$close

Filtre

Se resultater

Mad- og drikkevareledelse Asien - Mad- og drikkevareledelse-programmer Mad- og drikkevareledelse Asien

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har e… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Mad- og drikkevareledelse Asien - Tag din Mad- og drikkevareledelse Asien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri.

BSc (Hons) i Culinary Management integrerer erfaringsmæssig læring med akademisk rigor for at forberede dig til den konkurrencedygtige kulinariske industri. -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst.

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst. -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thailand

Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til ... +

Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til at producere og fodre kød af høj kvalitet til fødevareindustrien. Fra visionen om at være "verdens køkken" i dag, dyreopdræt og fødevareforarbejdningsstilarter Brug af moderne teknologi, sikker og miljøvenlig. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk, Thai
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilm ... +

Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilmelding. I februar i Republikken Kina blev 50 studerende tilmeldt natafdelingen på det andet juniorhøjskole. I august 1989 blev Department of Food and Beverage Management i samarbejde med skolestrukturering opgraderet til at etablere Department of Food and Beverage Management og rekrutterede 100 studerende fra den første dagtidsafdeling. I august 1991 begyndte det at rekruttere 50 studerende til den første dagtimeafdeling. Fangfang Professionelle mad- og drikkevarestyringsmedarbejdere. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Tyrkiet

Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relatere ... +

Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relateret til erhvervslivet vil være i stand til at forny sig selv med bevidstheden om livslang læring; at dele og formidle viden og erfaring, at uddanne fagfolk inden for turisme, der kan lave akademiske studier om produktion af universel viden. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet
 
Tokyo Kasei Gakuin University
Machida, Japan

Baseret på diætternes viden og færdigheder og ved at inkorporere en bred vifte af kulturer såsom erhvervsliv og uddannelse, evnen til at opdage og løse forskellige madrelatere ... +

Baseret på diætternes viden og færdigheder og ved at inkorporere en bred vifte af kulturer såsom erhvervsliv og uddannelse, evnen til at opdage og løse forskellige madrelaterede problemer og evnen til at skabe og foreslå "mad der praktiserer velhavende liv" Nourish . Der er også rigelige praktiske programmer i samarbejde med lokalsamfund og virksomheder. Efter eksamen udvides feltet ikke kun til diætistområdet, men også til fødevarevirksomhed, koordinator og uddannelse. -
Bachelor
Japansk
Apr 2022
på universitet
 
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og pla ... +

Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og planlægge udviklingen af enten et hotel, restaurant, mad, vin, turisme, gæstfrihed eller eventrelateret virksomhed fra et iværksætterperspektiv. Introduktion til iværksætteri og iværksætterudviklingsteori om iværksætterindstillinger og -egenskaber Etiske, sociale og bæredygtige fremgangsmåder Pathways til iværksættervirksomheder Industrien og organisationen Markedsføringsplanen Finansiering: Kontanter; Startomkostninger; Fortjeneste og tab 2. Mad- og drikkevareomkostningskontrol: En oversigt over branchen og lederen Håndtering af indtægter og udgifter, der håndterer fødevareproduktionsprocessen Mad- og drikkevarepriser Menu Analyse Arbejdsomkostningsstandarder Diskrimineringslove, mobning på arbejdspladsen og chikane Indkomstkontrol og brug af Teknologi 3. Fødevarekvalitetsstyring: Hvad er fødevarekvalitet? Fødevareproduktion og konserveringskontrol af allergener i fødevarer Udvikling af et fødevaresikkerhedsprogram Understøttelse af dokumenter i et fødevaresikkerhedsprogram Revision af et fødevaresikkerhedsprogram 4. Restaurantkoncepter: Restaurantkoncepter og målmarkeder Placering, placering, placeringsmarkedsføring Menuen og menuplanlægning Principperne for Restaurantdesign og layout Udstyr til køkken og barer Finansplanen og juridiske forpligtelser Forretningsplanen -
Bachelor
Japansk
Apr 2022
Online
 
Antalya Bilim University
Antalya, Tyrkiet

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne ... +

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. -
Bachelor
Fuldtid
8 måneder
Engelsk
på universitet