BACHELORSTUDIES.DK

Mad- og drikkevareledelse Leura - Mad- og drikkevareledelse-uddannelser i Leura Mad- og drikkevareledelse, Leura

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Leura er kendt for at have forskellige turistattraktion centre. Som et resultat, har instates blevet udviklet, hvor eleverne kan studere gæstfrihed relaterede kurser. Et eksempel er Blue Mountains International Hotel Management skole, som har en campus her.

Mad- og drikkevareledelse Leura - Tag din Bachelor i Leura. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Mad- og drikkevareledelse, Leura Filter

Bachelor of Culinary Management

Torrens University Australia
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 8 mere