$close

Filtre

Se resultater

Mad- og drikkevareledelse-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Bacheloruddannelser er designet til enkeltpersoner til at få en grundlæggende forståelse for et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad tilstrækkelig til at lande et godt stykke arbejde, men nogle gange er kandidater fortsætter med at forfølge en postgraduate grad, såsom en mester eller en ph.d. Mange mennesker vil gerne vide, hvad er en bachelor i Food and Beverage Management? Det… Læs mere

Bacheloruddannelser er designet til enkeltpersoner til at få en grundlæggende forståelse for et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad tilstrækkelig til at lande et godt stykke arbejde, men nogle gange er kandidater fortsætter med at forfølge en postgraduate grad, såsom en mester eller en ph.d.

Mange mennesker vil gerne vide, hvad er en bachelor i Food and Beverage Management? Dette program er designet til at hjælpe deltagerne med at opbygge deres væsentlige viden om fødevarekvalitet, fødevareproduktion og de færdigheder, der er nødvendige for at blive en succesfuld fødevareværksvirksomhed. Studerende kan deltage i kurser som fødevareproduktion, fødevarekvalitetsstyring, fødevarehandel, hospitalslovgivning, mad og vinfilosofi og kvalitetsservice. I løbet af dette program kan eleverne bruge meget tid i praktiske workshops, omfattende prøvesmødelokaler og workshops, der fokuserer på kunst af fine fødevarer.

Personer, der uddannes med en grad i mad og drikkevareforvaltning, besidder ofte mange ønskelige færdigheder. Deltagerne i programmet har generelt stærkere sensoriske færdigheder end andre såvel som den forretningsmæssige, der er kyndig til at blive en succesfuld fødevare iværksætter. Mange er også kreative og innovative tænkere. Hvert af disse træk kan være nyttigt på en række felter.

Udgifterne til en bachelorgrad er helt afhængig af det program, en studerende vælger at deltage i og varigheden af ​​programmet. Studerende skal også beregne leveomkostningerne i de samlede udgifter til deres uddannelse.

Dette program har til formål at forberede eleverne på en række spændende karrieremuligheder. Udover at arbejde i køkken som kok, kan kandidater besidde færdigheder til at gå ind i produktudvikling, mad og design innovation, mad branding eller små virksomheder ledelse. De kan blive markedsføringsdirektør eller fødevarefotograf. Deltagere kan finde succes i hospitalsbranchen eller endda underholdning som en madkanal vært.

Flere institutioner begynder at tilbyde denne type program. Nogle kurser kan være færdige online. For at lære mere om mulighederne for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Swiss Education Group (SEG)
Le Bouveret, Schweiz +1 Mere

Vores bachelorprogram forbinder praktiske færdigheder med akademisk viden, så du tilegner dig den iværksætterkundskab, du har brug for for at starte din fremtidige karriere. U ... +

Vores bachelorprogram forbinder praktiske færdigheder med akademisk viden, så du tilegner dig den iværksætterkundskab, du har brug for for at starte din fremtidige karriere. Udforsk branchetendenser, erhverv forretningsevne, udvikl dine ledelses- og ledelsesevner, og i dit sidste år skal du udvikle et madkoncept, der er klar til at blive brugt på den professionelle arena. -
BA
Fuldtid
3 år
Engelsk
04 Apr 2022
på universitet
 
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Efter det forberedende kursus følger studerende, der går videre til IBBA, deres kurser på engelsk. I løbet af to år opnår de autonomi og tilpasningsevner, som viser sig effekt ... +

Efter det forberedende kursus følger studerende, der går videre til IBBA, deres kurser på engelsk. I løbet af to år opnår de autonomi og tilpasningsevner, som viser sig effektive i multikulturelle sammenhænge og udvider deres kompetencer inden for deres valgte studieområder. Semester 5: Ferrieres campus i Barcelona Semester 6: Studer i udlandet eller praktisk erfaring i udlandet 7. semester på Ferrieres: Valg af speciale Semester 8 på Ferrieres: Projekthåndtering, iht. godkendt studieretning. Arbejde & Studie er muligt i år 4. Objektiv 1. år af Ferrieres Preparatory Cycle Tilegn dig de operationelle grundprincipper, bløde færdigheder og opbyg hurtigt kapaciteten til at implementere standardteknikker og adfærd, der er fælles for luksusvirksomheder. 2. år af Ferrieres Forberedelseskursus Opbyg elevernes autonomi og deres tilpasningsevne til enhver multikulturel kontekst. Studiemuligheder i udlandet i 3. år af IBBA Ferrieres Dette internationale program er todelt: Et semester i udlandet, som kan antage mange former: Akademisk på en af partnernes campusser i udlandet, sproglig: styrkelse af færdigheder i et fremmedsprog, erfaringsbaseret: involverer en professionel praktik. Arbejds- og studieprogram på 4. år Ferrieres lægger vægt på Work & Study-programmet og giver de studerende mulighed for at drage fordel af det i løbet af dette specialeår. Med adgang til praktik hos en af vores virksomhedspartnere, der gennemføres sideløbende med kurser, kan de studerende betale det samlede beløb for de to semestre. Program 1. år af Ferrieres Preparatory Cycle Gastronomisk modul Hospitality Modul leveret på engelsk Virksomheder og dets miljø Science of Humanity - Selvbevidsthed Kultur & Kommunikation – Sprog Program for accelereret professionalisering 2. år af Ferrieres Preparatory Cycle Gastronomisk kultur Gæstfrihedskultur Luksus kultur Virksomhedskultur i den digitale tidsalder Kultur & Kommunikation – Langues Professionalisering Accelerator Program Praktik År 3: Study Abroad Program S5: "Oversøisk erfaring i Barcelona (kurser og PAP) S6: Oversøisk erfaring: akademisk, sproglig, professionel eller humanitær År 4 Human Sciences - "Vi" Kultur & Kommunikation – Sprog PAP-program/Ferrieres Karaktersystem/Praktik Fagområder Gæstfrihed, "Luksus og livsstil" Begivenheder, "Design og drift" Gæstfrihed Talent Og Udvikling Digital Marketing, Hospitality Innovation Madservice, "Kulinarisk kunst, service og sommelier" Indtægtsstyring, "drift og distribution" Luksus & Retail Omnicanal Marketing Vinstyring og markedsføring Indlæggelser Hvis du ønsker at ansøge om bacheloren, inviterer vi dig til at oprette din profil online og uploade følgende dokumenter: Dit CV Motivations brev Kopi af dit ID eller pas 11. års udskrift eller optegnelser Sprogcertificering (valgfrit) -
BBA
Fuldtid
4 år
Engelsk, Fransk
Sep 2022
03 Jul 2022
på universitet
 
The State University of New York International Pathway Programs
New York, USA

Overvejer du en uddannelse i mejeri? Mejeriindustrien er blandt staten New Yorks største arbejdsgivere, med et stort behov for kvalificerede ledere og ledelse af mælkebedrifte ... +

Overvejer du en uddannelse i mejeri? Mejeriindustrien er blandt staten New Yorks største arbejdsgivere, med et stort behov for kvalificerede ledere og ledelse af mælkebedrifter og relaterede virksomheder. Vores mejeridrift forbereder dig til at lede en mejeridrift fra hyrde til ejer – og hver stilling derimellem. SUNY Morrisville er forpligtet til at imødekomme de nuværende og fremtidige behov i mejeriindustrien. Vores state-of-the-art stalde mejeri facilitet huser 200 malkekøer samt en elektronisk forbedret malkestald og et elevstyret computersystem. Anlægget har også to kviestalde, en kalvestald og en udstillingsstald, og anlægget betjenes udelukkende af en plug-flow anaerob rådnetank, der behandler animalsk affald og producerer elektrisk strøm. Højskolens 500 acres afgrødejord sikrer en forsyning af foder til besætningen. Dit studie vil også omfatte "Cornell Dairy Management Experience", et ophold på et semester gennem Cornell University's College of Agriculture and Life Sciences, hvor du tilmelder dig kurser på øverste niveau i husdyrvidenskab og farm business management. Et andet semester vil få dig til at deltage i WH Miner Agricultural Research Institutes Advanced Dairy Management Program i Chazy, New York. Efter endt uddannelse vil du være stolt af et flittigt kompetencesæt, der vil drive din karriere. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri.

BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatkurset i fødevaresystemer: Bæredygtighed, ledelse og teknologi forbereder de studerende til at blive ekspert fødevaresystemledere. Programmet giver de studerende den t ... +

Kandidatkurset i fødevaresystemer: Bæredygtighed, ledelse og teknologi forbereder de studerende til at blive ekspert fødevaresystemledere. Programmet giver de studerende den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i forretnings-, miljø- og naturressourcestyring i landbrugsfødevaresektoren. Denne professionelle profil er i tråd med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa." -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris, Frankrig

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer f ... +

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller at åbne din egen virksomhed . -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Fransk
på universitet
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst.

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst. -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, USA

Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning.

Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning. -
Bachelor
på universitet
 
Sami Education Institute
Inari, Finland

I deres madlavningsstudier bruger eleverne mange rene ingredienser af høj kvalitet fra det nærliggende område, såsom rensdyr, fisk, bær og svampe, til madlavning. Studerende e ... +

I deres madlavningsstudier bruger eleverne mange rene ingredienser af høj kvalitet fra det nærliggende område, såsom rensdyr, fisk, bær og svampe, til madlavning. Studerende er også aktivt involveret i indkøb af lokale råvarer. -
Bachelor
Engelsk, Russisk, Finsk, Ungarsk
 
The North Coast College
Lakewood, USA

LANSERING I TIDLIGE 2020! NECI @ The North Coast College 's Bachelor of Science i Food and Beverage Business Management grad afspejler programmet oprettet af vores søster coll ... +

LANSERING I TIDLIGE 2020! NECI @ The North Coast College 's Bachelor of Science i Food and Beverage Business Management grad afspejler programmet oprettet af vores søster college, New England Culinary Institute. Læreplanen konvergerer klasseværelsesarbejde med intensiv praktisk læring i NECI @ TheNCCs fødevareservicesteder. Yderligere praktisk laboratoriearbejde vil blive tilbudt gennem intensive interne praktik, labkurser og et afsluttende eksternt praktikophold på en virksomhed, der på passende vis vil udfordre den studerendes færdigheder. BS i Food and Beverage Business Management er designet til at forberede kvalificerede studerende til professionelle karrierer i den moderne mad- og drikkevareindustri. Efter afslutningen af programmet forventes kandidater at forstå de grundlæggende forretnings-, ledelses- og iværksætterfærdigheder. Dette program er designet til personer, der søger at fremme deres karriere ved at lære at kreativt løse problemer. Efter afslutningen af programmet er kandidater i stand til at udføre effektivt i ledelsesstillinger på indgangs- og mellemniveau i gæstfrihedsbranchen, såsom assisterende køkkenchef, banket- eller begivenhedsdirektør, en leder i en lille restaurant eller assisterende mad- og drikkevareleder. -
BSc
Engelsk
på universitet
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thailand

Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til ... +

Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til at producere og fodre kød af høj kvalitet til fødevareindustrien. Fra visionen om at være "verdens køkken" i dag, dyreopdræt og fødevareforarbejdningsstilarter Brug af moderne teknologi, sikker og miljøvenlig. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk, Thai
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilm ... +

Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilmelding. I februar i Republikken Kina blev 50 studerende tilmeldt natafdelingen på det andet juniorhøjskole. I august 1989 blev Department of Food and Beverage Management i samarbejde med skolestrukturering opgraderet til at etablere Department of Food and Beverage Management og rekrutterede 100 studerende fra den første dagtidsafdeling. I august 1991 begyndte det at rekruttere 50 studerende til den første dagtimeafdeling. Fangfang Professionelle mad- og drikkevarestyringsmedarbejdere. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk
 
Kendall College
Chicago, USA +2 Mere

Restauranten og Foodservice Management koncentration kursusaktiviteter centre rundt om rentabilitet, markedsføring og udvikling af mad og drikke operationer.

Restauranten og Foodservice Management koncentration kursusaktiviteter centre rundt om rentabilitet, markedsføring og udvikling af mad og drikke operationer. -
BA
Fuldtid
3 år
på universitet
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Holland +2 Mere

Den International Food Business program er unik på mange måder, men først og fremmest fordi den tilbydes af en hollandsk og en canadisk Universitet, som begge tilbyder deres b ... +

Den International Food Business program er unik på mange måder, men først og fremmest fordi den tilbydes af en hollandsk og en canadisk Universitet, som begge tilbyder deres bacheloruddannelse til studerende, der gennemfører dette program, Studerende studere både i Canada og i Holland i løbet af de 4 års studier. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Tyrkiet

Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relatere ... +

Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relateret til erhvervslivet vil være i stand til at forny sig selv med bevidstheden om livslang læring; at dele og formidle viden og erfaring, at uddanne fagfolk inden for turisme, der kan lave akademiske studier om produktion af universel viden. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet