Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Mad- og drikkevareledelse-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Bacheloruddannelser er designet til enkeltpersoner til at få en grundlæggende forståelse for et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad tilstrækkelig til at lande et godt stykke arbejde, men nogle gange er kandidater fortsætter med at forfølge en postgraduate grad, såsom en mester eller en ph.d.

Mange mennesker vil gerne vide, hvad er en bachelor i Food and Beverage Management? Dette program er designet til at hjælpe deltagerne med at opbygge deres væsentlige viden om fødevarekvalitet, fødevareproduktion og de færdigheder, der er nødvendige for at blive en succesfuld fødevareværksvirksomhed. Studerende kan deltage i kurser som fødevareproduktion, fødevarekvalitetsstyring, fødevarehandel, hospitalslovgivning, mad og vinfilosofi og kvalitetsservice. I løbet af dette program kan eleverne bruge meget tid i praktiske workshops, omfattende prøvesmødelokaler og workshops, der fokuserer på kunst af fine fødevarer.

Personer, der uddannes med en grad i mad og drikkevareforvaltning, besidder ofte mange ønskelige færdigheder. Deltagerne i programmet har generelt stærkere sensoriske færdigheder end andre såvel som den forretningsmæssige, der er kyndig til at blive en succesfuld fødevare iværksætter. Mange er også kreative og innovative tænkere. Hvert af disse træk kan være nyttigt på en række felter.

Udgifterne til en bachelorgrad er helt afhængig af det program, en studerende vælger at deltage i og varigheden af ​​programmet. Studerende skal også beregne leveomkostningerne i de samlede udgifter til deres uddannelse.

Dette program har til formål at forberede eleverne på en række spændende karrieremuligheder. Udover at arbejde i køkken som kok, kan kandidater besidde færdigheder til at gå ind i produktudvikling, mad og design innovation, mad branding eller små virksomheder ledelse. De kan blive markedsføringsdirektør eller fødevarefotograf. Deltagere kan finde succes i hospitalsbranchen eller endda underholdning som en madkanal vært.

Flere institutioner begynder at tilbyde denne type program. Nogle kurser kan være færdige online. For at lære mere om mulighederne for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

9 Resultater i Mad- og drikkevareledelse

Torrens University Australia

... [+]

Krav Særlige Adgangskrav

Forskning Mad og drikke leder Operations Manager [-]
Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland  + 5 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aeres University of Applied Sciences

Mad: der er ingen anden produkt i verden, at alle bruger og køber dagligt. Mad påvirkninger hvem vi er, forårsager politiske konflikter, men også bringer folk sammen. I å ... [+]

Mad: der er ingen anden produkt i verden, at alle bruger og køber dagligt. Mad påvirkninger hvem vi er, forårsager politiske konflikter, men også bringer folk sammen. I årtier har mad været rigelig for mange mennesker i denne verden, endnu ikke er blevet værdsat dermed. I en stadigt skiftende verden med en voksende befolkning, vil vi brug for mere mad hver årti. På den anden side: fødevarer er noget, vi nyde sammen. Noget vi deler, og ønsker at gøre god brug af. Så spørg dig selv: bekymrer du dig om mad? Har du lyst til at bidrage til et andet fødevaresystem? Har du lyst til at oprette fødevarer eller tjenester i den fødevarevirksomhed, der vil gøre en forskel? Sats på kurset Food Entrepreneurship. ... [-]

Holland Almere Dronten Canada Halifax Regional Municipality  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aeres University of Applied Sciences

Aeres University of Applied Sciences giver de studerende en uddannelse i fødevarekæden management rettet mod en lederkarriere i en af ​​følgende profiler: ... [+]

Aeres University of Applied Sciences giver de studerende en uddannelse i fødevarekæden management rettet mod en lederkarriere i én af følgende profiler: - Food Supply Chain Manager - Product manager i fødevaresektoren - Production manager i fødevaresektoren

Mad værdikæder er vigtige, fordi fødevareproduktion bliver stadig mere kompliceret. I fortiden, vi forbruges hovedsagelig lokale fødevarer: linjer var kort; vi vidste, hvordan og hvor fødevarerne er produceret, og undertiden vi samlet det direkte fra landmanden selv. I dag, fødevarer er tilgængelig gennem store supermarkedskæder som importerer fødevarer fra hele verden. Kort sagt, har hele kæden bliver lang og kompliceret. Food chain management indebærer forvaltningen af ​​disse komplicerede processer, hvor logistik, effektiv operationel forvaltning, samarbejde og tillid er nøgleordene. ... [-]

Holland Dronten Almere Canada Halifax Regional Municipality  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aeres University of Applied Sciences

Dette 4 år Bachelorgrad vil fokusere på iværksætteri og innovation i Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet Business. De første to år vil du modtage et fundament i bu ... [+]

Europa har en meget rig historie i produktion og handel mad. De forskellige steder i Europa gav mulighed for udvikling af unikke produkter og traditionelle produktionsmetoder. Hvad er fremtiden for disse produkter? Forbrugerne i dag er mere bevidste om, hvad de spiser, og på grund af alle de seneste skandaler i fødevareindustrien flere og flere forbrugere er på udkig efter produkter af kendt oprindelse. Du vil studere Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet Forretning sammen med studerende fra forskellige nationaliteter og undersøge, hvordan mangfoldigheden af ​​fødevareproduktion muligheder inden for EU kan bruges til større grupper af forbrugere.

Dette 4 år Bachelorgrad vil fokusere på iværksætteri og innovation i Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet Business. De første to år vil du modtage et fundament i business management, marketing og fødevarer produktudvikling. I disse år, vil du også få et bedre indblik i udviklingen i den fødevarevirksomhed hele verden samt de nyeste udviklinger i Den Europæiske Union. Et af de elementer i programmet er en studietur til et eller to europæiske lande i første halvår til yderligere at udforske begrebet europæisk fødevareproduktion. I det tredje år du vil studere på forskellige europæiske universiteter og yderligere fokus på forholdet mellem det sted, hvor produktet er dyrket, og de særlige egenskaber ved produktet. Du vil også få en bedre forståelse af forholdet mellem kultur og mad, og hvordan man mærkevarer fra en bestemt region. I det fjerde år vil du oprette din egen virksomhed, er baseret på et produkt af valg. Desuden vil du skrive en afhandling, og efter... [-]

Holland Almere Dronten Canada Halifax Regional Municipality  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aeres University of Applied Sciences

Den International Food Business program er unik på mange måder, men først og fremmest fordi den tilbydes af en hollandsk og en canadisk Universitet, som begge tilbyder de ... [+]

Processen fra jord til bord er en unik og speciel proces. Hvert år tusindvis af nye produkter vil komme ind på markedet, og ender i butikker over hele verden. Fødevareindustrien er et hurtigt skiftende erhvervsklima, tvinger virksomheder til at opfylde de konstante krav om forbedringer. Derfor er denne branche har behov velorganiserede virksomheder, der er international orienteret, innovative, beskæftiger sig med international markedsføring og logistik og har en stærk og sikker tilgang kvalitet.

Dette er præcis, hvad vores kursus i International Food Forretning fokuserer på. Fremtidige ledere i den fødevarevirksomhed, og fødevaresektoren får brug første hånd viden om international business praksis og chain management. Og selvom Nordamerika og Europa har et tæt bånd i umindelige tider, de to kontinenter er meget forskellige. Forbrugeradfærd og drive forretning i Nordamerika er meget anderledes i forhold til Europa. Hvis du ønsker at arbejde med disse kontinenter er du nødt til at tilpasse sig begge kulturer. Hvert land er forskelligt fra de andre, så du behøver at vide, hvem og hvad du har med at gøre. ... [-]

Holland Dronten Canada Halifax Regional Municipality Almere  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tvæ ... [+]

Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i erhvervslivet, miljøet og naturressourceforvaltningen inden for fødevarebranchen. Den faglige profil er i overensstemmelse med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse om "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa".

Mere specifikt er kursusuddannelsen rettet mod at udstyre studerende med tværfunktionelle kompetencer, der kombinerer forståelse af supply chain og økonomi og business management færdigheder med teknologisk knowhow til fødevareforsyning og bevaring samt miljømæssig bæredygtighed. Resultatet er en tværfaglig studieplan fokuseret på metodologiske aspekter og grundlæggende færdigheder, der fortsat vil være nyttige i fremtiden.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Antalya Bilim University

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt program ... [+]

Oversigt

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. I denne forbindelse er målet med Gastronomy and Culinary Arts at uddanne kokke, der kan tilbyde prøver af lokalt og internationalt køkken og blive kandidater til at være køkkenkokke og chefer i fødevare- og drikkevaresektoren. De forventes også at bidrage til at øge antallet af kvalificerede og uddannede personer, der er meget nødvendige i indkvartering og mad og drikke industrier. Disse personer trænes i en måde at forbedre deres kommunikation og administrative viden og færdigheder, og de vil generelt have roller i servicebranchen.... [-]

Tyrkiet Antalya
September 2019
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompeten ... [+]

Med bacheloruddannelsen i kulinariske kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller for at åbne din egen virksomhed .

Program højdepunkterUdvikle dobbelte færdigheder inden for teknik og ledelseDrage fordel af en høj standard overførsel af viden af ​​højt kvalificerede fakultet medlemmerUnikke undervisningsmetoder, der kombinerer små gruppeindstillinger og høj praksisniveau for at drage fordel af en personlig opfølgning, effektiv læring og optimeret undervisningVirkelige professionelle livssituationer gennem praktikophold, business game og end-of-studies projektDeltag i et internationalt uddannelsesprogram med et program undervist på engelskProgramindhold... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Fontys University of Applied Sciences

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handl ... [+]

Hvad er Fresh Business?

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, transporteres og sælges? Hvem 'udvikler' nye madkoncepter? Og meget vigtigt, hvordan er det garanteret, at alt er i god stand, sund og 'værdi for pengene'? Alle disse spørgsmål og mange flere skal besvares af fagfolk i verden af ​​frisk forretning.

Verden af ​​international frisk forretning dækker al den primære produktion af friske produkter på alle tænkelige områder: fra kød over mejeri, blomster, planter, svampe og nødder til alle slags frugter og grøntsager. Ud over produktionen er også de første trin i behandlingen af ​​de primære produkter en del af vores verden af ​​frisk forretning. Men glem ikke hele det omgivende miljø hos leverandører, konsulenter og logistiske serviceudbydere, der udgør en integreret del af dette dynamiske forretningsområde. Ja, det handler om produkter og tjenester, men bundlinjen er, det handler altid om mennesker. Mennesker, der ser det som deres udfordring at opfylde de sande behov hos forbrugerne over hele kloden: Sund og sikker mad og et hyggeligt og personligt indrettet opholdsrum.... [-]

Holland Venlo
September 2020
Engelsk,Tysk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk