At tilegne sig ekspertisen Grundlæggende færdigheder Kulturelle færdigheder Interpersonelle færdigheder Professionel ekspertise i topkvalitet Projekter – Møder – masterclasses Færdighed i discipliner centreret omkring ekspertise Indlæggelser Hvis du ønsker at ansøge om bacheloren, inviterer vi dig til at oprette din profil online og uploade følgende dokumenter: Dit CV Motivations brev Kopi af dit ID eller pas 11. års udskrift eller optegnelser Sprogcertificering (valgfrit) -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Fransk
Sep 2022
på universitet
 
The State University of New York International Pathway Program
New York, USA

Overvejer du en uddannelse i mejeri? Mejeriindustrien er blandt staten New Yorks største arbejdsgivere, med et stort behov for kvalificerede ledere og ledelse af mælkebedrifte ... +

Overvejer du en uddannelse i mejeri? Mejeriindustrien er blandt staten New Yorks største arbejdsgivere, med et stort behov for kvalificerede ledere og ledelse af mælkebedrifter og relaterede virksomheder. Vores mejeridrift forbereder dig til at lede en mejeridrift fra hyrde til ejer – og hver stilling derimellem. SUNY Morrisville er forpligtet til at imødekomme de nuværende og fremtidige behov i mejeriindustrien. Vores state-of-the-art stalde mejeri facilitet huser 200 malkekøer samt en elektronisk forbedret malkestald og et elevstyret computersystem. Anlægget har også to kviestalde, en kalvestald og en udstillingsstald, og anlægget betjenes udelukkende af en plug-flow anaerob rådnetank, der behandler animalsk affald og producerer elektrisk strøm. Højskolens 500 acres afgrødejord sikrer en forsyning af foder til besætningen. Dit studie vil også omfatte "Cornell Dairy Management Experience", et ophold på et semester gennem Cornell University's College of Agriculture and Life Sciences, hvor du tilmelder dig kurser på øverste niveau i husdyrvidenskab og farm business management. Et andet semester vil få dig til at deltage i WH Miner Agricultural Research Institutes Advanced Dairy Management Program i Chazy, New York. Efter endt uddannelse vil du være stolt af et flittigt kompetencesæt, der vil drive din karriere. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Aug 2022
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatkurset i fødevaresystemer: Bæredygtighed, ledelse og teknologi forbereder de studerende til at blive ekspert fødevaresystemledere. Programmet giver de studerende den t ... +

Kandidatkurset i fødevaresystemer: Bæredygtighed, ledelse og teknologi forbereder de studerende til at blive ekspert fødevaresystemledere. Programmet giver de studerende den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i forretnings-, miljø- og naturressourcestyring i landbrugsfødevaresektoren. Denne professionelle profil er i tråd med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa." -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
George Brown College
Toronto, Canada

Vores forpligtelse til at være en af Canadas bedste kulinariske skoler inspirerede lanceringen af den kun fire-årige Culinary Management bachelorgrad i Canada. Udvikl den vide ... +

Vores forpligtelse til at være en af Canadas bedste kulinariske skoler inspirerede lanceringen af den kun fire-årige Culinary Management bachelorgrad i Canada. Udvikl den viden og de teknikker, der er nødvendige for at få succes som kok, kulinarisk leder eller iværksætter i vores kulinariske ledelsesuddannelse. Gennem en blanding af teoretisk og praktisk uddannelse vil eleverne få færdigheder og viden til at opnå en succesfuld karriere i nutidens kulinariske og fødevareindustri. Vi er forankret i hjertet af den canadiske kulinariske industri med global rækkevidde og indflydelse. Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) opfylder industriens efterspørgsel ved at forberede de studerende med dybden og bredden af viden svarende til et honours-niveau, bachelor-handelsgrad med speciale i kulinarisk ledelse. Ved at kombinere handel, kulinariske, madstudier og eksterne erfaringer forbereder denne uddannelse kandidater til køkken-, driftsledelse, fødevareudvikling eller iværksætterstillinger. Gennem vores kulinariske ledelseskurser vil eleverne få en forståelse af otte nøgleområder: Kulinarisk færdighed Kulinarisk teori Regnskab og økonomi Marketing og kommunikation Menneskelige ressourcer og risikostyring Specialiseret virksomhed Forskning Generel viden (liberale studier) Mulighed for brobygning Broen Pathway til Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)-programmet er specielt designet til kandidater fra diplomuddannelser i Culinary Management. Kandidater fra disse diplomprogrammer kan være berettiget til at komme ind i det tredje år af graden efter en vellykket gennemførelse af seks brokurser. Dine feltuddannelsesmuligheder Tag del i et unikt og robust eksterntskab. George Brown arbejder med arbejdsgivere og industripartnere for at identificere potentielle muligheder for erhvervserfaring. Studerende opfordres også kraftigt til at forfølge selvstændige erhvervserfaringsmuligheder, som de mener vil give de læringserfaringer, de værdsætter, og opfylde programmets læringsresultater. Denne værdifulde erhvervserfaring kan igen føjes til dit CV. Ud over mere formel arbejdserfaring på jobbet George Brown College efter at give læringsmuligheder med udfordringer og kunder i den virkelige verden. -
Bachelor
Fuldtid
5 - 8 semestre
Engelsk
på universitet
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst.

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst. -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, USA

Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning.

Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning. -
Bachelor
på universitet
 
Sami Education Institute
Inari, Finland

I deres madlavningsstudier bruger eleverne mange rene ingredienser af høj kvalitet fra det nærliggende område, såsom rensdyr, fisk, bær og svampe, til madlavning. Studerende e ... +

I deres madlavningsstudier bruger eleverne mange rene ingredienser af høj kvalitet fra det nærliggende område, såsom rensdyr, fisk, bær og svampe, til madlavning. Studerende er også aktivt involveret i indkøb af lokale råvarer. -
Bachelor
Engelsk, Russisk, Finsk, Ungarsk
 
The North Coast College
Lakewood, USA

LANSERING I TIDLIGE 2020! NECI @ The North Coast College 's Bachelor of Science i Food and Beverage Business Management grad afspejler programmet oprettet af vores søster coll ... +

LANSERING I TIDLIGE 2020! NECI @ The North Coast College 's Bachelor of Science i Food and Beverage Business Management grad afspejler programmet oprettet af vores søster college, New England Culinary Institute. Læreplanen konvergerer klasseværelsesarbejde med intensiv praktisk læring i NECI @ TheNCCs fødevareservicesteder. Yderligere praktisk laboratoriearbejde vil blive tilbudt gennem intensive interne praktik, labkurser og et afsluttende eksternt praktikophold på en virksomhed, der på passende vis vil udfordre den studerendes færdigheder. BS i Food and Beverage Business Management er designet til at forberede kvalificerede studerende til professionelle karrierer i den moderne mad- og drikkevareindustri. Efter afslutningen af programmet forventes kandidater at forstå de grundlæggende forretnings-, ledelses- og iværksætterfærdigheder. Dette program er designet til personer, der søger at fremme deres karriere ved at lære at kreativt løse problemer. Efter afslutningen af programmet er kandidater i stand til at udføre effektivt i ledelsesstillinger på indgangs- og mellemniveau i gæstfrihedsbranchen, såsom assisterende køkkenchef, banket- eller begivenhedsdirektør, en leder i en lille restaurant eller assisterende mad- og drikkevareleder. -
BSc
Engelsk
på universitet
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thailand

Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til ... +

Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til at producere og fodre kød af høj kvalitet til fødevareindustrien. Fra visionen om at være "verdens køkken" i dag, dyreopdræt og fødevareforarbejdningsstilarter Brug af moderne teknologi, sikker og miljøvenlig. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk, Thai
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilm ... +

Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilmelding. I februar i Republikken Kina blev 50 studerende tilmeldt natafdelingen på det andet juniorhøjskole. I august 1989 blev Department of Food and Beverage Management i samarbejde med skolestrukturering opgraderet til at etablere Department of Food and Beverage Management og rekrutterede 100 studerende fra den første dagtidsafdeling. I august 1991 begyndte det at rekruttere 50 studerende til den første dagtimeafdeling. Fangfang Professionelle mad- og drikkevarestyringsmedarbejdere. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk