Filter
Bachelorgrader
New Zealand Auckland Studietype: alle Hastighed: alle

Mad- og drikkevareledelse Auckland - Mad- og drikkevareledelse-uddannelser i Auckland Mad- og drikkevareledelse, Auckland

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

Byområdet New Zealand, har Auckland opbygget sit ry på de faste grund af bedste uddannelsesmæssige standarder. Auckland er hjemsted for mange ansete uddannelsesinstitutioner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology og Massey University er de mest prominente navne.

Mad- og drikkevareledelse Auckland - Tag din Bachelor i Auckland. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Mad- og drikkevareledelse, Auckland

Grader
Sted
New Zealand
Auckland
Studietype
Hastighed
Torrens University Australia

... [+]

Krav Særlige Adgangskrav

Forskning Mad og drikke leder Operations Manager [-]
New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk